Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(irisas @ 2011 01 23, 12:05)
pamiršau nuorodą įdėt  doh.gif Butukas
Nebuvo mokeščio už patalynę, butą sutvarkėm patys, nereikėjo už valymą mokėt. Draugiškai susitarėm rezervaciją be avanso  thumbup.gif

Man patinka sis butukas, taciau pagal musu planuojama data, jau vietu laisvu nebera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2011 01 23, 15:14)
Ir mes planuojam geguze vykti i Paryziu  wub.gif  dvi dienas skaiciau visa tema kiek cia visos pasidaline viskuo smile.gif Pirmiausia lauksim geru bilietu. O tada ieskosiu kur apsistoti. Beja kokia kaina bilietus isigijot? smile.gif

Mes bilietų tykojom nuo Kalėdų, bet ilgai nebedelsėm, nes matėm, kad kas kartą vis mažiau tinkamų datų - sumokėjom 200 eurų. Skrisim su AirBaltic. Su kokiu Ryanair būtų pigiau, tik kad baisiai nepatogu iš Kauno skristi.
Atsakyti
Na ka, rytoj ir mes traukiam i paryziu smile.gif

Vaziuojam ne pirma karta, bet senai buvom, tai prisimint bus smagu smile.gif
Man gali tekt kita pavasari ten persikelt, tai geriau susipazinsiu su miestu rolleyes.gif wub.gif

Su bilietais ir viesbuciu sumokejom 700Lt, kitas islaidas tikimes kiek sumazint su ta nuolaida jaunimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 01 23, 14:03)
Na ka, rytoj ir mes traukiam i paryziu smile.gif

Vaziuojam ne pirma karta, bet senai buvom, tai prisimint bus smagu smile.gif
Man gali tekt kita pavasari ten persikelt, tai geriau susipazinsiu su miestu  rolleyes.gif  wub.gif

Su bilietais ir viesbuciu sumokejom 700Lt, kitas islaidas tikimes kiek sumazint su ta nuolaida jaunimui  bigsmile.gif

Puiki kaina smile.gif o jei nepaslaptis kur apsistosit? ir kiek dienu? smile.gif
Atsakyti
Sakykit,ar yra važiavusių su agentūrom,kokie įspūdžiai,nes paskaičius temą susidariau vaizdą ,kad dauguma važiuoja pavieniui.O aš kalbos nemoku,tai kaip ir nejauku be agentūros važiuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 24, 17:33)
Sakykit,ar yra važiavusių su agentūrom,kokie įspūdžiai,nes paskaičius temą susidariau vaizdą ,kad dauguma važiuoja pavieniui.O aš kalbos nemoku,tai kaip ir nejauku be agentūros važiuoti blush2.gif

mes planuojam vasara per agentura vaziuoti, sofa travel, irgi butu idomu pasiklausyt ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lencik @ 2011 01 17, 15:00)
user posted image

niu geras, mes irgi buvom nuziureje sita kavinuke smile.gif ir tikrai labai mielai pora vakaru ten praleidom: ir varliuku ragavom, ir vyna gerem  drinks_cheers.gif  o pavadinimas lygtai Marathon

Pritariu visu 100% dėl Lotynų kvartalo, ten tikrai surasite kuo galima pradžiuginti savo skrandukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 24, 17:33)

Musu pirmoji kelione i paryziu buvo be agenturos ir mokam tik anglu kalba, bet viskas buvo SUPER thumbup.gif Tikrai neverta agenturai moketi vien uz tai, kad ji jus visur pavezioja ir pamaitina. Man net nepatiktu i tokia kelione vaziuoti per agentura, nes jie sudelioja grafika kur kada vaziuosit, mazai laisvo laiko duoda o ir kazkur kitur nuklysti, kazka kitka pasiziureti neturi laiko. As tik uz kelione vieniems!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 01 25, 11:56)
mes planuojam vasara per agentura vaziuoti, sofa travel, irgi butu idomu pasiklausyt ispudziu smile.gif

