Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(StOp! @ 2011 05 11, 19:36)
Sveikos, išbandžiau ir aš naująsias Perfect mousse putas.  thumbup.gif

Pati dazei plaukus? Lengva nusidazyt su jom? ax.gif
Atsakyti
500 numeriu ir dažėt? Spalva ruda, nenusitamsina per daug?
Ryžumo yra? Įdomu kaip plaunantis spalva bus, gal galėsit po kelių savaičių užsukti į temą pasidalinti smile.gif

Aš kadangi turiu namie Casting 600 numeriuką, dar dažysiu su jais šią ar kitą savaitę, o paskui jau bandysiu rinktis putas, tik dar nežinau - Loeral ar šias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 gegužės 2011 - 19:52
QUOTE(Olivia. @ 2011 05 11, 19:48)
Pati dazei plaukus? Lengva nusidazyt su jom?  ax.gif

Pati dažiau, pas mane storoki plaukai, tai biški buvo vargo kol paskirsčiau viską gerai, bet nusidažė puikiai , jeigu ploni plaukučiai tai išvis jokio vargo nebūtų mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 11, 19:51)
500 numeriu ir dažėt? Spalva ruda, nenusitamsina per daug?
Ryžumo yra? Įdomu kaip plaunantis spalva bus, gal galėsit po kelių savaičių užsukti į temą pasidalinti  smile.gif

taip, 500 numeriukas. Spalva tokia tamsiai ruda, tokia pat kaip ir ant pakuotės, ir ryžumo tikrai jokio nėra. būtinai užsuksiu pasidalinti kaip išsilaikė spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Daziau siandien sruogas Joana dazais, spalva Pegeon Gray214 nr, atrodo, ir ne kiek nenusidaze, ne kiek blink.gif Man atrodo, kad turetu jaustis bent to 9proc. sviesiklio pedsakas, jei as blogai susimaisiau, nes maisiau tik dali, panasiu santykiu kaip parasyta. Gal turi itakos, kad maitinu vaika, kazkur skaiciau, kad del hormonu nescioms ir maitinancioms gali neimti dazai g.gif Mano plaukai gana sviesus, spalva pagal plaukus kaip tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 12 gegužės 2011 - 17:45
Aistulee, aš dažiausi su schwarzkopf putom 500 numeriu prieš beveik mėnesį - kolkas ryžas atspalvis man nelenda, kas labai patinka. Tik kai nusidažiau, tai plaukai buvo jau tokie tikrai tamsūs smile.gif anksčiau buvau vieną kartą dažiusi su casting - berods 600 nr, tai man labai greit ryži patapo, ir ta spalva tokia nelabai ryški buvo ir tikrai žymiai šviesesnė. Šiaip parduotuvinių dažų niekad nepripažinau - ilgą laiką su profesionaliais milk shake dažiau, bet manau šiuo metu, jei plaukai nenusilps ir neišsausės, pasiliksiu ties šiom putom. Nes man paliko tikrai labai gerą įspūdį - plaukai blizga, atrodo sveiki, minkšti, spalva gera, labai patogu naudot ir kaina superinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2011 05 12, 17:01)
taip, 500 numeriukas. Spalva tokia tamsiai ruda, tokia pat kaip ir ant pakuotės, ir ryžumo tikrai jokio nėra. būtinai užsuksiu pasidalinti kaip išsilaikė spalva  rolleyes.gif

Labai lauksiu smile.gif
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 13, 09:51)
Aistulee, aš dažiausi su schwarzkopf putom 500 numeriu prieš beveik mėnesį - kolkas ryžas atspalvis man nelenda, kas labai patinka. Tik kai nusidažiau, tai plaukai buvo jau tokie tikrai tamsūs smile.gif  anksčiau buvau vieną kartą dažiusi su casting - berods 600 nr, tai man labai greit ryži patapo, ir ta spalva tokia nelabai ryški buvo ir tikrai žymiai šviesesnė. Šiaip parduotuvinių dažų niekad nepripažinau - ilgą laiką su profesionaliais milk shake dažiau, bet manau šiuo metu, jei plaukai nenusilps ir neišsausės, pasiliksiu ties šiom putom. Nes man paliko tikrai labai gerą įspūdį - plaukai blizga, atrodo sveiki, minkšti, spalva gera, labai patogu naudot ir kaina superinė smile.gif

