ar esat ka girdeje kad prie eifelio neleidžia statyti trikoju fotoaparatui?
QUOTE(TomaM @ 2010 11 24, 11:19)
ar esat ka girdeje kad prie eifelio neleidžia statyti trikoju fotoaparatui?
hm, ziurint ka turit omeny prie eifelio. cia del to teroro tikimybes? siaip kai mes buvome Paryziuje, zinoma dar tu aliarmu nebuvo paskelbta, bet nueidinedami nuo eifelio marso laukais mateme ne viena zmogu statyva pasistaciusi. MB ir pazistamus sutiko (kas buvo absoliutus netiketumas sutikt zmones Paryziuje, ko nenutinka mieste, kur gyvename ), kurie bande gera foto jau vakaro tamsoje isgauti. bet tai jau nebuvo prie pat eifelio. tais sunku man ka ir pasakyti, kaip dabar yra.
ne ne del teroro...esu girdejusi kad neleidzia statyt kad plyteliu nebraizytum
QUOTE(Tanite @ 2010 11 24, 12:49)
hm, ziurint ka turit omeny prie eifelio. cia del to teroro tikimybes? siaip kai mes buvome Paryziuje, zinoma dar tu aliarmu nebuvo paskelbta, bet nueidinedami nuo eifelio marso laukais mateme ne viena zmogu statyva pasistaciusi. MB ir pazistamus sutiko (kas buvo absoliutus netiketumas sutikt zmones Paryziuje, ko nenutinka mieste, kur gyvename ), kurie bande gera foto jau vakaro tamsoje isgauti. bet tai jau nebuvo prie pat eifelio. tais sunku man ka ir pasakyti, kaip dabar yra.
Laba,
va, keli įspūdžiai ir patarimai tiesiai iš Paryžiaus.
http://www.makalius....avimas-1-dalis/
Dabar galvoju, gal nieko naujo ir nepasakysiu, SM visko daug daugiau prirašyta, bet vis tiek
Dabar galvoju, gal nieko naujo ir nepasakysiu, SM visko daug daugiau prirašyta, bet vis tiek
QUOTE(Makalius @ 2010 11 24, 02:26)
Kad jau kokius pusantrų metų nė vieno pasakojimo neparašiau
Tam reik labai daug laiko....deja.
Bet stengsiuos.
Čia nuotraukos, jeigu nerodys, sakykit:
http://www.facebook....mp;l=91a633c1bf
Tam reik labai daug laiko....deja.
Bet stengsiuos.
Čia nuotraukos, jeigu nerodys, sakykit:
http://www.facebook....mp;l=91a633c1bf
QUOTE(Makalius @ 2010 11 25, 00:22)
Laba,
Makaliau, labai fainos nuotraukytės ir labai miela rasti taip apibendrintai pateiktą informaciją. Aš pvz. dar nelabai orientuojuos ar rasta kaina yra gera ar gali būti dar geresnė.
na parsiradom ir mes.....
turiu lisnus 6 pravaziavimo bilietukus, gal kas pirktu?????????????????
na nesu isimylejus suzaveta ar panasiai......gryzti kol kas ir dar nenoriu...nors buvau jau antra syk.
gyvenom centre 2 rajone uz 50 eur 2 zm. tai gyvenimas 200 eur atsiejo.
su bilietais tai kaip supratau biski prasovem, nes brangokus pirkom, apie 500 abiem i abi puses.ten labai neislaidavom, muzieju nelankem, tik vaiksciojom vaiksciojom vaiksciojom...
man 5 dienu buvo per daug:)
viska apejom per tris:)
paskui tik siaip slampinejom....
nu jus mane pamokinkit tokius pigius bilietus pirkti???????sakes:)
oras superinis tik vejuota, viena diena lijo.....kaip maciua daug kas i ta lietu pateko, nes mes buvom 20-24 dienom:)
Papildyta:
paslydau- labai dekui, pasinaudojau visa atsiusta info....zinoma pagrindinio zemelapio vistiek reikejo...
turiu lisnus 6 pravaziavimo bilietukus, gal kas pirktu?????????????????
