Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(vikiukstis @ 2011 03 02, 19:26)
ar išlipus LA DEFENSE stoteleje lengva rasti ta dideli prekybos centra kur daug parduotuviu kaip mūsu akropolis.dar klausimas ar eifelio bokte galima savo sampana gerti ar kaip ir pas mus viešoje vietoje negalima.

kazkas cia rase, jei neklystu, kad i eifeli savo sampano isinesti negalima. Defence tas prekybos centras nesunkiai randamas. Kadangi ne metro vaziavom, tai nepasakysiu kaip tiksliai nueiti. bet tikrai rasit. Paciam rajone yra rajono zemelapiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 02, 10:38)
gal galetumet placiau pakomentuoti 4u.gif iki keliu metu? kokia kaina? kaip uzsivadina, ar ten pat parduodama ir t.t. aciu 4u.gif

Iki kelių metų, nzn, nesigilinau. Pirkau cornetą sau, ir paklausiau ar būna vaikiškų, pažiūrėjo į mano vaiką (7 metai) ir prašom - 10 bilietukų 6 eurai. Ant jų parašyta "carnet tarif reduit"

QUOTE(vikiukstis @ 2011 03 02, 18:26)
dar klausimas ar eifelio bokte galima savo sampana gerti ar kaip ir pas mus viešoje vietoje negalima.

Prieš eifelio kasas stovi apsauga, šampano manau nepraleis. Nesiparinkit, nusipirksit viršuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 03 02, 20:49)

Prieš eifelio kasas stovi apsauga, šampano manau nepraleis. Nesiparinkit, nusipirksit viršuj smile.gif

jo, auksinio laugh.gif

Mat kaip dėl tų prekybcentrių, vadinasi, mes vieni jų neradom. Nors net neieškojom, nes irgi kažkas buvo pasakęs, kad pačiam Paryžiuj jų nlb yra.
Nepraėjo nė keli mėnesiai, o aš jau vėl ten noriu wub.gif
Atsakyti
ar su carnet galima vaziuoti autobusasi. jei galima tai kiek kartu galima išlipti ir ilipti i autobusa su tuo pačiu bilietuku turbut tik viena net jei ir viena stotele vaziavai??
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 03 03, 16:42)
ar su carnet galima vaziuoti autobusasi. jei galima tai kiek kartu galima išlipti ir ilipti i autobusa su tuo pačiu bilietuku turbut tik viena net jei ir viena stotele vaziavai??

Taip, galima važiuoti miesto autobusais. Vienas bilietukas - vienam važiavimui vienu autobusu.
Atsakyti
Ačiu labai visoms atsakiusioms i mano klausimyus. 4u.gif
dar vienas klasuimelis jei tarkim vaziuoju tik su rankiniu bagazu ar galima vežtis vaistus, man jų reik nemazai kad paskui oreuoste problemų nebūtų. doh.gif nes nenoriu vežtis visu buteliuku su aprašymais tiesiog pasiimciau tiek tableciu kiek man reikes dviejoms dienoms. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 03 03, 17:56)
Ačiu labai visoms atsakiusioms i mano klausimyus. 4u.gif
dar vienas klasuimelis jei tarkim vaziuoju tik su rankiniu bagazu ar galima vežtis vaistus, man jų reik nemazai kad paskui oreuoste problemų nebūtų. doh.gif nes nenoriu vežtis visu buteliuku  su aprašymais tiesiog pasiimciau tiek tableciu kiek man reikes dviejoms dienoms. doh.gif

Visada vežuosi reikiamą tablečių kiekį maišelyje ir niekada niekas nesikabinėjo. O keliavau daug ir visada su tabletėmis rankinuke. Nežinau, kaip yra iš tiesų.
Atsakyti
gal kas gali smulkiai papasakoti kaip nuvykti i dysneilenda. ir ar neperašalta bus kovo vidurį tenai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 03 04, 12:26)
gal kas gali smulkiai papasakoti kaip nuvykti i dysneilenda. ir ar neperašalta bus kovo vidurį tenai. doh.gif

O iš kur vyksite? Paprasčiausias būdas važiuoti RER traukinio linija A (4). Išlipti Marne-la-Vallee/Chessy stotelėje, nuo kurios iki Disneylando yra apie 100-200 metrų kelio.
Ar turite Paryžiaus metro/RER žemėlapį? Jei taip, pasižiūrėkite, kokia RER A stotelė jums artimiausia.

