QUOTE(Vaidosee @ 2011 01 22, 21:33)
Ačiū ,kad pasakėti,jūs mane išgelbėjote,viskas pavyko puikiai
O jums didelis ačiū už receptuką,lengva pasidaryti,gražiai iškepė,nepritraukė aliejaus
O jums didelis ačiū už receptuką,lengva pasidaryti,gražiai iškepė,nepritraukė aliejaus
Aš kažkada esu dariusi pagal šį receptą, bet man kiek prisigėrė riebalų ir aš nusprendžiau , kad reikėtų į tešlą pilti valgomą šaukštą degtinės, o kad būtų traškūs, dalį miltų keisti krakmolu. Bet dar nebandžiau. Gal kuri bus greitesnė? Ir dar, kad neperkaistų riebalai, dėti į juos po griežinėlį žalios bulvės, vis ją pakeičiant, kai sukepa. Galima būtų, jei norima traškesnių, bandyti dėti vieną visą kiaušinį, o kito tik baltymą.