QUOTE(Kvapni Fėja @ 2010 12 20, 10:37)
Pas mane buvo luze dubens kaulai ir gaktikaulis abieju saku. Padaryta desinio klubo sanario osteosinteze. Ilgai gydziausi. Apie 10 savaiciu turejau gulima rezima. Paskui 4 savaites vaiksciojau su ramentais, kur desine koja tik 50% mint galejau, veliau dar 4 savaites su vaiksciojau su vienu ramentu mindama abiem kojom po lygiai..Atlaikiau reabilitacijos seansus..Gavau 1 metams laiko 50% nedarbingumo, kuris jau prie menesi pasibaige.. O kojas, dubens kaulus kaip suka skausmas, taip suka..
Sakykite, kiek laiko galima vaikscioti su vidine kaulu sutvirtinimo plokstele? Nes pas mane Balandzio menesi bus jau 2 metai. Daktarai konkreciai nepasako ar traukti ar buti su ja. Mazdaug taip, kad jei nori traukiam, jei ne gali vaiksciot..
Sakykite, kiek laiko galima vaikscioti su vidine kaulu sutvirtinimo plokstele? Nes pas mane Balandzio menesi bus jau 2 metai. Daktarai konkreciai nepasako ar traukti ar buti su ja. Mazdaug taip, kad jei nori traukiam, jei ne gali vaiksciot..

atrodo kad skaityciau apie save, lygiai taip pat ir man buvo.
i soliariuma pradejau vaiksciot ir jokiu neigiamu rezultatu nesulaukiau, gi tai lygiai tas pats kaip vasara pliaze guleti, tokiu atveju reiskia reik vengti ir saules. man netgi gal geriau paliko pavaiksciojus i soliariuma skausmai apmazejo. aukstakulnius sake kuo reciau nesiot, nes tai ne i nauda man, bet velgi nesioju palei poreiki, kiek galejo daktarai jau padejo, dabar viskas musu rankose,
apie ploksteliu isemima daktarai net nerkalbejo, su jom mane ir po zemem pakas, niekas netrauks ju lauk, nebent jausciau nezmoniska skausma.
dubuo pas mane kreivai sugijo nors ir buvo fiksatorius idetas tai itakojo kad negimdysiu naturaliu budu nes kudikiui nebus vietos pro kur islysti...