Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Zemuogiuke @ 2011 05 20, 08:38)
Nu cia dabar? Is kur istrauket, kad ne is augaliniu?

Kiek man zinoma Tinta color, su tais paciais 1511, 1517 yra ilgalaikiai amoniakiniai dazai, o Va Keune Semi Color augaliniu dazu linija, beja esu dazius tiek su vieniais, tiek su kitais. Ir siaio kaip jum augaliniai dazais nusviesintu tiek, kiek nusviesina tie 1511,1517...
Papildyta:
[quote=aistuliaa,2011 05 20, 08:28]
Vakar pusvalandį prastovėjau parduotuvėj prie dažų lentynos doh.gif
Parsinešiau šiuos

Na ant pakuotes spalva tai mano akimins tobula pavazduota, tokia naturaliaia pilksvai ruda, labai jau idomu kaip nusidazys.
Atsakyti
Na, juk ne vien dazais dazai, pilasi ir atitinkamo stiprumo aktyvatorius, juk dazant, o ypac sviesinant visada jis dedamas. Kirpejos tuos dazus vadina augaliniais, bet bala nemate, koks skirtumas, svabu rezultatas, o jis man patinka: spalva naturali, plaukai svelnus, blizgantys, neluzineja. smile.gif Anksciau daziau sruogelem ir su milteliais, tai tikrai galiu pasakyti, kad skirtumas akivaizdus! wink.gif man patinka kaip db yra, sruogelem nenoreciau ne uz ka.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 05 20, 09:36)
Na ant pakuotes spalva tai mano akimins tobula pavazduota, tokia naturaliaia pilksvai ruda, labai jau idomu kaip nusidazys.

Aha, spalva graži atrodo, svarbu labai neryžėtų. Planuoju šiandien vakare dažytis (jei atsiras karštas vanduo namuose doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 20, 09:11)
Aha, spalva graži atrodo, svarbu labai neryžėtų. Planuoju šiandien vakare dažytis (jei atsiras karštas vanduo namuose  doh.gif  biggrin.gif )

Lauksim atsiliepimu apie spalva,as siandien ploviau galva pirma karta po dazymo tai rudas vandenukas bego,spalva grazi salta ruda,bet as visgi noreciau sviesenes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 20 gegužės 2011 - 13:18
Nusidažiau su Loreal casting mousse 53 ir laaabai patiko bigsmile.gif Labai lengva nusidažyti, tik va galvojau, kad pūtų nebeužteks nes nelabai putojo, bet pasirodo viskas ok, tik taip atrodė. Palaikiau pusvalandį ir su tuo balzamuku nuskalavau, dar dadėjau elvital'o dažytiem plaukučiam, dabar jau viskas ok, esu viskuo patenkita thumbup.gif Tik dažymo metu kvapelis nelabai patiko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skooda: 20 gegužės 2011 - 21:35
QUOTE(skooda @ 2011 05 20, 22:29)
Nusidažiau su Loreal casting mousse 53 ir laaabai patiko  bigsmile.gif  Labai lengva nusidažyti, tik va galvojau, kad pūtų nebeužteks nes nelabai putojo, bet pasirodo viskas ok, tik taip atrodė. Palaikiau pusvalandį ir su tuo balzamuku nuskalavau, dar dadėjau elvital'o dažytiem plaukučiam, dabar jau viskas ok, esu viskuo patenkita  thumbup.gif Tik dažymo metu kvapelis nelabai patiko  blink.gif

Ir kaip spalva? Ryžumo turi matyt?

Aš sėdžiu 50 nusitepliojus dabar smile.gif irgi pradžioje įtartinai tos putos atrodė, galvojau, kad tikrai neužteks, bet viskas labai normaliai...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 21, 01:08)
Ir kaip spalva? Ryžumo turi matyt?

Aš sėdžiu 50 nusitepliojus dabar smile.gif irgi pradžioje įtartinai tos putos atrodė, galvojau, kad tikrai neužteks, bet viskas labai normaliai...

Dazei tik saknis?
Man tik saknims uzteko, jei tektu dazyti plaukus per visa ilgi tai nezinau kiek buteliuku reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien Salerm "Iridia" plauku dazus. Atseit naturalus, be amoniako smile.gif

Labai keista buvo plauku dazu spalva - tamsiai melyna biggrin.gif
Bet jokio slykstaus kvapo, kazkokiom uogom kvepejo. Spalva emiau 9 tono, sviesia, tai nesitikejau,kad taip graziai pasviesins, bet gavosi tikrai labai gera spalvyte thumbup.gif
Jokio geltonumo, pilkai gelsva, kazkas tarp siaudu ir sviesiu pelenu smile.gif
Plaukai blizga, svelnus, bet nezinau ar cia dazu ar kaukes,kuria po to dejau, nuopelnas. Ziuresim kas bus po keliu savaiciu, ar dar blizges ir nebus issauseje. O kolkas tai tikrai graziai nudaze! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 21 gegužės 2011 - 13:36
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 21, 11:02)
Dazei tik saknis?
Man tik saknims uzteko, jei tektu dazyti plaukus per visa ilgi tai nezinau kiek buteliuku reiketu biggrin.gif

Ne, visą galvą dažiau, viskas gerai.

Tai kokio ilgio ir storumo tavo plaukai? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 21, 18:44)
Ne, visą galvą dažiau, viskas gerai.

Tai kokio ilgio ir storumo tavo plaukai?  unsure.gif

Storumo jau nebeliko, o ilgio dar pakanka biggrin.gif

Bet man uzteko tik saknims tu putu g.gif
Tai netgi jei tureciau plaukus iki peciu, tai reiketu bent 2 pakuociu ax.gif
Atsakyti
user posted image
su kokiais dazais (geriau be amonjako), namuose, išgaut tokia spalvą? Esu naturali blondinė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 21, 19:20)
Storumo jau nebeliko, o ilgio dar pakanka biggrin.gif

Bet man uzteko tik saknims tu putu g.gif
Tai netgi jei tureciau plaukus iki peciu, tai reiketu bent 2 pakuociu  ax.gif

kažkaip galvoju, kad tikrai ne, gal tu nori, kad plaukai varvėtų nuo tų putų...
Įmesiu foto ryt kokio ilgio mano plaukai ir man užteko pakuotės...
Atsakyti