Aš dabar dažau su Castin 600 numeriuku... Žiemą man super spalva, nu bet va kai šilta, saulė, greitai ryžumas lenda ir nublunka, per šviesūs man jie, užtai ir noriu karštam sezonui rasti tamsesnę spalvą, o žiemą gal vėl grįžti prie 600 nr., jei pavyktų smile.gif
O gal turi kokią foto kokie tavo plaukai su 500 nr.? smile.gif
Žiūriu dar į pakuotes, loreal putų 530 gal šviesenė būtų, bet irgi ar nebus ryžumo - goldbraun g.gif šiek tiek ir baimė yra per daug nusitamsint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gegužės 2011 - 09:25
Peržiūrėjau foto, bet vis tik neturiu, kur matytųsi biggrin.gif šiaip sakyčiau spalva panaši gavosi kaip tų dažų paletėje. Jei nori tamsesnių, nei casting 600 tai gali bandyt manau, po kelių plovimų atsiplauna kažkiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 13 gegužės 2011 - 09:54
Laba 4u.gif
Turiu klausimą, bet nežinau ar čia pataikiau.
Plaukus dažau raudona spalva su Garnier, bet man ji per ryški, ar yra bandžiusių maišyti spalvą? Tarkim visas buteliukas raudonų dažų ir puse buteliuko šokoladinių dažų?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 13, 09:51)
Aistulee, aš dažiausi su schwarzkopf putom 500 numeriu prieš beveik mėnesį - kolkas ryžas atspalvis man nelenda, kas labai patinka. Tik kai nusidažiau, tai plaukai buvo jau tokie tikrai tamsūs smile.gif  anksčiau buvau vieną kartą dažiusi su casting - berods 600 nr, tai man labai greit ryži patapo, ir ta spalva tokia nelabai ryški buvo ir tikrai žymiai šviesesnė. Šiaip parduotuvinių dažų niekad nepripažinau - ilgą laiką su profesionaliais milk shake dažiau, bet manau šiuo metu, jei plaukai nenusilps ir neišsausės, pasiliksiu ties šiom putom. Nes man paliko tikrai labai gerą įspūdį - plaukai blizga, atrodo sveiki, minkšti, spalva gera, labai patogu naudot ir kaina superinė smile.gif

Pagaliau atsakyma gavau i man rupima klausima 4u.gif Nes man su loreal taip greit nurizedavo, po 2 dazymu su jais ejau i kirpykla dazytis, tai kirpeja sake, labai plaukas daug gryno rudo pigmento igavo, turbut nuo to lorealio , daziausi kirpykloj jau 3 kart atrodo ir pilko atspalvio dejo maxsimaliai, na bet 2 savaites ir vel pries saule varis sviecia, o pinigu kruva isleista doh.gif doh.gif doh.gif
Dairausi i sias putas taip pat 500nr, o jum buvo gal ir anksciau problema del ryzumo islendancio? Ir sie dazai beamoniakiai ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 10:21)
Labai lauksiu smile.gif
Aš dabar dažau su Castin 600 numeriuku... Žiemą man super spalva, nu bet va kai šilta, saulė, greitai ryžumas lenda ir nublunka, per šviesūs man jie, užtai ir noriu karštam sezonui rasti tamsesnę spalvą, o žiemą gal vėl grįžti prie 600 nr., jei pavyktų smile.gif
O gal turi kokią foto kokie tavo plaukai su 500 nr.? smile.gif
Žiūriu dar į pakuotes, loreal putų 530 gal šviesenė būtų, bet irgi ar nebus ryžumo - goldbraun  g.gif šiek tiek ir baimė yra per daug nusitamsint  g.gif

As tai nerizikuociau su 53, nes man rodos tas 3 reikia geltona-auksini atspalvi, na bent pagal splavu tonus taip gaunasi:
0 Natūralūs
1 Pelenų
2 Violetinės
3 Aukso
4 Vario
5 Raudonmedžio
6 Raudonos
Nors parduotuviniai dazai ne visada pagal tuos standartus zymi atspalvius, bet dazniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 05 14, 11:30)
As tai nerizikuociau su 53, nes man rodos tas 3 reikia geltona-auksini atspalvi, na bent pagal splavu tonus taip gaunasi:
0 Natūralūs
1 Pelenų
2 Violetinės
3 Aukso
4 Vario
5 Raudonmedžio
6 Raudonos
Nors parduotuviniai dazai  ne visada pagal tuos standartus zymi atspalvius, bet dazniausiai.

Aš irgi šiek tiek bijau, kad bus to ryžumo, bet gal kaip tik ir mažiau nusitamsins biggrin.gif ant pakuotės man nereali ta spalva atrodo biggrin.gif jei ji nepatiktų, kitą kartą imčiau dažymui 500 nr. schwarzkopf g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki ax.gif Naujieną turim, loreal casting mousse 53 pirkau, na kadangi visos čia labai domitės, tai gal kam teko bandyti, nebūtinai 53 ? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
O tai butina visas putas sumaisyti iskarto? Negalima kaip nors nesumaisyti visko ir pasilikti kitam kartui? Man reik tik saknis dayzti,tam uztektu laisvai puse dezutes..bet kaip supratau is kitu pasisakymu,kad ko nesunaudoji belieka ismesti? g.gif
Atsakyti