Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(inetuke @ 2011 03 31, 11:38)
mes is pat pradziu  galvojom oi leisim 100 Eur nakvynei buvom jau toki kaip ir susirade, bet poto pasinaudojom paslydau rekomendacijomis  4u.gif  ir paciame Paryziuje paislaidausime, nes manau bus tikrai tokiu progu ir nera ko ten leisti tiek ant nakvynes... Visgi tik per nakvoti reikes. Labai tame viesbutyje ir nebusi. Kiek kartu jau esate buve Paryziuje? Ar kai nuvaziuoji, taip ir traukia sugrizti?

Paryziuje esu buvusi keleta kartu, bet tik dienai, nakvynes nereikdavo.. O MB nebuves nei karto, tai jam hostelis skamba mazdaug kaip nakvyne tarp ziurkiu, tarakonu ir panasiai.. lotuliukas.gif ir niekaip man neiseina itikinti kitaip, tai tenka ieskot nebrangaus ir padoraus viesbutuko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 03 31, 14:08)
Paryziuje esu buvusi keleta kartu, bet tik dienai, nakvynes nereikdavo.. O MB nebuves nei karto, tai jam hostelis skamba mazdaug kaip nakvyne tarp ziurkiu, tarakonu ir panasiai.. lotuliukas.gif  ir niekaip man neiseina itikinti kitaip, tai tenka ieskot nebrangaus ir padoraus viesbutuko... doh.gif

ziurekit nuotraukas, paieskok hostelio kuris turi daugiau nuotrauku. kaikur buna vonios prastesnes. pvz buvau belgijoj si savaitgali, tai dusai tokie senoviniai, nros kambariai sutvarkyti svarus nauji. bandyk itikinti per nuotraukas, zmoniu atsiliepimus, nes hosteliai normalu, Bed and breakfest irgi tas pats.
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 03 31, 11:38)
Kiek kartu jau esate buve Paryziuje? Ar kai nuvaziuoji, taip ir traukia sugrizti?

Buvau du kartus.
Po pirmo norėjosi grįžti labai
Po antro - dar labiau wub.gif
Atsakyti
Viskas, viešbutį rezervavau, dabar beliko maloniausia dalis, susidėlioti maršrutą bigsmile.gif Vis dar neapsisprendžiam, ar verta vieną dieną paaukoti disneilendui dviem 25-ečiams ax.gif Ar jūs buvote?
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 04 03, 09:36)
Viskas, viešbutį rezervavau, dabar beliko maloniausia dalis, susidėlioti maršrutą bigsmile.gif Vis dar neapsisprendžiam, ar verta vieną dieną paaukoti disneilendui dviem 25-ečiams ax.gif Ar jūs buvote?

laba,
buvom du kart, mumi truputi daugiau nei 25 smile.gif vaziuociau ir trecia kart smile.gif tik nevaziuokit savaitgali, jei iseina pasirinkt, nes tada zmoniu mase!!!
Atsakyti
Pasirinkti tikrai išeis, nes važiuosim 5 dienom wub.gif Skaitydama senas temas radau labai nebloga puslapiuką, kuriam galima pasimokyti prancūzų kalbos pradmenų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kita savaite isvykstu i paryziu. Taigi, ir iskilo man bedeliu del viesbutuko...

Uzsakiau viesbuti Appart'city Le Port Marly Matau, kad is sio viesbucio i centra galima nuvaziuoti tik RER. Ar tai nebus labai brangu? kiek suprantu RER yra brangiau nei metro
arba galvoju uzsakyti kita viesbuti panasioje vietoje: Residhome Carrieres Seine Saint Germainpatar. Uzsakiau viesbuti Appart'city Le Port Marly Matau, kad is sio viesbucio i centra galima nuvaziuoti tik RER. Ar tai nebus labai brangu. kiek suprantu RER yra brangiau nei metro
Arba galvoju uzsakyti kita viesbuti panasioje vietoje: Residhome Carrieres Seine Saint Germain. Patarkit ar uzsakineti siuos viesbucius, ar geriau ieskoti prastesniu, bet arciau centro?
Mes esam keturiese ir labai sunku rasti tokio dydzio kambari...

