Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(Kozete @ 2011 03 19, 16:15)
Na, dar tik ieškau, kol kas neapsisprendžiau. Man pasirodė gera kaina ir neblogi apartamentai.
Tas ir blogiausia, kad gali pigiai susirasti, bet po to už metro daug daugiau sumokėsi.smile.gif
O iš kur Jūs žinote, kad čia 3 zona?
Nereiktų man klausinėti, jei žinočiau kur galiu pasitikrinti, nes per booking.com niekur nemačiau zonų surašyta, tik atstumai iki centro. Gal dar pagal tai galima orientuotis? g.gif

o kokia ta nebloga kaina? nes jeigu norite nebrangiai, tai Montmartre kainos maziausios o ir susisiekimas su centru metro labai geras 4u.gif ziurint pagal plana, jeigu gerai suprantu, tai i ta rajona nevaziuoja metro, tektu vaziuoti rer, o jo kainele, tai ohoho doh.gif o dar reiktu du kartus per diena to bilieto blink.gif
zonas radau tokiame transporto zemelapyje 4u.gif pabandysiu jums nuoroda imesti 4u.gif

http://www.ratp.fr/plan-interactif/
Papildyta:
QUOTE(jursim @ 2011 03 19, 17:32)
sveiki,
neskaiciau jusu diskusijos nuo pat pradziu, bet defansas tikrai ne 3 zonoj! 3 zona pats centras, Marais rajonas.
idedu zonu zemelapi, kad aiskiau butu.
user posted image

jus idejote rajonu zemelapi, o ne zonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 19, 12:28)
drinks_cheers.gif kai Paryziuje tiek viesbuciu, problemos isvis neturetu buti 4u.gif
bet labai jau toli nuo centro g.gif  o kodel cia vieta renkates? ten pigiau?
jis, kaip ir defansas yra 3 zonoje bigsmile.gif ar nebus, kad ten vaziuos tik rer, ar koks brangesnis metro bilietas bus g.gif

iki defenso tikrai važiuoja metro 1 (geltona linija) galutinė stotelė "arche defence" mirksiukas.gif Bet pėsčiom iš jo tolokai vaikščiot.
QUOTE(milaaa @ 2011 03 19, 16:35)
o kokia ta nebloga kaina? nes jeigu norite nebrangiai, tai Montmartre kainos maziausios o ir susisiekimas su centru metro labai geras 4u.gif ziurint pagal plana, jeigu gerai suprantu, tai i ta rajona nevaziuoja metro, tektu vaziuoti rer, o jo kainele, tai ohoho doh.gif o dar reiktu du kartus per diena to bilieto blink.gif
zonas radau tokiame transporto zemelapyje 4u.gif pabandysiu jums nuoroda imesti 4u.gif

Monmartras irgi panašiu atstumu kaip Defensas taigi skirtumo jokio mirksiukas.gif Geriau pasižiūrėkit 10 - 11 rajone apie Bastilijos aikštę, ten irgi yra nebrangių viešbučių, daug gatvės užeigų pavalgyt, prekybos centriukų, o netingint per pusvalandį galima iki lan kytinų objektų pėsčiom nusigaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 19 kovo 2011 - 18:26
QUOTE(joreta @ 2011 03 19, 19:26)
iki defenso tikrai važiuoja metro 1 (geltona linija) galutinė stotelė "arche defence"  mirksiukas.gif Bet pėsčiom iš jo tolokai vaikščiot.

Monmartras irgi panašiu atstumu kaip Defensas taigi skirtumo jokio  mirksiukas.gif Geriau pasižiūrėkit 10 - 11 rajone apie Bastilijos aikštę, ten irgi yra nebrangių viešbučių, daug gatvės užeigų pavalgyt, prekybos centriukų, o netingint per pusvalandį galima iki lan kytinų objektų pėsčiom nusigaut  mirksiukas.gif

skirtumas didelis,nes juk kalba ne apie defansa, o apie Courbevoie 4u.gif o iki jo metro nevaziuoja g.gif argi tikrai yra vienodos metro kainos vazinejant pirmoje, antroje ir trecioje zonose? monmartras kaip bebutu yra pirmoje zonoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 19, 19:01)
skirtumas didelis,nes juk kalba ne apie defansa, o apie Courbevoie 4u.gif o iki jo metro nevaziuoja g.gif argi tikrai yra vienodos metro kainos vazinejant pirmoje, antroje ir trecioje zonose? monmartras kaip bebutu yra pirmoje zonoje 4u.gif

