sveikos,
aplankem ir mes pavasarini Paryziu
jis ir pats nuostabiai patiko, o dar zydincios geles, zaluma...paliko puiku ispudi
buvom 23-26 dienomis, tai tik dvi pilnas dienas turejom, bet apejom nemazai visai, pirma diena pestute nuo viesbucio musu (19 rajone turbut..jei susigaudau, prastas, victory vadinasi) iki notre damo, paskui iki panteono, iki eifelio ( eifelio bokstas turbut maziausiai patiko is visko, is virsaus miestas atrodo pilkai, apacioj viskas KUR KAS graziau
gal cia pilki stogai pastatu ta vaizda sudaro...
zodziu nekilciau daugiau, o siaip iki virsaus kilom mes. taip pat skirtuma tart 2 ir 3 aukstu nepastebejau
)
paskui iki triumfo arkos, per eliziejaus laukus zemyn iki luvro. tada ten aplink gatvelem pasimalem dar, nors kojytes buvo ohoho skausmingos kokios
idomu, kiek km isejo is viso
o kita diena is ryto aplankem monmartra, jau neskubedami, laabai labai grazu ten, tiesiog nuostabu
o paskui jau pavaziavom iki luvro ir jau ejom i vidu. vakare siaip vaiksinejom, gaila kad per velai lotynu kvartala aptikom, nes iki tol neturejom tiesiog fiziskai galimybiu iki jo nusigaut, galvojom toliau jis kazkur...zodziu ten veiksmas 5dienio vakare "veza"
tai ko nepaziurejom tai la defense ir invalidu rumu.
reziume mano, kad vaziuot net ir porai dienu verta, labai padejo jusu informacija, kuria buvau paskaicius
ACIU, merginos
tik su viesbuciu prasoviau, booking.com paskaiciau, kad geras, o buvo tikrai tikrai nekoks...motelis greiciau negu hotel
o kiek tam adveniat kainuoja? nes mes mokejom 70 eur uz nakti dviem. ir kvartalas toks baisokas nakti buna, nes juodukai stovi visi gatvese, baugu praeit, diena, zinoma visai kitas vaizdas.
del eifelio bilietu kas klause, tai mes eilej stovejom apie puse valandos kazkur...siaip neprailgo, bet galima ir is anksto pasirupint, tik minusas, kad tada tiksliai duotu laiku turi ateit ten, o mes nenorejom prisirist prie jokio laiko
tai tiek mano ispudziu