Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(egluzzzele @ 2010 11 24, 15:07)
As irgi turiu problema del vis atsirandancio ryzumo roduje spalvoje.. sad.gif Dazau ruda ant sviesiai rudu plauku (i pilkuma jie tokie).
Gal galit parekomenduoti kokius nors dazus kurie nedazytu rausvu atspalviu o gautusi salta ruda ? nes kiek teko isbandyti pvz Garnier rudu dazu tai man vienintelis icy brown buvo siek tiek panasiau i tiesa, net ir tai plaunasi ryzai..

Alterna turi šampūną brunetėms, slopinantį raudonus atspalvius. Kai išbandysiu, papasakosiu ar veikia smile.gif
http://www.sleekhair.com/22303.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 24 lapkričio 2010 - 15:17
kadangi niekas man neatsake, tai pati surizikavau ir isbandziau syoss plauku dazus
rezultatu likau nepatenkinta- kelis menesius buvau nedaziusi plauku, ataugusios naturalios spalvos saknys beveik nesiskyre atspalviu nuo anksciau dazytu plauku
bet stai sugalvojau attgaivinti spalva, visdelto jau buvo ,,prasiplovusi,, gerokai
syoss nudaze nelygiai- saknys , kur naturalus plaukai buvo, paeme daug sviesiau, o likusiu, jau anksciau dazytu plauku, beveik nepaeme
emiau spalva honey brown, ir dabar busiu priversta vaikscioti su ryzom saknim, o likusiais tamsiai rudais plaukais, atrodo nekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 11 25, 14:51)
kadangi niekas man neatsake, tai pati surizikavau ir isbandziau syoss plauku dazus
rezultatu likau nepatenkinta- kelis menesius buvau nedaziusi plauku, ataugusios naturalios spalvos saknys beveik nesiskyre atspalviu nuo anksciau dazytu plauku
bet stai sugalvojau attgaivinti spalva, visdelto jau buvo ,,prasiplovusi,, gerokai
syoss nudaze nelygiai- saknys , kur naturalus plaukai buvo, paeme daug sviesiau, o likusiu, jau anksciau dazytu plauku, beveik nepaeme
emiau spalva honey brown, ir dabar busiu priversta vaikscioti su ryzom saknim, o likusiais tamsiai rudais plaukais, atrodo nekaip  verysad.gif

Uzjauciu.. man Syos nlb koki ispudi paliko po savo sampuno ir kondicionieriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 11 26, 00:08)
Uzjauciu.. man Syos nlb koki ispudi paliko po savo sampuno ir kondicionieriu  doh.gif

man ir nekoki ispudi,turejau balzama, tai tik pora kartu panaudojau:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 26, 11:23)
man ir nekoki ispudi,turejau balzama, tai tik pora kartu panaudojau:)

man irgi sampunai syoss nepatiko schmoll.gif
bet va kauke net labai plaukam tiko g.gif \
maniau pabandysiu ir plauku dazus, bet vat .. doh.gif
gal zinot kada greiciausiai vel galiu dazyti kita spalva kitais dazais ? nes negaliu su tokiom ryzom saknim vaikscioti schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Galvoju dažyt plaukus ir niekaip neapsisprendžiu, kokia spalva man tiktų .Gal ką patartumėt? 4u.gif

http://public.fotki....icture-911.html

Slaptažodis : savachitas
Atsakyti
Neteisingas spaltazodis
Atsakyti
salvachitas slaptazodis, as tai net nezinau kokia spalva tiktu,bet jusu sita spalva tinka jums bet ne idealiai ,kazko truksta atrodo
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 11 26, 12:36)
man irgi sampunai syoss nepatiko  schmoll.gif
bet va kauke net labai plaukam tiko  g.gif \
maniau pabandysiu ir plauku dazus, bet vat ..  doh.gif
gal zinot kada greiciausiai vel galiu dazyti kita spalva kitais dazais ? nes negaliu su tokiom ryzom  saknim vaikscioti  schmoll.gif

manau uz kokiu dvieju savaiciu smile.gif
Atsakyti
Salvachita, geriau dazyti tik kokiu dazomuoju balzamu, paryskinti atspalvy siek tiek ir viskas. Tokios spalvytes noretu ne viena, kuri plaukus sviesina, tai geriau jos ir negadinti, nes ji jums tinka mirksiukas.gif Tik uzkliuvo kitas dalykas, kury pataisius gal butu graziau - makiazas. Pudra skirtinto atspalvio atrodo negu visas kunas, o gal cia fotoaparato isdaiga g.gif Geriau visada sviesesne pudryte, bet pamodeliuoti skaistalais ar svelniu bronzantu, negu kaukes efektas ant veido. Ir lupu blizgis tiktu koks svelnesnis nude, svelniai rozinis, koralinis, mango, persiko atspalvio. Nes plaukai kaip ir gerai, mano nuomone, bet makiazas nepabrezia jusu grozio 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandete L`oreal Symbio dazus? 4u.gif
Atsakyti
As dazau keune 1517,bet paskutiniu metu man labai jau geltonos saknys po dazymo lieka,nors naudoju ir pilkinanti sampuna.galvoju pakeisti kitais kokiais dazais,bet kuri linija turi toki atspalvi kaip keune 1517? Loreal professional,swarzscopf,ar kuri kita? patarkit 4u.gif
Atsakyti