o kokia spalva gavosi, ar lygi? mane pries gera menesi irgi negerai nusviesino: pradejo sviesinti nuo saknu, ir baige galais, tai saknys gavosi sviesios, o galai geltoni ir oranziniai, o apatiniai plaukuciai (prie sprando) is viso kazkokie ryzai rudi...
skaiciau, kad geriausiai plauka balinti karta per puse metu, pries balinima plauka gaivinti- kaukes, serumai ir t..t. nusipirk tonavimui skirtus daziukus ir uzsitonuok menesiukui...
QUOTE(m@m@ite @ 2011 02 27, 12:18)
o kokia spalva gavosi, ar lygi? mane pries gera menesi irgi negerai nusviesino: pradejo sviesinti nuo saknu, ir baige galais, tai saknys gavosi sviesios, o galai geltoni ir oranziniai, o apatiniai plaukuciai (prie sprando) is viso kazkokie ryzai rudi...
skaiciau, kad geriausiai plauka balinti karta per puse metu, pries balinima plauka gaivinti- kaukes, serumai ir t..t. nusipirk tonavimui skirtus daziukus ir uzsitonuok menesiukui...
Na kadangi mano plaukai labai trumpi as dazau juos labai daznai,berniuko kirpimas.Siaip vienodai gavosi,bet gelsvoki.
QUOTE(Ramiuoga @ 2011 02 27, 15:27)
Na kadangi mano plaukai labai trumpi as dazau juos labai daznai,berniuko kirpimas.Siaip vienodai gavosi,bet gelsvoki.
o kokios spalvytes nori? jei gelsvumas banano zieves- tai cia normalu, iki balto sviesinti negalima...gelsva nuima violetas (../6)...as dabar esu uzsitonavus wellos 10.0+10.6 (1 dalis : 2 dalys), gavosi balta
QUOTE(Ramiuoga @ 2011 02 27, 14:27)
Uzsidekit tonavima, nes tos pastos tik sviesina, bet nesuteikia grazaus atspalvio. O su augaliniais grazu atspalvy uzsidet galit
Papildyta:
QUOTE(m@m@ite @ 2011 02 27, 14:18)
Siaip tai dazyt reikia nuo plauko vidurio ir galu, saknis tept veliausiai, nes jos nusidazo greitai del silumos, tai kaip cia ta jusu kirpeja dirba?
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 15:40)
Uzsidekit tonavima, nes tos pastos tik sviesina, bet nesuteikia grazaus atspalvio. O su augaliniais grazu atspalvy uzsidet galit
Papildyta:
Siaip tai dazyt reikia nuo plauko vidurio ir galu, saknis tept veliausiai, nes jos nusidazo greitai del silumos, tai kaip cia ta jusu kirpeja dirba?
Papildyta:
mane taip kirpykloje...pasirodo, kirpeja sito nezinojo...as pas drauges kirpeja nuejau...rodziau jai, kad tik virsugalvis sruoguotas, apatiniai plaukai is vis nedazyti...matyt, nesiklause ka as jai sakiau...o tiek dziaugiausi, kad nuo puses galvos plaukai nesruoginti, bus lengva nubalinti is karto lygiai...ir vat...
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 12:40)
Papildyta:
Papildyta:
Daziausi pati.Nezinau nieko apie plauku tonavima.Kas labiausiai tiktu,kad isgauti balta spalva.GAL kas nors is L'Oreal?
QUOTE(m@m@ite @ 2011 02 27, 14:44)
mane taip kirpykloje...pasirodo, kirpeja sito nezinojo...
Tai nezinau, kaip ir kur ji mokosi, nes as ne kirpeja, bet turiu vadovely kuriame aiskiai parasyta, kaip dazyti
Papildyta:
QUOTE(Ramiuoga @ 2011 02 27, 14:51)
Daziausi pati.Nezinau nieko apie plauku tonavima.Kas labiausiai tiktu,kad isgauti balta spalva.GAL kas nors is L'Oreal?
atsiuskit jus gal man savo foto, tada as jums ir pasakysiu, kaip dazyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 12:54)
Tai nezinau, kaip ir kur ji mokosi, nes as ne kirpeja, bet turiu vadovely kuriame aiskiai parasyta, kaip dazyti
Papildyta:
Papildyta:
Nelabai noriu viesintis
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 15:54)
tai vat, kad...o draugei pasake, kad cia todel, kad as elumen'i tonavimui savo atsinesiau ...kuris nusiplove ...ir pasimate jos darbo nuansai...
QUOTE(mylima žmona @ 2010 12 16, 16:01)
O as pastoviai naudoju EASY SOFT be amoniako, irgi KAARAL
Kur įsigyjate, kiek kainuoja? Noriu savo ataugusius truputi slenkancius plaukus kuonors rusvai dazyti, nes negraaziai atrodo
QUOTE(Ramiuoga @ 2011 02 27, 15:06)
Nelabai noriu viesintis
Uztusuokit veida ir man y emeila galit ymest, neprasau viesai det Jei susidomesit, y a.z.