Galiu pasidalinti savo asmenine patirtimi, važiuojant su agentūra. Visų pirma siūlau nesusigundyti jų siūlomais pervežimais iš oro uosto ir atgal (per brangus malonumas nors vykstantiems pirmą kartą gal ir labai patogus). Visa tai be didesnių problemų galite pasidaryti ir patys. Tereikia susirasti metro ir geležinkelio stotelių esančių arčiausia jūsų viešbučio pavadinimus ir po to pagal spalvas atsirinkti metro linijas. Agentūroje patogu nusipirkti lėktuvų bilietus, ir rezervuoti viešbutį (siūlau todėl kad kartais gaunasi pigiau) bet vėlgi priklauso nuo to ar pavyksta gauti bilietus per pigius skrydžius ar ne. daugiau agentūros privalumų nepastebėjau. Bendravau būtent su Sofa travel ir tik todėl kad nepavyko rezervuoti pigesnio viešbučio. Man su agentūra išėjo pigiau vien dėl viešbučio, nes norėjau kad būtų pačiame Mon Martre smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zalainga @ 2011 01 25, 14:41)
Musu pirmoji kelione i paryziu buvo be agenturos ir mokam tik anglu kalba, bet viskas buvo SUPER  thumbup.gif  Tikrai neverta agenturai moketi vien uz tai, kad ji jus visur pavezioja ir pamaitina. Man net nepatiktu i tokia kelione vaziuoti per agentura, nes jie sudelioja grafika kur kada vaziuosit, mazai laisvo laiko duoda o ir kazkur kitur nuklysti, kazka kitka pasiziureti neturi laiko. As tik uz kelione vieniems!!!  thumbup.gif

Ekskursijų per agentūras neapsimoka imti tikrai. Susidėliokite patys lankytinų objektų sąrašą, ir patys kuo puikiausiai viską suprasit, nes dauguma muziejų turi audiogidus, užrašai keliom kalbom ir tt...
Visiškai sutinku su zalainga, kad ir nemokančiam prancūziškai ten galima kuo puikiausiai susiorientuoti...
Atsakyti
QUOTE(katani @ 2011 01 25, 14:48)
Agentūroje patogu nusipirkti lėktuvų bilietus, ir rezervuoti viešbutį (siūlau todėl kad kartais gaunasi pigiau) bet vėlgi priklauso nuo to ar pavyksta gauti bilietus per pigius skrydžius ar ne. daugiau agentūros privalumų nepastebėjau. Bendravau būtent su Sofa travel ir tik todėl kad nepavyko rezervuoti pigesnio viešbučio. Man su agentūra išėjo pigiau vien dėl viešbučio, nes norėjau kad būtų pačiame Mon Martre smile.gif

kas cia patogaus?
man labai patogu tai, kad galiu padaryti tai pati, neiskelus kojos is namu bigsmile.gif nekalbu apie tai, kad blaskytis po agenturas reikia daug daugiau laiko, beigi jos nedaro to uz dyka schmoll.gif bet taip jau yra, kad uz nemokejima/nenorejima/tingejima kazka daryti turime susimoketi 4u.gif

o kas jau ten ipatingo su tuo viesbuciu? juk niekam turbut ne paslaptis, kad agenturos apgyvendina butent tik monmartre, nes ten PIGIAUSIA nakvyne biggrin.gif

palyginimui- kazkada kolege skrido per agentura savaitgaliui i paryziu, kaina zmogui buvo 999lt(skrydis, 2 nakvynes monmartre su pusryciais, niekas niekur neveziojo, is oro uosto vaziavo patys), buvo dviese 4u.gif mes uz kiek mazesne suma dviese praleidome paryziuje savaite, gyvenome gana prabangiame viesbutyje centre(su pusryciais taippat), viskas buvo ranka pasiekiama smile.gif
taip, kad visada geriau organizuotis paciam 4u.gif
Atsakyti
na sakyciau yra savo ir minusu ir pliusu, mes visada vaziuojam organizuojam patys, labai daug kur esam buve, yra tame ir minusu, taip kad norim pabandyt su agentura, brangiau bet nereik galvos sukt del nieko, ziuresim ar patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 01 25, 15:29)
na sakyciau yra savo ir minusu ir pliusu, mes visada vaziuojam organizuojam patys, labai daug kur esam buve, yra tame ir minusu, taip kad norim pabandyt su agentura, brangiau bet nereik galvos sukt del nieko, ziuresim ar patiks smile.gif

gal nebutu sunku keleta ju surasyti? 4u.gif
Atsakyti