Defensas irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 19, 20:04)
Defensas irgi  mirksiukas.gif

kur randate tokia info? mano rastame zemelapyje defansas yra ryskiai 3 zonoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 19, 19:20)
kur randate tokia info? mano rastame zemelapyje defansas yra ryskiai 3 zonoje smile.gif

prieš dvi savaites važiavau 1 geltona metro linija ir išlipau prie Defenso arkos mirksiukas.gif galinėj metro stotelėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 19, 20:27)
prieš dvi savaites važiavau 1 geltona metro linija ir išlipau prie Defenso arkos  mirksiukas.gif galinėj metro stotelėj  ax.gif

bet tai nereiskia, kad jis pirmoje zonoje biggrin.gif parodykit zemelapi, kuriame tai butu pazymeta bigsmile.gif mano pateiktame zemelapyje tai akivaizdu 4u.gif

net issitraukiau savo DK Kelioniu vadovai serijos knyga Paryzius, kurioje defansas nurodomas prie atokesniu vietu su prierasu, kad yra miesto pakrastyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 19, 19:31)
bet tai nereiskia, kad jis pirmoje zonoje biggrin.gif parodykit zemelapi, kuriame tai butu pazymeta bigsmile.gif  mano pateiktame zemelapyje tai akivaizdu 4u.gif

net issitraukiau savo DK Kelioniu vadovai serijos knyga Paryzius, kurioje defansas nurodomas prie atokesniu vietu su prierasu, kad yra miesto pakrastyje smile.gif

taip jis ne centre kaip ir Monmartras, bet gi nėra skirtumo: tiek vienur, tiek kitur važiavom su metro bilietais po 1,20 eur (carnet), pirmyn ir atgal mirksiukas.gif Aš nesiginčiju, kokiu skaičiuku tie rajonai pažymėti, neteigiu, kad jie centre, tiesiog dalijuosi šviežiu patyrimu mirksiukas.gif O va jau iš lotynų, marais, operos ir 10-11 rajonų tikrai norint galima iki centro pėstute vaikščiot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2011 03 19, 02:37)
Na o as laukiu pigiu bilietu, jei pavyks juos isigyti tai vyksim geguzes menesi smile.gif
O kol kas laukiam keliones i Turkija leksim meducio kopineti  thumbup.gif  pagaliau povestuvinei kelionei atsirado laiko, o tada mielai norim i Paryziu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kol kas tik dairausi bilietuku, o kai bus bilietai teliks tik viezbuti issirinkti  g.gif  va cia tai man galvosukis  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir as dairaus bilietu,turejom nora lekti balandi ,bet...matyt kad jau per velu nuciupt pigius ..Na nieko,bus gerai ir geguzi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2011 03 19, 12:55)
Ir kokia kainyte pagriebei ?  blush2.gif  jei nepaslaptis? smile.gif

Man kainavo apie 150 lt berods su viskuo, nepasakyčiau kad labai jau pigūs, bet nesigailėjau thumbup.gif Dabar kainuotų pigiau, nes įsigijau kortelę, su kuria nereikia mokėt 35 lt kortelės mokeščių thumbup.gif, tik kad dabar keliaut niekur negaliu doh.gif doh.gif Jeigu reiktų padėt nupirkt bilietus be to mokeščio - kreipkitės rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis,

Kad būtų į temą. Prieš porą savaičių Paryžiuj buvau 2 ekskursijose su jais. Patiko thumbup.gif Aišku, nėra visai for free, bet duoda žmonės kiek negaila. Aišku reik angliškai suprast, nes ekskursijos angliškai ir gana informatyvios smile.gif Kas naudojatės feisbuku, yra jų profilis su gidų foto smile.gif
Atsakyti
Gal kokia seimyna planuoja vykti i Paryziu geguzes arba birzelio menesi? ax.gif Mes su brangiausioju, pirma karta leisimes i savarankiska kelione, tai ieskome kokios nors kompanijos : blush2.gif
Atsakyti