Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(astaria @ 2011 02 21, 18:07)
galimybė tikrai yra, ieškokite per homelidays.com, yra ir kitų psl, dabar neatsimenu.

Labas, blush2.gif nekokia nuomotoja iš manęs ,paaiškinkit ar ten rašo asmeniui kainą už savaitę, ar pagal nurodytą kiekį žmonių(pav. 2-4 asmenys,ir vardina visus privalumus apartamentų) g.gif ar supratot apie ką aš biggrin.gif nes kažkaip būtų daugoka 600/700 eurų savaitei vienam g.gif tiesa,aš Šveicarijoj ieškausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 22 vasario 2011 - 16:05
brrr, kol kas tamsus miskas man tas ryanair. nenoriu bereikalo uzduot nereikalingu klausimu, pasigilinti pabandysiu.
tik vat toks klausimelis, ar tarkim tie 28 litai tai galutine suma? nes man ir vienaip ir kitaip dviem asmenims + kudikis iseina apie 400lt. cia balandzio pradziai ziurejau.
Atsakyti
Norejom pirkt bilietus, bet va drauge sako, kas Ryanairas lygtai nuo geguzes is Vilniaus pradeda skraidint g.gif ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 02 22, 17:31)
Norejom pirkt bilietus, bet va drauge sako, kas Ryanairas lygtai nuo geguzes is Vilniaus pradeda skraidint g.gif ar tikrai?

pradeda, bet i paryziu neskris
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 02 22, 16:14)
brrr, kol kas tamsus miskas man tas ryanair. nenoriu bereikalo uzduot nereikalingu klausimu, pasigilinti pabandysiu.
tik vat toks klausimelis, ar tarkim tie 28 litai tai galutine suma? nes man ir vienaip ir kitaip dviem asmenims + kudikis iseina apie 400lt. cia balandzio pradziai ziurejau.

Su kudikiu skrendat? bigsmile.gif As kazkaip neisivaizduoju, ka Paryziuje veiktume su lelyte g.gif Taip seniai buvau, taip noreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 23, 17:14)
Su kudikiu skrendat?  bigsmile.gif As kazkaip neisivaizduoju, ka Paryziuje veiktume su lelyte  g.gif Taip seniai buvau, taip noreciau  doh.gif

na tas kudikis jau beveik 2 metuku, cia parasiau nes iki 2 metu kainas skaiciuoja kaip kudikiui.
dar tiksliai nezinau ar imsim dukryte, svarstom, tiesiog norisi visa seima kazka aplankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2011 02 23, 17:04)
26 skrendam smile.gif aš pirmą kartą, draugas netnežinaukelintą. 4 dienoms. Eisiu skaityt paskutinių žinučių, gal kuri apie orą pasakojot smile.gif

siandien vyras buvo, sake +3 ir lietus, bet gi tie orai keiciasi, kai grysit butinai parasykit, nes mes skrendam 3-6 kovo.
daug skaiciau, Paryziuje busiu pirma karta, visa laika galvojau, kad Luvras pirmoje vietoje, vakar pradejau metytis doh.gif , kad kazi ar verta eiti vidun, geriau daugiau laiko praleisti d'Orsay muziejuje g.gif bandysim apibegti zymiausius objektus.
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2011 02 23, 22:11)
siandien vyras buvo, sake +3 ir lietus, bet gi tie orai keiciasi, kai grysit butinai parasykit, nes mes skrendam 3-6 kovo.
daug skaiciau, Paryziuje busiu pirma karta, visa laika galvojau, kad Luvras pirmoje vietoje, vakar pradejau metytis doh.gif , kad kazi ar verta eiti vidun, geriau daugiau laiko praleisti d'Orsay muziejuje g.gif bandysim apibegti zymiausius objektus.

vaje...tai dar ir skecius teks temptis doh.gif, +3 cia dienom? informacija rodo +12 g.gif
Atsakyti
Sveikos, damos. Planuoju draugui gimtadienio proga dovanoti kelione i Paryziu (turbut todel, kad pati labai noriu ten - kaip tik proga good.gif ). Taigi, jau pradejau planuoti kelione: ieskoti bilietu, dometis viesbuciu/butu nuomos kainomis, automobilio nuoma, lankytinomis vietomis ir t.t.

