QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 13, 09:51)
Aistulee, aš dažiausi su schwarzkopf putom 500 numeriu prieš beveik mėnesį - kolkas ryžas atspalvis man nelenda, kas labai patinka. Tik kai nusidažiau, tai plaukai buvo jau tokie tikrai tamsūs
anksčiau buvau vieną kartą dažiusi su casting - berods 600 nr, tai man labai greit ryži patapo, ir ta spalva tokia nelabai ryški buvo ir tikrai žymiai šviesesnė. Šiaip parduotuvinių dažų niekad nepripažinau - ilgą laiką su profesionaliais milk shake dažiau, bet manau šiuo metu, jei plaukai nenusilps ir neišsausės, pasiliksiu ties šiom putom. Nes man paliko tikrai labai gerą įspūdį - plaukai blizga, atrodo sveiki, minkšti, spalva gera, labai patogu naudot ir kaina superinė
Pagaliau atsakyma gavau i man rupima klausima
Nes man su loreal taip greit nurizedavo, po 2 dazymu su jais ejau i kirpykla dazytis, tai kirpeja sake, labai plaukas daug gryno rudo pigmento igavo, turbut nuo to lorealio , daziausi kirpykloj jau 3 kart atrodo ir pilko atspalvio dejo maxsimaliai, na bet 2 savaites ir vel pries saule varis sviecia, o pinigu kruva isleista
Dairausi i sias putas taip pat 500nr, o jum buvo gal ir anksciau problema del ryzumo islendancio? Ir sie dazai beamoniakiai ?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 13, 10:21)
Labai lauksiu
Aš dabar dažau su Castin 600 numeriuku... Žiemą man super spalva, nu bet va kai šilta, saulė, greitai ryžumas lenda ir nublunka, per šviesūs man jie, užtai ir noriu karštam sezonui rasti tamsesnę spalvą, o žiemą gal vėl grįžti prie 600 nr., jei pavyktų
O gal turi kokią foto kokie tavo plaukai su 500 nr.?
Žiūriu dar į pakuotes, loreal putų 530 gal šviesenė būtų, bet irgi ar nebus ryžumo - goldbraun
šiek tiek ir baimė yra per daug nusitamsint
As tai nerizikuociau su 53, nes man rodos tas 3 reikia geltona-auksini atspalvi, na bent pagal splavu tonus taip gaunasi:
0 Natūralūs
1 Pelenų
2 Violetinės
3 Aukso
4 Vario
5 Raudonmedžio
6 Raudonos
Nors parduotuviniai dazai ne visada pagal tuos standartus zymi atspalvius, bet dazniausiai.