Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusVIII

QUOTE(Vilma J. @ 2010 11 23, 13:45)
Na štai ir mes jau po kelionės  4u.gif

Viskas liuks apart kelionės namo  doh.gif Nors atvykome į Port Mailot 16.00 val. ir išvykome su autobusu iš jo gerokai anksčiau nei 16.30 (trys valandos iki išskridimo) į lėktuvą vėlavome  doh.gif  Paryžiaus kamštyje prastovėjom dvi valandas, į oro uostą atvykome 19.06 val. , kai jau 19.05 prasideda įsodinimas į lėktuvą.Vėlavo visi autobusai, o tuo laiku kyla 3 lėktuvai: 19.30 į Treviso, 19.35 į Kauną, 19.40 į Romą  doh.gif 

o aš iš Port Maillot 15 val į oro uostą važiavau, kadangi buvau SM prisiskaičius apie Paryžiaus kamščius smile.gif
Atsakyti
bet jau prancūzų kontrolė- tai kažkoks nervų tampymas....jie niekur neskuba, viską krupščiai tikrina, atidarinėja, rankinį bagažą, tikrina visą kosmetiką, skysčius.... Žodžiu patarimas skrendantiems namo pirmadieniais išvykti iš Port Mailot kuo anksčiau, kad nepatekt į kamštį ir netampyti sau nervų....

o mum atvirksciai, viskas sklandziai praejo thumbup.gif skrydis 19.35 irgi, is Port Maillot isvaziavom 16.30 tai oro uoste buvom apie 18.15, kontrole visai nieko netikrino, net tases neatidarinejo, mes irgi pirmadieni skrydom... tai matyt kokia pamaina pasitaiko g.gif
Atsakyti
Kažkas klausė dėl plaukiojimo Sena žiemą, laivai plaukioja smile.gif čia nuorodos:

http://www.vedettesd...f.com/index.htm
http://www.bateaux-mouches.fr/
www.vedettesdeparis.com/
Atsakyti
QUOTE(Gailrain @ 2010 11 23, 21:03)
Kažkas klausė dėl plaukiojimo Sena žiemą, laivai plaukioja smile.gif čia nuorodos:
http://www.vedettesd...f.com/index.htm
http://www.bateaux-mouches.fr/
www.vedettesdeparis.com/

Bateaux mouches laivai su daugiausia sviesu, taigi jei plauksit ne dienos metu, o vakare, vienareiksmiskai tik ten, ( ju stotele uz antro tilto einant nuo eifelio link aleksandro tilto paupiu) , nes ir matomumas kitoks, ir nuotraukos liuksiskos gaunasi... ir jei neklystu pigiau nei kitur.
Atsakyti
Merginos, atleiskit už durną klausimą. Kiek maždaug išeina kelionė į Paryžių, skrendant su Ryanairu? Kiek beskaičiuoju man kažkaip brangokai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(tana75 @ 2010 11 23, 20:58)

o mum atvirksciai, viskas sklandziai praejo  thumbup.gif  skrydis 19.35 irgi, is Port Maillot isvaziavom 16.30 tai oro uoste buvom apie 18.15, kontrole visai nieko netikrino, net tases neatidarinejo, mes irgi pirmadieni skrydom... tai matyt kokia pamaina pasitaiko  g.gif

Musu atveju irgi taip, Paryziuje isskrendant nieko netikrino, tasiu neatidare, buteliuku netikrino.. reiskia kaip uzplaukia smile.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 11 23, 21:54)
Merginos, atleiskit už durną klausimą. Kiek maždaug išeina kelionė į Paryžių, skrendant su Ryanairu? Kiek beskaičiuoju man kažkaip brangokai gaunasi.

Na o cia jau pastangu beieskant reikalas. Buna tu akciju, bet ne visiems dienos tinka, ne visi iesko ir t.t. tu pigiu bilietu reikia kantriai ieskoti .. smile.gif Siaip kiek ziurejau, tie pigiausi variantai buna 200 lt zmogui i abi puses. Na mes uz tiek ir skridom.
Atsakyti
Grįžom ir mes vakar iš Paryžiaus. Jetus, tiek daug visko regėjau, nu bet Paryžius kaip patiko tai ne tas žodis biggrin.gif

o aš iš Port Maillot 15 val į oro uostą važiavau, kadangi buvau SM prisiskaičius apie Paryžiaus kamščius smile.gif

Ir ką ten nuvarius veikt beveik 4 valandas? biggrin.gif

o mum atvirksciai, viskas sklandziai praejo  thumbup.gif  skrydis 19.35 irgi, is Port Maillot isvaziavom 16.30 tai oro uoste buvom apie 18.15, kontrole visai nieko netikrino, net tases neatidarinejo, mes irgi pirmadieni skrydom... tai matyt kokia pamaina pasitaiko  g.gif

Mes irgi 16:30 varėm su minia lietuvių į oro uostą, 18h jau buvom prie pat oro uosto, kiek mačiau....40 min pasisukiojom security eilėse ir iškart lipom.

