QUOTE(laimiene @ 2010 11 20, 20:28)
ejej

persikeliau foto i kompa ir issigandau, vaizdas visai kitoks is tikruju, tos rozes

tikrovej graziai blizga
Nu zinok tiksliai pasakei. As irgi dauguma kiek padariusi realiai man jie tokie fainuliai, o ant nuotraukos kazkokie baisus atrodo. Ir spalvos issikraipo ir visa kita... Zodziu nusprendziau, kad jei noriu pasigirti graziais tortais ir sulaukti dar ir is profiu pagyru ( as jus visas cia tokiomis laikau) tai dar man reiketu ir gero fotiko, fotografijos kursu ir fotostudijos su geru apsvietimu, stovais fonais ir panasiai
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 20, 23:18)
ajaaaazus,

vadinas, gerai sakė, 4 kg reikia.....

....
4???

ale ir needrus jus

Pas mane va per dukros gimtadieni buvo 8 zmones, tai is daugiau kaip 5iu kg torto liko nedidelis kampukas

Tai va si savaitgaly vyro gimtadieniui su daugiau kaip 20 suaugusiu( vaiku jau nebeskaiciuoju) net slabna darosi kokio dydzio torta reikes daryti

Dizaina jau issigooglinau

, Kaip transportuosiu baisu pagalvoti... jauciu kiekviena auksta vesiu atskirai, ir dar rankinuke maiseli su aisingu, kad vietoje sudejus visus aukstus viena ant kito, krastus aptvarkyti galeciau

Zodziu bijau kas manes laukia...
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 21, 09:48)
nu jau vakar prisijuokiau

nunešu tortą.... sėdi trys moterys ir vyras.. nu moterys ten leliakina, giria, klausinėja kas ir kaip, tas vyras po kokių penkių minučių sako;
pala, tai jūs norit pasakyt kad čia tortas

bet tokiu rimtu veidu.. nu rimtai žmogus galvojo kad batus padovanojau

faina
ne nu, motin, kad tas tortas tikrai nerealus !!!
o man kurybine krize. Paskutiniu metu tiek daug draugiu visokiu sventimu turejo ir prase tortu, kad matyt perdegiau, nes visi mano tortai tragiski. Verkti norisi i juos ziurint. Tai nusprendziau truputi pabuti ragana ir kazkuri laika nei vienai draugei nekepti jokio torto ir pailseti