Gimtadienis rugsejo menesi, taciau neiseina anksciau, nei spalio vidury isvykti. Ryanair'e radau bilietus po 70lt i viena puse zmogui be mokesciu, bet su online check-in. Kaip manote, ar verta laukti, ar geriau pirkti bilietus dabar? Zinau, kad laiko dar marios, bet kazkaip noretusi apsidrausti, kad veliau tie bilietai dvigubai nepbrangtu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(sandrablaz @ 2011 02 25, 22:07)
Sveikos, damos. Planuoju draugui gimtadienio proga dovanoti kelione i Paryziu (turbut todel, kad pati labai noriu ten - kaip tik proga  good.gif ). Taigi, jau pradejau planuoti kelione: ieskoti bilietu, dometis viesbuciu/butu nuomos kainomis, automobilio nuoma, lankytinomis vietomis ir t.t.

O jūs automobiliu norite važinėti po patį Paryžių ar į užmiesčius užsukti? g.gif Nes pačiam Paryžiuj jo nerekomenduočiau, vargo daugiau turėsit, kamščiai, parkavimas ir pan, o ir kainos ten tokios, kad metro pravažiuoti daugiau pliusų. Dar važinėja dviaukščiai autobusai turistams, yra kelių tipų, su tam tikrais maršrutais, galima 1 arba 2 dienoms pirkti bilietus į juos, prie visų žymiausių objektų sustoja, 10 kalbų įrašų klausytis galima.
Prieš 2 savaites iš ten grįžau, tai centrą pėstute apvaikščiojom, o toliau metro važiuodavom, dar ir tais geltonais turistiniais autobusais pavažinėjom. Ne toks ir baisai didelis mums tas Paryžius pasirodė bigsmile.gif
Papildyta:
Kas liečia orus, tai mums prieš skrendant irgi rodė nemažai lietaus, bet lijo tik vieną dieną gal valandą nepilną. Šiaip vieną dieną buvo iki +15, kitą jau kokie +7. Bet tikrai jau pavasariu kvepia ten, lauko kavinės ūžia thumbup.gif Mes per šiltai apsirengėm, vaikščiojant tas jautėsi. Skridom, kaip minėjau, prieš 2 sav, vasario vidury.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Disima: 25 vasario 2011 - 22:22
QUOTE(Disima @ 2011 02 25, 22:27)
Sveiki,
O jūs automobiliu norite važinėti po patį Paryžių ar į užmiesčius užsukti?  g.gif 

Na, as galvoju, jog issinuomavus automobili patogiau keliauti is/i oro uosta, nereiketu sukti galvos apie autobusus, metro ir pan. Kalbant apie kaina, tai vien kelione dviems zmonems is ir i oro uosta gaunasi 60eur + metro bilietai paciame Paryziuje, o automobilio nuomos kaina siek tiek maziau nei 100euru. Turint automobili, manau, galima ir kazkur "uz" Paryziaus nulekti, o ir jeigu sakote, jog imanoma apeiti miesta pestute, niekas jo netrukdo palikti viesbucio aiksteleje.. smile.gif na bent jau as taip manau, taciau laukiu visu patarimu, gal kokia apvaizda nusvies ir geresni sprendima rasiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrablaz @ 2011 02 26, 14:31)
Na, as galvoju, jog issinuomavus automobili patogiau keliauti is/i oro uosta, nereiketu sukti galvos apie autobusus, metro ir pan. Kalbant apie kaina, tai vien kelione dviems zmonems is ir i oro uosta gaunasi 60eur + metro bilietai paciame Paryziuje, o automobilio nuomos kaina siek tiek maziau nei 100euru. Turint automobili, manau, galima ir kazkur "uz" Paryziaus nulekti, o ir jeigu sakote, jog imanoma apeiti miesta pestute, niekas jo netrukdo palikti viesbucio aiksteleje..  smile.gif na bent jau as taip manau, taciau laukiu visu patarimu, gal kokia apvaizda nusvies ir geresni sprendima rasiu  g.gif  biggrin.gif

Apie važinėjimą automobiliu po Paryžių buvo jau daug diskutuota. Galiu tik trumpai apibendrinti: jeigu norite patirti daug streso ir sugaišti daug laiko, tada nuomokitės automobilį.
Atsakyti