Negaliu kvapo atgauti

širdis apsalo nuo tiek daug tortukų ir tokių grožybių

esate nerealios šaunuolytės
Te nesupyksta kepejėlės tų tortukų, kuriuos truputį pakomentuosiu. Nors nesu profesionalė, bet kelis žodelius tiesiog kaip iš vartotojo pusės ką matau
likta, dėl gėlių - man atrodo, kad gėlės niekada neatrodys tikroviškos ir traukiančios akį jei bus padarytos kaip blynas... va pavyzdžiui kirbės lelijos iškart kitokį įspūdį suteikia. O priežastis labai paprasta - žiedlapius sujungti iš atskirų dalių, o ne padaryti vieną "išpjautą" blyną. O surinkti leliją iš atskirų 6 žiedlapiukų nėra labai sunku, o vaizdas iškart gresnis. Na nežinau visų aplinkybių... gal laiko stoka pakišo koją, gal jau mano akys nieko nebemato

bet vat ateičiai toks patarimas nuo dūšios
QUOTE(Olesta @ 2010 11 20, 11:05)
čia kaip man po naktinės su Monikutės valtim po šiai dienai gėda
kaip kaltę išsipirkinėsim
QUOTE(*Keila* @ 2010 11 20, 12:26)
Sveikos
Atnesu lb paprasta torta snickersa, cia is serijos "valgomas"
is kart atsiprasau uz foto, nebuvo kada fotkinti ir veliau geliu viduriukus dadariau.
labai labai prašau nesupyk, bet gal čia ne tau vienai tokia pastaba - kartais pasitaiko ir daugiau tokių tortų.... na labai negražiai žiūrisi tortas šaldytuve, nei jo vaizdas atsiskleidžia, nei ką..... ir dar vienas toks dalykas. Nu tikrai nesuprantu kam reikia fotografuoti tortą jo neužbaigus

tai gėlių viduriukai buvo uždėti vėliau, tai pudra nuvalyta vėliau, tai padėklas pakeistas. Na kartais tikrai laiko neužtenka, vaikai serga ir panašiai, bet jei laiko randama čia bendrauti ir rodytis tai ir padaryti vieną gražią foto manau įmanoma
rekaliuke, jau kaip dėjai tai dėjai, su griausmu
JOLKA999 kiek kartų sakėm dėti gėles ir lapelius vienas kito arčiau, bet vistiek darai Jolkišku stiliuku

bet sukirščiau gabalą to jubiliejinio net nemirktelėjus
wingaile, jau buvau pasiilgusi tų didingų vestuvinių nepakartojamų tortų ir nesvarbu, kad gėlės tikros, bet vistiek tas vaizdas atgaiva akim
Olesta, prabanga ir švelnumas

toks ir turi būti vestuvinis tortas. O gėlės pavyko tikrai labai gerai
Bossi puikus debiutas

rožytės labai dailios
kirbe, rafaelo tortukui nereikėjo tos drapiruotės aplink patį tortą, nes jis toks mažiukas ir lengvutis, nemanau kad reikia jį "sunkinti" ta detale
Tortas su bateliu fantastiškas

o tas su žaliu tai prisipažinsiu - jaučiu silpnybę žaliems tortams su baltomis detalėmis
akvilyte, aš taip galvojau galvojau ką čia pasakyti, bet supratau, kad tai žodžiais nenusakoma. Tai komentaras tik toks - mano akyse tu profas iš didžiosios
P 
tavo progresas įgyjęs nebesuvaldomą pagreitį
QUOTE(neramuole @ 2010 11 20, 15:47)
mergaites baikit varyt depresija man
kokia čia depresija, čia preišingai - reikia džiaugtis, kad Lietuvoje yra tokių auksarankių

visoms po bučkį