Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

Nu tikrai, kokia spalva graži! smile.gif reikės ir man išbandyti šiuos... bet jūsų plaukai ilgoki, tokie neploni matosi, ar užtenko buteliuko vieno ?
Atsakyti
Aciu 4u.gif Zinokit mano plaukai pagal struktura nera stori,bet ju daug smile.gif Vieno buteliuko visiskai uzteko,pati nustebau dar netgi kazkiek ml liko dugne smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo atsiliepimais apie pora dazomuju putu. Plaukai mano sviesus, nenoriu jokio geltono atspalvio, bet ir nenoriu baltaplauke but. Kirpyklose nemazai kainuoja tie dazymai, tikrai ne visada patenkinta lieku (ypac kai nudazo su geltonumu), o ir nors naturalus plaukai mano nera tamsus, bet vistiek matosi ataugancios saknys, todel daznesnis sviesinimas butinas. Zodziu, kazkada sugalvojau isbandyt dazyt plaukus namuose ir labai sekmingai ta dariau, nors turiu pripazint, kad paciai nusidazyt dazais nera lengva, ypac nugaroje esancius plaukus.... Tuo labiau kai jie sviesinami, tai visokie perejimai spalvos ir pan gerai matosi. Is pradziu dazydavau GARNIER dazais, spalva '100 chamomile':
user posted image

Na budavau patenkinta, nors pagal mano visus norus vistiek ta spalva per geltona budavo, o gal ne tiek geltona, kiek tamsesne nei noriu.... Bet cia juk sviesiausia spalva paleteje budavo. Tik veliau kitoj parduotuvej uztikau, kad yra ir dar sviesesnis siu dazu tonas (pasirodo ta spalva prekiaujama tik toj vienoj parduotuvej, o kai as kitoje pirkdavau, tai niekad ir nemaciau) '111 white chocolate'.
user posted image

Va si spalva buvo atradimas thumbup.gif Nudazydavo be jokio geltonumo, labai sviesiai, bet ne per sviesiai ir nuolat gaudavau komplimentu del plauku spalvos bei klausimu ar naturali spalva... Daugkas labai stebedavosi suzinoje, kad dazyti. Man baltaodei ta spalva labai tiko.

Tik vistiek man pats dazymasis nepatiko, t.y. vienai nugaroje esancius plauksu dazyt nepatogu, atrodo pritepu pakankamai, o vistiek kartais palieku koki ploteli prie saknu. Na aisku is apacios plauku nesimato to, bet paciai nesmagu buna. Tai isgirdus apie toki dalyka kaip dazai-putos iskart labai susidomejau - skambejo idealiai, nes procesas paprastas, visi plaukai lengvai pasiekiami, t.y. taip pat kaip plaunant galva. Pirmos putos ir buvo L'oreal 'sublime mousse', spalva '90 pure light blonde' - va cia vienintelis tu putu minusas man ir yra spalvu palete. Jau pirkdama sia spalva zinojau, kad pagal mano norus ji per tamsi, kad nera tokio sviesumo, kokio noreciau, bet vistiek isbandziau. Ir likau patenkinta dazymu, kaip lengva ta daryt, bet ne pacia spalva - kaip ir iskart zinojau, ji man kiek per tamsi. Bet jau tada supratau, kad plauku dazai bus iskeisti i putas del patogumo naudoti. Po to seke dar viena siu putu pakuote (tos pacios spalvos). Dar kas juokinga man buvo (ir buvo su abiem pakuotem), kad spaudziant putas vis sucypdavo mechanizmas. biggrin.gif
user posted image

