QUOTE(mamamiya @ 2009 02 04, 20:23)
Ačiū Saule100 už patarimus. Man labai svarbu gydytojos patarimai, nes kažkaip mano draugų rate medikų nėra. Jūs taip pat siūlote Gemma vadinasi žinote jog tai rimta įstaiga. Gal galite dar kažką apie joje dirbančius gydytojus parašyt?
Aš kiek sugebėjau ieškoti internete, tai Vilniuje tokios specializuotos kitos privačios klinikos neradau.
Aš kiek sugebėjau ieškoti internete, tai Vilniuje tokios specializuotos kitos privačios klinikos neradau.
Nėra už ką

matau, kad reiktų esmę labiau išdėstyti

Po sunkių traumų, galūnių, stuburo kitų kaulų (išskyrus kaukolės), sergant osteoporoze, stuburo išvarža, osteochondroze neapseinama be reabilitacijos. Nuo ko ji prasideda? Nuo neurologo ar kineziterapeuto konsultacijos.
Ką jie daro?, ogi ištiria raumenų tonusą, pagal Lovetto sistemą, ištiria neurologinius simptomus: Neri, Lasego, Sikaro. Tik nuodugniai ištyrus pacientą skiriama reabilitacinės priemonės: pradedam nuo vandens procedūrų-mankštos vertikalioj vonioj prižiūrint kineziterapeutui, povandeninio masažo, po to seka masažai, po to fizioterapinės procedūros (šiluma, šaltis, pagal reikalą), po to individuali kineziterapija, prižiūrint kineziterapeutui. Tik taikant visą kompleksinį reabilitacinių priemonių paketą galima pasiekti gerų rezultatų.

Tai labai rimta įstaiga, kitaip nerekomenduočiau. Džiugu, kad ji startuoja, nes tokių paslaugų mūsų pacientams labai trūksta