QUOTE(paslydau @ 2010 11 23, 22:03)
tie pigiausi variantai buna 200 lt zmogui i abi puses. Na mes uz tiek ir skridom.

Skridom tryse, mokėjom po 35 lt smile.gif
Atsakyti
Na o cia jau pastangu beieskant reikalas. Buna tu akciju, bet ne visiems dienos tinka, ne visi iesko ir t.t. tu pigiu bilietu reikia kantriai ieskoti .. smile.gif Siaip kiek ziurejau, tie pigiausi variantai buna 200 lt zmogui i abi puses. Na mes uz tiek ir skridom.

4u.gif Ačiū

QUOTE(Makalius @ 2010 11 23, 22:28)
Grįžom ir mes vakar iš Paryžiaus. Jetus, tiek daug visko regėjau, nu bet Paryžius kaip patiko tai ne tas žodis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Buvau 2kart, dar noriu. Tik brangu cray.gif

Makaliau, nuo tavo rastos kainos swoon.gif

O gal kas žinot kur kokį mielą , bet nebrangų viešbutuką ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 11 23, 21:28)
Ir ką ten nuvarius veikt beveik 4 valandas? biggrin.gif

oro uoste atsiduriau 17 val, tai tik 2,5 val teko laukt wink.gif
del savo atsargumo visur atsiduriu per anksti.
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2010 11 23, 20:54)

as mokejau vienam zmogui ten ir atgal 117,5 Lt. cia jau su kreditines korteles mokesciu.
pirkau likus 2men iki keliones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 23 lapkričio 2010 - 22:21
QUOTE(Leblon @ 2010 11 23, 23:17)
as mokejau vienam zmogui ten ir atgal 117,5 Lt. cia jau su kreditines korteles mokesciu.
pirkau likus 2men iki keliones.

4u.gif Ačiū
Biletai už tokią kainą ( ir tokį atstumą ) visai pigu. Mane labiau glumina viešbučių kaina. Ką tik nakvojom Liverpuly Hampton Hilton viešbuty, tai ten papigiai palyginus su Paryžium. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 11 23, 22:28)

Na bet juk pats zinai, kad dazniausiai vyrauja kitos kainos, jei nakti akcijoms pasikeitus neuzgaudai, tai paskui labai greit isperka, o ir siaip vyrauja vistiek daugmaz 100 lt zmogui. as kai reikejo pirkau i viena puse 8 lt (paskutinis bilietas) i kita puse jau daug, berods 60 lt, ir dar mokesciai (neturejau tada mastercardo) tai gavosi 100 lt. o vyrui gaudziau per kitas akcijas, tai velgi radau kad jam kainavo apie 110 litu smile.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 11 23, 23:25)
4u.gif Ačiū
Biletai už tokią kainą ( ir tokį atstumą ) visai pigu. Mane labiau glumina viešbučių kaina. Ką tik nakvojom Liverpuly Hampton Hilton viešbuty, tai ten papigiai palyginus su Paryžium.  doh.gif  rolleyes.gif

na mes pigiai Paryziuje gyvenom. ir mano manymu labai patogiai ir tvarkingam kambary. paciame centre, turbut brangiausiame rajone, prie eliziejaus lauku, bet tiesiog pasidomejom ir radom adveniat hostel. smile.gif tai kiek ten gavosi, po 29 eurus uz zmogu nakciai.tai dviems naktims, dviems zmonems 120 eur.

Papildyta:
tie pigiausi variantai buna 200 lt zmogui i abi puses. Na mes uz tiek ir skridom.

oj, as cia nusipezejau, mes bendrai tiek isleidom skrydziams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paslydau: 23 lapkričio 2010 - 23:09
QUOTE(klaara @ 2010 11 23, 23:01)
Super!Gal galim tikėtis kelionės aprašymo? bigsmile.gif

Kad jau kokius pusantrų metų nė vieno pasakojimo neparašiau verysad.gif doh.gif
Tam reik labai daug laiko....deja.

Bet stengsiuos.

Čia nuotraukos, jeigu nerodys, sakykit:

http://www.facebook....mp;l=91a633c1bf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 24 lapkričio 2010 - 01:27