Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(rabelkyte @ 2011 05 21, 22:53)
user posted image
su kokiais dazais (geriau be amonjako), namuose, išgaut tokia spalvą? Esu naturali blondinė  blush2.gif  biggrin.gif

Daug firmu yra, tik esat tikra, kad norit, kad patiks, o kas bus jei netiks? Nuo sviesiu lengvai nenuimsit, nes ysigeria neblogai raudona spalva, o plausis y sviesesne, tai daznokai dazyt reiks, priemoniu, kad saugot ryskuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 02:50)
kažkaip galvoju, kad tikrai ne, gal tu nori, kad plaukai varvėtų nuo tų putų...
Įmesiu foto ryt kokio ilgio mano plaukai ir man užteko pakuotės...

Zinau kokio ilgio tavo plaukai wink.gif
Jei dazai panasia spalva kaip ir naturalus, tai nereikia to tikslumo, bet jei nori visus plaukus uzdazyt 100%, tai nemanau, kad vienos pakuotes uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 22, 10:45)
Jei dazai panasia spalva kaip ir naturalus, tai nereikia to tikslumo, bet jei nori visus plaukus uzdazyt 100%, tai nemanau, kad vienos pakuotes uzteks smile.gif

Gal smile.gif

Nervina, kad pas mane nuo galvos koks sprindis išeina šviesiau nei likę visi galai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 21, 20:20)
Storumo jau nebeliko, o ilgio dar pakanka biggrin.gif

Bet man uzteko tik saknims tu putu g.gif
Tai netgi jei tureciau plaukus iki peciu, tai reiketu bent 2 pakuociu  ax.gif

Mano plaukai iki pečių ir man tų putų net per daug atrodė, tepiau tepiau, o jos niekaip nesibaigė doh.gif smile.gif , tai neįsivaizduoju, kaip jums gali neužtekti g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 05 22, 17:27)
Mano plaukai iki pečių ir man tų putų net per daug atrodė, tepiau tepiau, o jos niekaip nesibaigė  doh.gif  smile.gif , tai neįsivaizduoju, kaip jums gali neužtekti  g.gif ..

Tai nesakau, kad neuzteko, saknim uzteko biggrin.gif (aisku dazau ne tik 1-2 cm saknu, o kiek daugiau).

Beja, po truputi pradeda "ryza" spalva list biggrin.gif
Nors man siaip visi dazai graitai atsiplauna irnesakyk.gif
Atsakyti
Vistiek neįsivaizduoju, kaip tik šaknim galėjo užtekt biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 05 23, 09:42)
Vistiek neįsivaizduoju, kaip tik šaknim galėjo užtekt biggrin.gif.

O ka cia neisiviazduoti? Pasidaziau saknis + kelis cm ir pasibaige putos wink.gif
Juk neissigalvoju, tikslo nera tongue.gif
Atsakyti
O koks tu putu turis? mano plaukai stori,iki puses nugaros.Dazau su profesionaliais dazais,sumaisius oksidatoriu ir dazus,bendras turis 250ml,man pats tas kiekis nusidazyti visiems plaukams.Kaina gaunasi apie 30lt.Jei tu putu tik saknim,reiktu 2 pakuociu o gaina ju apie 26lt,tai turbut neapsimoka net,o taip knietejo pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2011 05 23, 10:26)
O koks tu putu turis? mano plaukai stori,iki puses nugaros.Dazau su profesionaliais dazais,sumaisius oksidatoriu ir dazus,bendras turis 250ml,man pats tas kiekis nusidazyti visiems plaukams.Kaina gaunasi apie 30lt.Jei tu putu tik saknim,reiktu 2 pakuociu o gaina ju apie 26lt,tai turbut neapsimoka net,o taip knietejo  pabandyti g.gif

Tai kitos sako, kad pakako visus plaukus nudazyt, cia tik man taip wink.gif
Turis 39ml + 26ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 23 gegužės 2011 - 09:43
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 23, 10:42)
Tai kitos sako, kad pakako visus plaukus nudazyt, cia tik man taip wink.gif
Turis 39ml + 26ml.

Kaip brangu tada ax.gif beveik 4x maziau..Tikrai tik saknims tebutu manau ir man
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 05 22, 09:27)
Daug firmu yra, tik esat tikra, kad norit, kad patiks, o kas bus jei netiks? Nuo sviesiu lengvai nenuimsit, nes ysigeria neblogai raudona spalva, o plausis y sviesesne, tai daznokai dazyt reiks, priemoniu, kad saugot ryskuma g.gif

esu tokia spalva turejus, bet nelabai pamenuo kuo daziau, bet lyg su amonjakinias g.gif
Atsakyti
Na mano storiems, tankiems, beveik liemenį siekiantiems plaukams užteko 1.5 pakuotės, likusią pusę teko išmest, nes per daug buvo.
Atsakyti