Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(daistuke @ 2011 03 12, 13:37)
Kuriame Paryžiaus rajone patartumėte nuomuotis viešbutį?

šitas rajonas irgi visai nieko, ir kaina viešbučio įkandama pasitaikė ax.gif
Atsakyti
Aš gyvenau 17 rajone, man patiko, Triumfo arka šalia.
Atsakyti
Grįžom iš Paryžiaus. smile.gif Patiko labai labai thumbup.gif Gaila, kad buvom tik pora dienų. Tiesiog trūko laiko įsijausti į jo atmosferą, bet neabejoju, kad kada nors vėl grįšim. Beje, oras buvo superinis - 20 laipsnių ir saulėta. Strukės jau nebereikėjo.Ir žydi ten viskas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulis.oho: 17 kovo 2011 - 13:04
Sveikutės,
gal žinote, kurioje zonoje skaitosi šis rajonas 'Courbevoie'? 4u.gif
Atsakyti
Čia nebus centras.
Atsakyti
Na o as laukiu pigiu bilietu, jei pavyks juos isigyti tai vyksim geguzes menesi smile.gif
O kol kas laukiam keliones i Turkija leksim meducio kopineti thumbup.gif pagaliau povestuvinei kelionei atsirado laiko, o tada mielai norim i Paryziu wub.gif wub.gif wub.gif
Kol kas tik dairausi bilietuku, o kai bus bilietai teliks tik viezbuti issirinkti g.gif va cia tai man galvosukis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2011 03 19, 01:37)
Na o as laukiu pigiu bilietu, jei pavyks juos isigyti tai vyksim geguzes menesi smile.gif
O kol kas laukiam keliones i Turkija leksim meducio kopineti  thumbup.gif  pagaliau povestuvinei kelionei atsirado laiko, o tada mielai norim i Paryziu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kol kas tik dairausi bilietuku, o kai bus bilietai teliks tik viezbuti issirinkti  g.gif  va cia tai man galvosukis  doh.gif

Viešbučio pasirinkimas yra pats mažiausias galvosūkis biggrin.gif Man sunkiau buvo bilietus gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 19 kovo 2011 - 08:05
QUOTE(astaria @ 2011 03 18, 21:27)
Čia nebus centras.

Žinau, kad ne centras smile.gif
Bet įdomu kurioj zonoj, nes nesinorėtų, kad būtu toliau nei 3. ax.gif
Gal yra kur nors tos zonos sužymėtos pagal rajonus, išskyrus metro žemėlapį?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 03 19, 09:05)
Viešbučio pasirinkimas yra pats mažiausias galvosūkis biggrin.gif Man sunkiau buvo bilietus gaudyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif kai Paryziuje tiek viesbuciu, problemos isvis neturetu buti 4u.gif

QUOTE(Kozete @ 2011 03 19, 12:52)
Žinau, kad ne centras smile.gif
Bet įdomu kurioj zonoj, nes nesinorėtų, kad būtu toliau nei 3. ax.gif
Gal yra kur nors tos zonos sužymėtos pagal rajonus, išskyrus metro žemėlapį?

bet labai jau toli nuo centro g.gif o kodel cia vieta renkates? ten pigiau?
jis, kaip ir defansas yra 3 zonoje bigsmile.gif ar nebus, kad ten vaziuos tik rer, ar koks brangesnis metro bilietas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 03 19, 05:05)

Ir kokia kainyte pagriebei ? blush2.gif jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 19, 12:28)
drinks_cheers.gif kai Paryziuje tiek viesbuciu, problemos isvis neturetu buti 4u.gif
bet labai jau toli nuo centro g.gif  o kodel cia vieta renkates? ten pigiau?
jis, kaip ir defansas yra 3 zonoje bigsmile.gif ar nebus, kad ten vaziuos tik rer, ar koks brangesnis metro bilietas bus g.gif

Na, dar tik ieškau, kol kas neapsisprendžiau. Man pasirodė gera kaina ir neblogi apartamentai.
Tas ir blogiausia, kad gali pigiai susirasti, bet po to už metro daug daugiau sumokėsi.smile.gif
O iš kur Jūs žinote, kad čia 3 zona?
Nereiktų man klausinėti, jei žinočiau kur galiu pasitikrinti, nes per booking.com niekur nemačiau zonų surašyta, tik atstumai iki centro. Gal dar pagal tai galima orientuotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2011 03 19, 16:15)
Na, dar tik ieškau, kol kas neapsisprendžiau. Man pasirodė gera kaina ir neblogi apartamentai.
Tas ir blogiausia, kad gali pigiai susirasti, bet po to už metro daug daugiau sumokėsi.smile.gif
O iš kur Jūs žinote, kad čia 3 zona?
Nereiktų man klausinėti, jei žinočiau kur galiu pasitikrinti, nes per booking.com niekur nemačiau zonų surašyta, tik atstumai iki centro. Gal dar pagal tai galima orientuotis? g.gif

sveiki,
neskaiciau jusu diskusijos nuo pat pradziu, bet defansas tikrai ne 3 zonoj! 3 zona pats centras, Marais rajonas.
idedu zonu zemelapi, kad aiskiau butu.
user posted image
Atsakyti