QUOTE(nkreiki @ 2011 03 29, 16:46)
Bet patarkit kokius dazus naudot kad gautusi grazi ruda naturali spalva su pilksbumu be jokiu bordavumu ryzumu,nes kaip tik daziau su 6 numeriu ir man per tamsus istolo neitai juodi neitai rudi ,o taip norisi panasiu kaip pvz Agnes Ditkovskytes ar Angelinos Jolie
Sioj temoj buvo uzklaususi mergina kaip isgauti tokius plaukus kaip merginos is nugaros salia Kerastase priemoniu stendo man si spalva irgi ir buvo parase kad su ACH gaunasi tokia spalva. Aciu
Sioj temoj buvo uzklaususi mergina kaip isgauti tokius plaukus kaip merginos is nugaros salia Kerastase priemoniu stendo man si spalva irgi ir buvo parase kad su ACH gaunasi tokia spalva. Aciu
Tai su kokiu jus numeriu isvis dazot? tai sakot dabar su 6, pries tai buvo 4, tai kaip cia dabar yra, nebesusigaudau Ar jus kaskart vis kaitaliojat? Agne yra pakankamai sviesi, taip kad su zemesniu negu 7 dazydama net negalvokit jos spalva isgauti. Angelinos Jolie spalva naturali apie 6, bet daznai ji dazoma sruogelemis vos vos sviesesnemis. O ACH yra ASH - pelenu pilkas atspalvis. Juo dazydama ir neismanydama ka darot, galit pavirsti y zaliaplauke, melynplauke ar kokia kitokia "brudnaspalve". Atspalviu nr. as jums jau pavardinau, bet bijau kazka net siulyt, nes rodosi, kad tepat ant galvos bele tept, negalvodama nei koks rezultatas bus, nei kaip tai pasiekt. Nepykit, kad as taip, bet nueikit pas kirpeja, padazys jus, patars, kaip saknis veliau pasidazyt, ir galesit kirpykliniais nusipirkus namie dazytis. Nes dabar nei plauku spalvos matau, nei ko jus is tikro norit, todel sunku kazka konkreciai pasakyt, o tai po to kai nusidazysit ne kaip, as kalta liksiu