QUOTE(Kozete @ 2011 03 19, 16:15)
Na, dar tik ieškau, kol kas neapsisprendžiau. Man pasirodė gera kaina ir neblogi apartamentai.
Tas ir blogiausia, kad gali pigiai susirasti, bet po to už metro daug daugiau sumokėsi.
O iš kur Jūs žinote, kad čia 3 zona?
Nereiktų man klausinėti, jei žinočiau kur galiu pasitikrinti, nes per booking.com niekur nemačiau zonų surašyta, tik atstumai iki centro. Gal dar pagal tai galima orientuotis?
Tas ir blogiausia, kad gali pigiai susirasti, bet po to už metro daug daugiau sumokėsi.
O iš kur Jūs žinote, kad čia 3 zona?
Nereiktų man klausinėti, jei žinočiau kur galiu pasitikrinti, nes per booking.com niekur nemačiau zonų surašyta, tik atstumai iki centro. Gal dar pagal tai galima orientuotis?
o kokia ta nebloga kaina? nes jeigu norite nebrangiai, tai Montmartre kainos maziausios o ir susisiekimas su centru metro labai geras ziurint pagal plana, jeigu gerai suprantu, tai i ta rajona nevaziuoja metro, tektu vaziuoti rer, o jo kainele, tai ohoho o dar reiktu du kartus per diena to bilieto
zonas radau tokiame transporto zemelapyje pabandysiu jums nuoroda imesti
http://www.ratp.fr/plan-interactif/
Papildyta:
QUOTE(jursim @ 2011 03 19, 17:32)
sveiki,
neskaiciau jusu diskusijos nuo pat pradziu, bet defansas tikrai ne 3 zonoj! 3 zona pats centras, Marais rajonas.
idedu zonu zemelapi, kad aiskiau butu.
neskaiciau jusu diskusijos nuo pat pradziu, bet defansas tikrai ne 3 zonoj! 3 zona pats centras, Marais rajonas.
idedu zonu zemelapi, kad aiskiau butu.
jus idejote rajonu zemelapi, o ne zonu