Dekinga uz patarimus... Laukiu nesulaukiu skrydzio, kuris gruodzio pradzioj... Oras ka gero nebus fantastinis, na bet Kaledini Paryziu pamatysim (bandau save padrasint), nes nekenciu lietaus ir vejo. Na bet bilietukus labai pigiai gavom, negalejau susilaikyt nenusipirkus... .Beje, gal kas ka zinot apie viesbutuka Hotel de Cabourg, netoli nuo Monmartro...?
Lina63, kada skrendi? Gal kartu? mano viešbutis irgi netoli Monmatro. Opera Madrid.
Norėjau pasiteirauti, o kada jums už viešbutį nuskaito pinigėlius?
Sveikos merginos, turiu keletą klausimėlių
1.Ar žiemą galima po Seną pasiplaukioti laiveliais
2.Kaip ir kur iš anksto užsisakyti bilietus į Moulin Roužo kabareto pasirodymą
3.Kur dedate lagaminus ( rankinį bagažą ) paskutinę dieną , kai reikia išsiregistruoti iš viešbučio , o iki lėktuvo dar lieka geras pusdienis
Turime lėktuvo bilietus tarpkalėdiniam laikotarpiui
1.Ar žiemą galima po Seną pasiplaukioti laiveliais
2.Kaip ir kur iš anksto užsisakyti bilietus į Moulin Roužo kabareto pasirodymą
3.Kur dedate lagaminus ( rankinį bagažą ) paskutinę dieną , kai reikia išsiregistruoti iš viešbučio , o iki lėktuvo dar lieka geras pusdienis
Turime lėktuvo bilietus tarpkalėdiniam laikotarpiui
QUOTE(agni.e @ 2010 11 18, 13:46)
Sveikos merginos, turiu keletą klausimėlių
MB turėjo kuprinę, o aš tik rankinuką, tai niekur nedėjom, nešėmės su savim.
QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 18, 13:03)
priklauso nuo viešbučio.
Kai rezervavot, turėjo būti parašyta.
pvz ten kur aš buvau, tai jie nieko nenuskaito, reikėjo visą sumą sumokėti atvažiavus grynais.
QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 18, 13:03)
Mes atsiskaitem paskutine diena, kai jau namo vaziavom
[quote=agni.e,2010 11 18, 13:46]
Kai atsiskaitem, mum pasiule palikti tases pas juos saugojimo kambary ir atsiimt kada mums bus patogu.. labai jau malonus personalas
QUOTE(Leblon @ 2010 11 18, 16:32)
Kai rezervavot, turėjo būti parašyta.
pvz ten kur aš buvau, tai jie nieko nenuskaito, reikėjo visą sumą sumokėti atvažiavus grynais.
QUOTE(tana75 @ 2010 11 19, 08:50)
Mes atsiskaitem paskutine diena, kai jau namo vaziavom
Pas mus buvo parašyta taip:
''Jūs patvirtinote ir garantavote savo užsakymą kreditine kortele.
Sumokėti už viską turėsite viešbutyje, savo viešnagės metu, nebent viešbučio nuostatuose yra nurodyta kitaip.
Atkreipkite dėmesį, kad mokėjimui reikalingos lėšos jūsų kredito kortelėje gali būti įšaldytos dar iki jūsų atvykimo.
Užsakymo atšaukimo mokestis viešbučio vietos laiku:
iki 2010 m. Lapkričio 17 d. 23:59 [CET] : 0
nuo 2010 m. Lapkričio 18 d. 00:00 [CET] : 69''
Tai kaip suprantu jei dabar atšaukčiau nuskaičiuotų 69 eur, o jei atvykstu tai reikės vietoje atsiskaityti, ane?
QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 19, 09:39)
Pas mus buvo parašyta taip:
''Jūs patvirtinote ir garantavote savo užsakymą kreditine kortele.
Sumokėti už viską turėsite viešbutyje, savo viešnagės metu, nebent viešbučio nuostatuose yra nurodyta kitaip.
Atkreipkite dėmesį, kad mokėjimui reikalingos lėšos jūsų kredito kortelėje gali būti įšaldytos dar iki jūsų atvykimo.
Užsakymo atšaukimo mokestis viešbučio vietos laiku:
iki 2010 m. Lapkričio 17 d. 23:59 [CET] : 0
nuo 2010 m. Lapkričio 18 d. 00:00 [CET] : 69''
Tai kaip suprantu jei dabar atšaukčiau nuskaičiuotų 69 eur, o jei atvykstu tai reikės vietoje atsiskaityti, ane?
Taip, teisingai.
QUOTE(tana75 @ 2010 11 19, 11:06)
Taip, teisingai.
Dar klausimėlis nė kart nesu skridus su ryanair'u ir tik su rankiniu bagažu Kadangi esam prisičekinę, bilietus turim , tai kaip suprantu Karmėlavoje iškart lipam į antrą aukštą ir vsio , ar kaip?
QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 19, 13:11)
Dar klausimėlis nė kart nesu skridus su ryanair'u ir tik su rankiniu bagažu Kadangi esam prisičekinę, bilietus turim , tai kaip suprantu Karmėlavoje iškart lipam į antrą aukštą ir vsio , ar kaip?
tikrai taip iskart i antra auksta
QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 19, 12:11)
antram nebus ka veikt, iskart i 3cia reikia lipt.
turiu klausimeli, gal kas kokiu minciu turit? Vaziuojam su rankiniu bagazu, kiek suprantu tai jokio jokio peiliuko negalim pasiimt, o tai kuom desryte pasipjaustyt?