Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 19, 13:59)
Naitai, kai turėsi jėgų šarvojimuisi, gal ir sąskaitą atsiųsi?  mirksiukas.gif
Ar kai jau gausi prekes?
Paskaičiavau šiandien kiek laiko jau aš dengiu tortus tom masėm - tai galvojau, kad jau pusę metų, o pasirodo - trys mėnesiai, tai man dar šarvotis ilgai teks  doh.gif

visoms išsiuntinėsiu sąskaitas tada, kai GAUSIU visą užsakymą ir padalinsiu.

Griaustine, nesišarvok lotuliukas.gif apsišarvuok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2010 11 19, 13:56)
Deja, kursai jau baigti... Į paskutinę klasę neisiu, nes ten reiks puošt tortą Kalėdoms....

Kas dar įdomu, kad visų masių pagrindas yra Sugar Paste, paskui jos tik maišomos tarpusavyje tam tikru santykiu....

o Tu kaip tik nueik.. su nedengtu Napoleonu hihihi.gif
Atsakyti
Natai, ot prajuokinai user posted image thumbup.gif atsiprašau už korektūros klaidą user posted image
O jei rimtai, tai kada žadėjo prekės būt LT user posted image? Reik taupyt pinigus ir ruoštis
Atsakyti
norėjau pagirt katytę wub.gif idėja man superinė thumbup.gif bet ir kantrybė daryt kremą tris kartus blink.gif aš po pirmo karto rankas nuleidau cool.gif

o kur tortai?? blink.gif blink.gif blink.gif savaitgalis juk g.gif

aš tai tuoj apsivemsiu nuo tortų.. kaip tyčia supuolė tiek progų šią savaitę, o draugam taip nesugebu atsakyt doh.gif ir dar vieną rytojui padaryt turiu... o net biskivtai nekepti doh.gif

o nuo orchidėjų bloga jau... dar pažadėjus vienam žmogui esu ir rišiu su jom... atsibodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 19 lapkričio 2010 - 13:16
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 19, 14:16)
o kur tortai?? blink.gif  blink.gif  blink.gif savaitgalis juk  g.gif

Negražių tai yra blush2.gif jei tik norit bigsmile.gif
Aš aną savaitgalį 6 tortus dariau, nes ir mano bestija gimtadienis buvo blink.gif
Aš pagal užsakymus nedarau, aš tik saviems iš meilės wub.gif , bet visiems pastoviai kažkodėl dėkinga jaučiuosi ir noriu tortus dovanot 4u.gif , tai žiūriu, kad nebesimato ramaus savaitgalio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 19, 14:40)
Negražių tai yra  blush2.gif  jei tik norit  bigsmile.gif
Aš aną savaitgalį 6 tortus dariau, nes ir mano bestija gimtadienis buvo  blink.gif
Aš pagal užsakymus nedarau, aš tik saviems iš meilės  wub.gif , bet visiems pastoviai kažkodėl dėkinga jaučiuosi ir noriu tortus dovanot  4u.gif , tai žiūriu, kad nebesimato ramaus savaitgalio  schmoll.gif

prašom vistiek pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 19, 13:40)
aš tik saviems iš meilės 

nu mano meilė baigias ties kokiu trečiu tortu per savaitę... jau įsitikinau kad jei nori kaifuot nuo torto darymo tai max du per savaitę.. paskui jau man boga daros.... tai belieka išmokt pasakyt ne... nes noriu kad ti būtų šioks toks maonumas šitas niūriam gyvenime....

QUOTE(*monikute* @ 2010 11 19, 13:42)
prašom vistiek pasirodyti  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
teisingai akvilyte sakai,aš ir taip galvoju,būtų daug tortų tai ir meilė baigtųsi doh.gif lotuliukas.gif
aš vat biskvitinį medutį greituką susitepiau-pas tėvelius nusinešiu su arbata
user posted image
Atsakyti
adriu, kaip norėčiau dabar tos mielos širdelės gabaliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 11 19, 13:56)

uj koks fainas bigsmile.gif kuo puoštas?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 19, 14:16)

o kur tortai?? blink.gif  blink.gif  blink.gif savaitgalis juk  g.gif

kantrybes kantrybes....veliau bus ir tortu.....pirmiau padaryti reikia..... mirksiukas.gif

adriu,dailus valgomas torčiukas

Griaustine,prašom nesikuklinti ir visokius parodyti ir gražius ir negražius...nors netikiu ,kad tokiu yra.....

Rutele81,kad ir išvargtas,bet galutinis rezultatas fainas...labai gražiai padeklas priderintas ir ideja graži......šaunuole,kad po tokiu nesekmiu su kremais ,nenuleidi ranku..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 19 lapkričio 2010 - 14:07
ačiū smile.gif
galvojau visai nepuoš,kokias trupinukais,ale linoja nėr kas veikt,tai grietinėle apdzibavau,gelyčių mmg turėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 11 19, 14:10)
ačiū smile.gif
galvojau visai nepuoš,kokias trupinukais,ale linoja nėr kas veikt,tai grietinėle apdzibavau,gelyčių mmg turėjau smile.gif

o dėjai standiklio, ar ne?? man tai baisu išmėgint, nes bijau kad išsileis g.gif
Atsakyti