Ka patartumete, keliautojos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2011 04 05, 22:04)
Sveikos merginos, kita savaite isvykstu i paryziu. Taigi, ir iskilo man bedeliu del viesbutuko...

Uzsakiau viesbuti Appart'city Le Port Marly Matau, kad is sio viesbucio i centra galima nuvaziuoti tik RER. Ar tai nebus labai brangu? kiek suprantu RER yra brangiau nei metro
arba galvoju uzsakyti kita viesbuti panasioje vietoje: Residhome Carrieres Seine Saint Germainpatar. Uzsakiau viesbuti Appart'city Le Port Marly Matau, kad is sio viesbucio i centra galima nuvaziuoti tik RER. Ar tai nebus labai brangu. kiek suprantu RER yra brangiau nei metro
Arba galvoju uzsakyti kita viesbuti panasioje vietoje: Residhome Carrieres Seine Saint Germain. Patarkit ar uzsakineti siuos viesbucius, ar geriau ieskoti prastesniu, bet arciau centro?
Mes esam keturiese ir labai sunku rasti tokio dydzio kambari...

Ka patartumete, keliautojos?  ax.gif

laba,
su rer brangiau ir ne taip patogu, o dar turint omenyje, kad 4 zmones... o jus kelioms dienoms keliaujat? nes jei kokioms 5, tai issinuomokit geriau paciam mieste butuka, 4 zmonems tikrai pilna variantu. nes su RER busit priristi ir prie laiko! o kaip nepasivaikscioti po naktini Paryziu! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jursim @ 2011 04 06, 09:20)
laba,
su rer brangiau ir ne taip patogu, o dar turint omenyje, kad 4 zmones... o jus kelioms dienoms keliaujat? nes jei kokioms 5, tai issinuomokit geriau paciam mieste butuka, 4 zmonems tikrai pilna variantu. nes su RER busit priristi ir prie laiko! o kaip nepasivaikscioti po naktini Paryziu! smile.gif

Aciu labai, kad atsiliepet.. wink.gif Hm.. sudominot, tik matot, nezinom kur ieskoti butuko, o ir su kalba nelabai. unsure.gif Gal jus mokat ir galit padeti issinuomoti? Buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Visos temos neskaičiau, tai jei kartosiuos atsiprašau blush2.gif
Kokios maisto kainos prekybos centruose, ar krautuvėlėse?
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2011 04 06, 13:11)
Aciu labai, kad atsiliepet.. wink.gif Hm.. sudominot, tik matot, nezinom kur ieskoti butuko, o ir su kalba nelabai. unsure.gif  Gal jus mokat ir galit padeti issinuomoti? Buciau be galo dekinga 4u.gif

www.homelidays.com. Galima pasirinkti ir kitas kalbas, ne tik anglų smile.gif Gal vokiečių mokat smile.gif
QUOTE(stazyte @ 2011 04 06, 17:37)
Visos temos neskaičiau, tai jei kartosiuos atsiprašau  blush2.gif

Prekybcentriuose pigiau negu parduotuvėlėse. Prekybcentryje pirkom sūrį, kumpį, vyną ir pan. Tai kainos kiek brangiau nei LT. Konkrečiai nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2011 04 06, 17:37)
Visos temos neskaičiau, tai jei kartosiuos atsiprašau  blush2.gif

Maistą geriausia pirkti prekybos centruose (carrefour, Ed - pigiausi, Monoprix - brangiausias). Sūrio galima rasti nuo 1,50 eur, dešrelių nuo 1 eur, bagetės apie 0,8 - 1 eur, kumpis nuo 1,50 eur, vytinta dešra nuo 2 eur, sultys nuo 0,80 eur ir t.t.

Mažose specializuotose krautuvėlėse maistas geresnis, bet kokybė ir skonis sparčiai auga su kaina.
Atsakyti