Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O jetau, as jau cia savo lepioskiu nebenesiu

Kokia varle blink.gif nu sugebek tai

Migles zuviukai kokie...... su kokia spalvyte vanduo padarytas, as dariau ezera lyg safyrines spalvos...... tai visi kurie valge- melynais liezuviais buvo ir dainavo golubaja luna lotuliukas.gif

Asseni tortikas thumbup.gif

Monikutes laivas thumbup.gif

Naitas ale kad atnese- super wub.gif
Atsakyti
Pasigrozejau groziais mirksiukas.gif labai spalvingi ir linksmi tortukai
Ypatigi Asseni, Naito ir Migles--mano mokytojai. aciu jums notworthy.gif notworthy.gif
Labai norejau savo dvejeta parodyti, bet niekaip man radikal neatvercia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 08, 20:51)
todėl kad buvo per drėgna masei  4u.gif

aciukas 4u.gif tai kaip supratau dengti saldainiu mase reiketu ant biskvito sluoksnio?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 11 09, 00:14)
aciukas 4u.gif  tai kaip supratau dengti  saldainiu mase reiketu ant biskvito sluoksnio?

Prieš dengiant bet kokia mase, reikia tortą aptepti sviestiniu kremu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir groziai cia bigsmile.gif
visu mergyciu labai,labai grazus torciukai,bet labai suzavejo:
Migles 79 Kriaukle ir Wingailes nuostabus drakoniukas wub.gif
Papildyta:
idesiu ir savo dar viena daryta torta,
user posted image
viduje:juodas miskas
Atsakyti
Asseni. Migle, tobula
Po tokių šedevrų, rankos nusvyra (čia aš apie save)
Atsakyti
Aš irgi dabar kokį penkmetį tortų nebeturiu teisės čia dėt schmoll.gif
Nebent ypatingomis progomis, per Helovyną ir balandžio 1 blush2.gif
Bet va supratau, kad ko gero masę tikrai per plonai kočioju, nes pažiūrėjus į tą begemotuką - krokodiliuką matosi, kad masės sluoksnis trigubai storesnis nei aš dedu g.gif , maniškis vos matosi prapjovus...
Atsakyti
ačiū mergaitės už komplimentus friends.gif o masė nėra plona, bet ir ne per storiausia smile.gif mes jos nevalgom rolleyes.gif na bent jau dauguma tai tikrai, mastau.gif
meljola - koks simpatiškas klaunas, bigsmile.gif tik nufotkinta ne iš to kampo,( bent jau man taip atrodo) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 09 lapkričio 2010 - 09:19
O as kaip minejau, net nustebau, kad su mielu noru visi suvalge mase... na ten kur ir as buvau toj sventej... nes as dedu vaniles, rugsteles, tai is tirko ji visia nieko ta mase.. as net nedarau su mase, jei pasako , kad nemesgta... kam bereikalingai ismest pinigus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 09, 10:25)
O as kaip minejau, net nustebau, kad su mielu noru visi suvalge mase... na ten kur ir as buvau toj sventej... nes as dedu vaniles, rugsteles, tai is tirko ji visia nieko ta mase.. as net nedarau su mase, jei pasako , kad nemesgta... kam bereikalingai ismest pinigus  blink.gif

aš irgi nežinau kaip kitur, ar žmonės ją valgo g.gif gal ir valgo blink.gif man asmeniškai neskanu ax.gif bet gražu smile.gif sesė drakoniuko galvą į šaldytuvą isidėjo, sakė niekam neduos, gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 11 09, 09:35)
aš irgi nežinau kaip kitur, ar žmonės ją valgo  g.gif gal ir valgo  blink.gif  man asmeniškai neskanu  ax.gif bet gražu  smile.gif  sesė drakoniuko galvą į šaldytuvą isidėjo, sakė niekam neduos, gaila  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As visad tariuosi, kaip puosti torta... ta prasme ar mase, ar kremu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 09, 10:39)
As visad tariuosi, kaip puosti torta... ta prasme ar mase, ar kremu...

šitie abu tortukai dovana mano krikštasuniui mirksiukas.gif mano sesės berniukui o ka su juo susitarsi doh.gif lotuliukas.gif o jei kas prašo tai aišku kad pasako ko nori smile.gif va kaimynės berniukas žmogaus voro nori, tai žiurėsim kaip ji daryt, dar nenusprendė ax.gif
Atsakyti