Nu o bet taciau, kol nesi pilnai patenkinta, tol ir ieskai kazko vis naujo.... Taip ir as su tom putom ir ju spalva: netenkino L'oreal putos (visdar tikiuosiu, kad igaves produktas populiarumo paskatins paletes pletima ir bus mano norima spalva), pradejau dairytis i kitas firmas. Velgi apsilankiau parduotuvej, paziurejau ka turi ir uzmaciau naujiena John Frieda putas. Sios firmos palete tikrai nemaza, skubiai nereikejo dazytis, tai nusprendziau namuose paskaitinet apie jas, paziurinet spalvu ir pan. Ir kaip tik taip besidomint uztikau nuoroda i anketa-konkursa, kur atsakai i kelis klausimus ir gauni is JF kupona nemokamiems dazams-putoms, $1 nuolaida ir pan., tai aisku pasinaudojau tuo ir gavau kupona nemokamai pakuotei thumbup.gif Emaiu '10B' spalva, nors dvejojau tarp sios ir '10N' spalvos. Dazymo procesas is esmes toks pat kaip ir us kitu firmu putom. Cia tik skyresi tuo, kad spausti ne pompa reikia, o pati buteliuka (buteliukas ovalus, patogus rankoje) norint isspaust putas. Pradzioj kazkaip nekreipiau demesio, bet ranka greitai pavargo (ypac ta vieta tarp pirstu paskaudo, skaudejo dar gerokai po dazymosi), o dar kai pirstines putotos, tai ir slidziau pradejo darytis, o i gala nors putu dar like nemazai (ten tokia linija yra iki kurios reiketu sunaudot dazant saknis, o viska visiems plaukams naudot, tai man iki tos linijos susinaudoje buvo), bet nesispaude taip lengvai, teko daugiau papumpuot.... Bet geris, kad pridetos pirstines onrmalios, ne siaip maisiukai kaip kitu dazu. 4u.gif Kas del spalvos, tai tik isplovus galva ir paziurejus i veidrodi issigandau, tokai labai labai sviesi ryzuke buvau, vyras juokesi, bet kai isdziuvo, tai dingo tas ryzumas ir spalva grazi, sviesi, nera geltonumo, bet nera tokia pilksva kaip su Garnier '111' nr dazais.... ax.gif Tiesa, skalaujant vandeniu putas nuo plauku kazkaip masciau, kad kazkokie pasauseje plaukai, sunku skalaut (as visada zemyn galva nulenkus per prieki plaunu, tai neslydo pirstai tarp plauku visai), paskui uzdejau JF prideto balzamo, palaikiau kelias minutes, atrode normalus, bet nuplaunant balzama vel kazkokie netokie kaip turetu but, sausoki buvo. Nors galutinaim variante isdziuve plaukai labai minksti ir svelnus, papildomai jiems nieko netepiau.
user posted image

Ir dar toks pastebejimas - nezinau cia duagiau psichologinis isitikinimas ar kas, bet kokiais dazais/putom bedazyciau, isskalavus spalva is plauku ir uzdejus balzama, man niezti galvos oda. Nesvarbu kiek vandens bepilciau, kiek ten beptirnciau ir pan viska, net isdziuvus plaukams man nepatogu, galva niezi ir viskas. Isplaunu sampunu ir viskas geria, jokio niezejimo. O sampunas galioja net iskart po dazymo, t.y. isskalauju spalva, dedu sampuna ir tik po to balzama (arba balzama, o tada sampuna ir vel balzama). Va taip isplovus jauciuosiu gerai. Kazkodel isitikinus, kad cia man nerviskai - mazdaug per mazai issiskalavau, dazu liko, isgraus man viska biggrin.gif Bet siandien dazydama su JOHN FRIEDA putom iskart dejau balzama ir nei pries, nei po nenaudojau sampuno ir jokio niezejimo nesulaukiau. Na skalavau gerokai, nes vis mintyse kirbejo tas mistinis niezulys, bet galiausiai jo nepajauciau.

O siaip manau kartosiu John Frieda putas - spalvu pasirinkimas geras, rezultatas geras, tik buteliukas nepatogus. Nors atrodo, kad L'oreal putos kazkaip geriau ant galvos putojo, lyg daugiau ju buvo, labiau padenge plauka. Na bet juk rezultatas svarbiausia, o juo esu patenkinta drinks_cheers.gif

QUOTE(white kitty @ 2011 05 16, 19:36)
Na ka nusidaziau ir as L'oreal sublime mousse,spalva tamsiai ruda:

Pabijojau,kad mano plaukams neuzteks vienos pakuotes,nes plaukai ilgi visada reikejo pusantros dezutes,bet sios putos nustebino skalsumu ir lengvu dazymo procesu,pati pirma karta pasidaziau  bigsmile.gif Lengvai nusivale nuo kaktos ir ausu  biggrin.gif Kolkas vienintelis minusas - kvapas,labai jau reze nosi ir jautesi po plovimo. Rezultatas,labai grazi spalva,plaukai blizga,svelnus,vietoj prideto balzamo naudojau Lavera roziu kauke,dabar klausimas kaip ilgai issilaikys spalva ir ar neliksiu ryza  g.gif  biggrin.gif

Labai grazi spalvyte 4u.gif

Del kvapo, tai man kazkaip tu putu kvapas visai nieko, ta prasme nerezia taip nosies kaip iprastiniai dazai (pati dazausi plaukus jau pora metu, nes kirpyklose amzinai tekdavo nusivilt dazymu kai atsinesi foto sviesiu plauku, be jokio geltonumo, o nudazo laaabai akivaizdziai geltonai ir bando irodyt, kad man labai tinka ir pan doh.gif ). Nors pvz siandien daziau John Frieda putomis, tai man jos labiau jautesi kvapu nei L'oreal, bet irgi nebuvo blogai, o vat vyras, tai bambejo, kad cia smardinu namus... ax.gif Beje, kas man tikrai labai nosi rezia, tai prie L'oreal dazomu putu pridetas balzamas - jau toks nemalonus jo kvapas man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 18, 03:02)
Labai grazi spalvyte  4u.gif

