Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(Audrita @ 2011 01 02, 14:57)
nu jus man tundrai paaiskinkit, kaip jus tokius pigius bilietus gaunat:)
juk visokie mokesciai, sudokesciai?
ko as nezinau ka:)?gal kazka reikia tureti papildomao:)
labai dekui uz ats.

tiesiog reikia nuolat Ryanairo puslapyje stebeti kainas. Buna akciju, kuomet jokiu mokesciu nepliusuoja, pacio bilieto kaina buna super maza, o jei turima tam tikra kortele, tai ir korteles mokescio neskaiciuoja. Taip sakant reikia medzioti bilietus ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sakykit man,kiek mazdaug kainuoja savaitgalis paryziuj?
Kaip su viesbuciais,B&B ,gal keliavusios galit koki rekomenduot,kad ir kainos ir kokybe butu normali?
Apziurejau visus viesbucius,labai sunku issirinkt,aisku brangesniam ir kokybe geresne,taciau paskaicius kai kuriuos komentarus,net uz nakti mokant 200eur,tas viesbutukas nieko gero.Prasau jei turit koki,rekomenduokit.
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2011 01 02, 23:56)
Kaip su viesbuciais,B&B ,gal keliavusios galit koki rekomenduot,kad ir kainos ir kokybe butu normali?
Apziurejau visus viesbucius,labai sunku issirinkt,aisku brangesniam ir kokybe geresne,taciau paskaicius kai kuriuos komentarus,net uz nakti mokant 200eur,tas viesbutukas nieko gero.Prasau jei turit koki,rekomenduokit.

Kalėdinę savaitę miegojom netoli La Defence rajono, Novotel viešbutis, kambarys 2 suaugusiems ir 2 vaikams, be pusryčių: 130 eurų/parai 4u.gif Mums patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 03 sausio 2011 - 00:05
mes per pacias kucias ir kaledas 3 personos uz dvi naktis mokejom 184 eurus be pusryciu (pusryciai 9 eurai), netoli respublikos aikstes. Viesbutis geras, svarus, vonios kambarys didelis, salia metro stotele.rezervavau per booking.com
pusryciu mes niekad nesisakom, visad vezames maza virduli, truputi kavos ir kazka uzkasti, o pietaujam mieste, kazka nusiperkam supermarkete vakarienei.
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2011 01 02, 22:56)

Mes ruošiamės važiuoti 01.12 ir užsisakėm ne viešbutį, o išsinuomavom butuką thumbup.gif už 5 naktis 280 eurų, po 56 eurus už naktį. Butukas centre, yra virtuvėlė, dvi lovos thumbup.gif Man pasirodė patogiau ir pigiau negu viešbutyje, čia ir maistuką pasigaminti ir pasišildyti yra kur thumbup.gif butukas
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 01 03, 22:49)
Mes ruošiamės važiuoti 01.12 ir užsisakėm ne viešbutį, o išsinuomavom butuką  thumbup.gif už 5 naktis 280 eurų, po 56 eurus už naktį. Butukas centre, yra virtuvėlė, dvi lovos  thumbup.gif Man pasirodė patogiau ir pigiau negu viešbutyje, čia ir maistuką pasigaminti ir pasišildyti yra kur  thumbup.gif butukas

Mes vaziuojam 01.08-12 ir irgi issinuomavome butuka smile.gif tai uz 4 naktis mokesime 180 EUR smile.gif butukas labai labai mazas, bet lova, dusas, mini virtuvele yra ir to tikrai uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hyva @ 2011 01 04, 11:19)
Mes vaziuojam 01.08-12 ir irgi issinuomavome butuka smile.gif tai uz 4 naktis mokesime 180 EUR smile.gif butukas labai labai mazas, bet lova, dusas, mini virtuvele yra ir to tikrai uzteks  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Būčiau su vyru ar drauge irgi imčiau pigesnį variantą, bet vežuosi mamą, tai noriu, kad jai būtų patogu smile.gif o gal galėtumėte duot nuorodą savo butuko? gal dar kada prireiks gyvenime thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
QUOTE(Hyva @ 2011 01 04, 12:40)
parasiau i AZ smile.gif

keliauju kovo mėn. kaip tik po viešbuciu psl grybauju, gar ir man galėtumet nuorodą? Nors bandysiu su pusryčiais rast, vis tik patogu, kai iš ryto nereik valgiu rūpintis...
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 04, 15:18)
Laba,

keliauju kovo mėn. kaip tik po viešbuciu psl grybauju, gar ir man galėtumet nuorodą? Nors bandysiu su pusryčiais rast, vis tik patogu, kai iš ryto nereik valgiu rūpintis...

galiu parekomendoti nebloga ir pagal kaina ir pagal aptarnavima ir aplamai mum labai patikusi viesbutuka: http://www.booking.c...ctor-masse.html
tikrai labai tvarkingas, kaina su pusryciais thumbup.gif , mum uztekdavo iki piet laisvai
Atsakyti
QUOTE(Hyva @ 2011 01 04, 12:19)
Mes vaziuojam 01.08-12 ir irgi issinuomavome butuka smile.gif tai uz 4 naktis mokesime 180 EUR smile.gif butukas labai labai mazas, bet lova, dusas, mini virtuvele yra ir to tikrai uzteks  smile.gif

kokiam rajone arba kokie kontaktai? smile.gif labai pigu, butu idomu paziureti, gal sekanciam kartui tiktu smile.gif
Atsakyti
Mes sausio 10-12d vaziuojam i si viesbuti http://www.booking.c...oking_confemail. Dvi naktys su pusryciais 156 Eu. Kambarys dvivietis. Iki Eifelio boksto 1,5 km. Jei bus kam idomu parasysiu atsiliepimus kai grisiu smile.gif
Atsakyti
Darbe skaičiau turėdama laisvesnę valandėlę ieškodama viešbučių, matosi, kad visai neatidi buvau.. 4u.gif Dar norėjau pasiklausti, vasarai pirkti skrydžio bilietą apsimoka dabar (2 žmonėm ~600 Lt pirmyn, atgal), ar laukti dar mėnesį, du?
Atsakyti