na nesu isimylejus suzaveta ar panasiai......gryzti kol kas ir dar nenoriu...nors buvau jau antra syk.
su bilietais tai kaip supratau biski prasovem, nes brangokus pirkom, apie 500 abiem i abi puses.ten labai neislaidavom, muzieju nelankem, tik vaiksciojom vaiksciojom vaiksciojom...
man 5 dienu buvo per daug:)
viska apejom per tris:)
paskui tik siaip slampinejom....
nu jus mane pamokinkit tokius pigius bilietus pirkti???????sakes:)
oras superinis tik vejuota, viena diena lijo.....kaip maciua daug kas i ta lietu pateko, nes mes buvom 20-24 dienom:)
Papildyta:
paslydau- labai dekui, pasinaudojau visa atsiusta info....zinoma pagrindinio zemelapio vistiek reikejo...
QUOTE(Audrita @ 2010 11 25, 18:32)
na parsiradom ir mes.....
Audrita, o kur gyvenote? mes dabar kaip tik nusipirkome bilietus Sausio men ir 50 EUR nakciai butu super
QUOTE(Hyva @ 2010 11 25, 22:42)
Audrita, o kur gyvenote? mes dabar kaip tik nusipirkome bilietus Sausio men ir 50 EUR nakciai butu super
tai rasiau, 2 rajone, viskas buvo ranka paduot:)....jei ka imest galesiu adresa kur kontaktavom, tik perspeju is kart, biski buvo ankstoka:)
per az parasykit pasta imesiu...
o gal kam reikia metro pravaziavimo bilieteliu, pigiau parduodu, kazkaip gaila kai jie 6 guli:)
Sveikutes,
susiruoseme ir mes i Paryziu trumpam, sestadieni ryte pakylam, pirmadieni vakare sugriztam. Kaip ir daugelis skrendam su Ryanair
Kadangi busim Paryziuj pirma karta, tai turim klausimeliu Gal kas pagelbes
Rezervavom kambari Hôtel Nord Et Champagne, 11 Rue De Chabrol, 10. Gare du Nord, 75010 Paryžius. Gal patartumete, kaip ten nuvykti?
Ir dar klausimelis del metro bilieteliu, kokius pirkti geriausia? vienkartinius, dienai ar kaip kitaip
Brukstelkit, vertinsim kiekviena patarima
susiruoseme ir mes i Paryziu trumpam, sestadieni ryte pakylam, pirmadieni vakare sugriztam. Kaip ir daugelis skrendam su Ryanair
Rezervavom kambari Hôtel Nord Et Champagne, 11 Rue De Chabrol, 10. Gare du Nord, 75010 Paryžius. Gal patartumete, kaip ten nuvykti?
Ir dar klausimelis del metro bilieteliu, kokius pirkti geriausia? vienkartinius, dienai ar kaip kitaip
Brukstelkit, vertinsim kiekviena patarima
QUOTE(enibeni2 @ 2010 11 28, 00:14)
A jeigu mes jau ne pirmą kartą Paryžiuj, tai jau turim mokėt kiekvieno viešbučio adresą ir išvardint, kaip nuvažiuot iki jo su metro ir autobusais? Paryžiuje daugiau nei 1000 viešbučių
Aš irgi būsiu pirmą kartą, bet nusipirkau kelionių vadovą, ten yra ir žemėlapis metro ir kt, tai jau išstudijavau kaip nusigauti metro. Vilkas ne toks baisus kaip jį piešia.
prirašėt čia dėl topiko, tai dabar galvoju, o ką reiktų daryt, jei pvz iš tos stotelės išvažiuoju į oro uostą 3 val. prieš skrydį, ir vistiek paveluoju? Kas tada? lėktuvas nelaukia.....o gerokai anksčiau juk irgi nesinori tąsytis po tą oro uostą....
prirašėt čia dėl topiko, tai dabar galvoju, o ką reiktų daryt, jei pvz iš tos stotelės išvažiuoju į oro uostą 3 val. prieš skrydį, ir vistiek paveluoju? Kas tada? lėktuvas nelaukia.....o gerokai anksčiau juk irgi nesinori tąsytis po tą oro uostą....