Dėl oro, dabar pas mus saulėta, +10 C ir lengvų švarkelių bei lengvų batelių pakanka smile.gif Tikimės, orai tik šiltės.

Atsakyti
[quote=biziukas,2011 03 04, 18:32]
O iš kur vyksite? Paprasčiausias būdas važiuoti RER traukinio linija A (4). Išlipti Marne-la-Vallee/Chessy stotelėje, nuo kurios iki Disneylando yra apie 100-200 metrų kelio.
Ar turite Paryžiaus metro/RER žemėlapį? Jei taip, pasižiūrėkite, kokia RER A stotelė jums artimiausia.

vaziuosiu nuo Dumpleix (6linijos ) išlipčiau Nation galutineje stoteleje. o toliau kur nežinau kaip perlipti ar tiks toliau tas pats bilietukas.toliau (raudona linija 1) kaip i ja patekti nes kaip suprantu ji irgi metro ir ar galima su metro iki pat Marne de vallee davažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 03 04, 16:55)

vaziuosiu nuo Dumpleix (6linijos ) išlipčiau Nation galutineje stoteleje. o toliau kur nežinau  kaip perlipti ar tiks toliau tas pats bilietukas.toliau  (raudona linija 1) kaip i ja patekti nes kaip suprantu ji irgi metro ir ar galima su metro iki pat  Marne de vallee davažiuoti.

Gal dėl bilietuko kas nors tiksliai pasakys, bet man regis, reiks nusipirkti kitą, kuris kainuoti turėtų šiek tiek brangiau, nes Disneylandas yra šiek tiek už PAryžiaus, kitoj zonoj, tad tarifas keičiasi. O pirkti galite tuose pačiuose automatuose kaip ir metro bilietus. Gal netgi savo pradinėj stotelėj galit nusipirkti tą brangesnį bilietuką ir tada su juo vienu ir nuvažiuosite. Bet tiksliai pasakyt negaliu, gal kas konkrečiau jums galės patarti. O jei ne, tiesiog nuėjusi į savo metro stotelę paklauskite pas bilietų pardavėją (jie ten sėdi už tokių langelių ir pardavinėja bilietus), pasakysit, kad norit į Disneylandą nuvažiuoti ir jie jums parduos ką reikia ar paaiškins.

Na taip, išlipsite Nation ir susirasite RER A, kurio kryptis Marne de Vallee. Patekti į šią liniją paprasta, tai taip pat, kaip pakeisti metro liniją. Visur bus nuorodos į RER A, niekur į lauką išeit ir klaidžiot gatvėmis nereikės. Tai ta pati požeminė stotelė, tik kitas "peronas". Sekdama nuorodomis tikrai rasite.
Papildyta:
Dar pati paanalizavau žemėlapį, tad svarbiausia, į ką kreipkite dėmesį, kai nuorodomis nusigausite iki RER A linijos, nesumaišykite krypties, jums reikia į Marne la Vallee Chessy, išlipsite paskutinėje stotelėje. O bilietukas tikrai kainuos brangiau, tad savo metro stotyje nueikite pas juos pardavinėjančius žmones ir įsigykite tinkamą. Jeigu Dumpleix stotelėje nepavyks nusipirkti, galesite nusipirkti išlipus Nation, nes persėst jums vis tiek reikės. Paryžiuj labai lengva viską susigaudyti, požeminis transportas puikiai organizuotas, visur yra žemėlapiai su stotelėmis. Tikrai nepasimesite.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 03 04, 16:32)

Dėl oro, dabar pas mus saulėta, +10 C ir lengvų švarkelių bei lengvų batelių pakanka  smile.gif Tikimės, orai tik šiltės.

Kelionė nuo Charles de Gaulle Etoile metro stoties vienam suaugusiam ir vienam vaikui su RER A pirmyn atgal kainavo 20,10 eurų.
Mes buvom prieš savaitę, tai megztiniai + striukės buvo pats tas, ir džiaugėmės kad turėjom pirštines. Ir termosą su karšta arbata smile.gif
Atsakyti