Del kvapo, tai man kazkaip tu putu kvapas visai nieko, ta prasme nerezia taip nosies kaip iprastiniai dazai (pati dazausi plaukus jau pora metu, nes kirpyklose amzinai tekdavo nusivilt dazymu kai atsinesi foto sviesiu plauku, be jokio geltonumo, o nudazo laaabai akivaizdziai geltonai ir bando irodyt, kad man labai tinka ir pan doh.gif ). Nors pvz siandien daziau John Frieda putomis, tai man jos labiau jautesi kvapu nei L'oreal, bet irgi nebuvo blogai, o vat vyras, tai bambejo, kad cia smardinu namus...  ax.gif Beje, kas man tikrai labai nosi rezia, tai prie L'oreal dazomu putu pridetas balzamas - jau toks nemalonus jo kvapas man  schmoll.gif

Aciu ax.gif Na man kvapas buvo gan intensyvus kaip beamoniakiniams dazams,o balzama ismeciau,nenaudoju cheminiu tokiu,bet pati putu ideja tikrai super,niekada nemaniau,kad pasidazysiu pati sau plaukus,nes su paprastais dazais tai butu tikra kankyne,plaukai ilgi ju daug,o cia kaip sampuna paskirstai,pamasazuoji thumbup.gif Pas mus turbut dar nera John Frieda putu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 18 gegužės 2011 - 08:39
QUOTE(white kitty @ 2011 05 18, 08:38)
Aciu  ax.gif Na man kvapas buvo gan intensyvus kaip beamoniakiniams dazams

Cia jus apie lorealio putas? Tai kad jos juk nera beamoniakines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 18, 12:14)

Tikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 18, 12:27)

Loreal putos yra su amoniaku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 18, 11:27)

Tikrai..
Be amoniako tos swarzkopf putos
Atsakyti
pas mane plaukai naturalus tokie pelenu spalvos ir dar sviesinti srugelem. buvau kirpykloje ir klausiau kirpejos ar imanoma ant sviesiu plauku uzdeti augaliniu kokiu tai dazu, kad pagyvintu spalva ir suteiktu atspalvi, blizgesi. sake galima, bet labai atspalvis nepasikeis. ir pasake, kad yra vienas variantas, kada sviesus plaukai labai graziai ziurisi nudazyti augaliniais dazais, rode man atspalvi, bet sake paleteje jis netiklsus, nudazius visai kitaip atrodo, tipo balintos kavos atspalvis... tai dabar man idomu kaip tas atspalvis atrodytu uzdazytas ant sviesiu plauku...? gal mazdaug isivaizduojate ar kokios vaizdines medziagos ikelti galetumet kaip atrodo tas balintos kavos atspalvis/spalva g.gif ? nes as neisivaizduoju ... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 18 gegužės 2011 - 13:13
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 18, 13:12)
pas mane plaukai naturalus tokie pelenu spalvos ir dar sviesinti srugelem. buvau kirpykloje ir klausiau kirpejos ar imanoma ant sviesiu plauku uzdeti augaliniu kokiu tai dazu, kad pagyvintu spalva ir suteiktu atspalvi, blizgesi. sake galima, bet labai atspalvis nepasikeis. ir pasake, kad yra vienas variantas, kada sviesus plaukai labai graziai ziurisi nudazyti augaliniais dazais, rode man atspalvi, bet sake paleteje jis netiklsus, nudazius visai kitaip atrodo, tipo balintos kavos atspalvis... tai dabar man idomu kaip tas atspalvis atrodytu uzdazytas  ant sviesiu plauku...? gal mazdaug isivaizduojate ar kokios vaizdines medziagos ikelti galetumet kaip atrodo tas balintos kavos atspalvis/spalva g.gif ? nes as neisivaizduoju ... doh.gif  doh.gif

Manau kazkas panasaus i tai
http://www.fashioncl...air-Color-3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 18 gegužės 2011 - 13:16
keune yra augaliniai dazai, pasieiskok temutes, merginos diskutuoja joje. As pati keune dazau 1511 arba 1517, nors jie pilki, bet ant plauku gaunasi labai naturali sviesi spalvyte. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 05 18, 14:16)

Man cia labai tamsus... niu aisku priklauso kiek toje balintoje kavoje pas jus pieno biggrin.gif pas mane tai daug biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 18, 11:14)

blink.gif Bet kodel ten "by Casting" parasyta? As butent del to ir pagalvojau,kad cia Casting yra tik putu pavidale,va dar raso apie juos:

L'Oreal Sublime Mousse, putų konsistencijos plaukų dažai

SUBLIME MOUSSE – purių putų konsistencijos plaukų dažai iš “L’Oréal Paris”. Toms, kurios ieško natūralios, tačiau ilgai išliekančios plaukų spalvos, puoselėjančių plaukus dažų be amoniako, ypač paprasto dažymo namuose bei tiesiog malonaus laiko sau ...

Paziurejau dar info anglu kalba,raso,kad be amoniako,tai kaip cia is tikruju dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 18 gegužės 2011 - 13:49