Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai aciu visiems uz ivertinima, ideja pasiskolinta is interneto, tik kiek pakoreguota, o siaip po sito torto nusprendziau, kad tortu puosimas vis delto greiciausiai ne man...bet praejo pora dienu ir jau mastau ka vyro gimtadieniui meginsiu ir is ko ir kaip Seni Salti lipdysiu vaikui lotuliukas.gif Matyt rimtai siaubingas uzkratas tas tortu dailinimas doh.gif Nesu menininke, nemoku nei piest nei lipdyt nei jokiais kitais rankdarbiais negaliu pasigirt, tai taip smagu kad bent tokiu budu galiu pamegint kazka grazaus sukurt, nors man tai yra didelis darbas. Pavydziu toms, kurios raso, kad sutepe tortuka ant greicio, man net paprasciausias ant greicio nepasidaro.
Zuliaska, labai nuotaikinga bitute, labai labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 19, 15:23)
Niekada pagal svori neskaiciuoju. Nes kur koks medutis, ir kur koks Snickeris... as visad is akies paizuriu mazdaug po koki gabaliuka klius. O kad ir koks tortas butu, iskart vienu ypu visiems nedalinama..

nu panašiai ir galvoju, bet kaip tada dydį numatuot? doh.gif tarkim, napoleonas....g.gif

QUOTE(adriu @ 2010 11 19, 15:32)
mes 5- iese beveik 2 kg sukertam jei skanu lotuliukas.gif

mes 4iese 2kg snikersą sunaikinam, ne iš karto, tiesa, bet vis tiek baugokai skamba....
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 19, 17:18)
Norėčiau paklaust - kokio svorio reikėtų 20iai žmonių?  g.gif

sakyčiau, kokių 4kg reiktų.. kas kartos, kas ne.. o kam, jeigu liks, galėsi lauktuvių vaikams įdėt. 4u.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 19, 17:23)
Niekada pagal svori neskaiciuoju. Nes kur koks medutis, ir kur koks Snickeris... as visad is akies paizuriu mazdaug po koki gabaliuka klius. O kad ir koks tortas butu, iskart vienu ypu visiems nedalinama..

na kodėl jau taip.. žmogui gi konkrečiau reikia..
Atsakyti
Na daryciau kokius 25x25 cm kvadrata tarkim... arba 26x26 cm.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 19, 15:36)
sakyčiau, kokių 4kg reiktų.. kas kartos, kas ne.. o kam, jeigu liks, galėsi lauktuvių vaikams įdėt.  4u.gif
na kodėl jau taip..  žmogui gi konkrečiau reikia..

nu ne visai kliuka esu - irgi panašu.... drinks_cheers.gif nes padariau 2 kg šeimos šventei, buvo 6, dar liko kitai dienai gabalaitis.....

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 19, 15:39)
Na daryciau kokius 25x25 cm kvadrata tarkim... arba 26x26 cm.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif g.gif einu formos matuot..... rolleyes.gif
Papildyta:
dėkui už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 11 19, 14:25)

noriu paklausti į ką smeigiat tas raideles? ax.gif norėsiu taip padaryt, bet galvojau smeigt į makaronus, o čia kokia tikra vielutė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 19 lapkričio 2010 - 16:56
QUOTE(Cosette @ 2010 11 19, 17:38)
noriu paklausti į ką smeigiat tas raideles?  ax.gif  norėsiu taip padaryt, bet galvojau smeigt į makaronus, o čia kokia tikra vielutė?  g.gif

Bent jau as naudoju floristines vielutes
Atsakyti
user posted image
labas smile.gif na atnešu savo "lepioška" kortos - napaleonas, kubikai- vienas jogurtinis, kitas šokoladinis blink.gif , puošta pastilažu ax.gif apvilkau padėklą, uždėjau viršui celofaną, o sudėjus tortą-popierius ant padėklo pasigarbanojo verysad.gif , svoris ,jei kam idomu-6 kg.... blush2.gif
O tortas BITUTĖ KOKIA thumbup.gif graži, nerealiai... ir kitų mergaičių tortukai gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 19 lapkričio 2010 - 18:26
Ant vielučių žvaigždutės wink.gif
Atsakyti
labai jau tuscia smile.gif
ikelsiu as
ananasinis. mmg user posted image

maskarpones tortas,mmg ir aisingas
user posted image

mmg
user posted image
napaleonas, mmg ir aisingas
user posted image

snicker ir morenginis. beze ir mmg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 19, 15:08)

boružėlė thumbup.gif wub.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 11 19, 18:25)
apvilkau padėklą, uždėjau viršui celofaną,

mintis jėgiška thumbup.gif išpildymas... na vietos tobulėjimui yra smile.gif bet man patiko.. aš visus padėklus traukiu celofanu floristiniu.. tai jį būtina prikliluoti iš kitos pusės gerai įtempus 4u.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 19, 19:47)

kiek barbe svere??
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 19, 21:11)
boružėlė  thumbup.gif  wub.gif
mintis jėgiška  thumbup.gif  išpildymas... na vietos tobulėjimui yra smile.gif bet man patiko.. aš visus padėklus traukiu celofanu floristiniu.. tai jį būtina prikliluoti iš kitos pusės gerai įtempus  4u.gif
kiek barbe svere??

1.17kg biggrin.gif
Atsakyti