Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 11 06, 15:45)
sitose triuksmu niekas neziuri,o kaip akis bado jau cia pati turesi nusisprest smile.gif
as nesuprantu kodel, bet pas tave biski zaliuoja, gal kokios uzuolaidos zalios? sienos? ar kazkas smile.gif Man tai nelabai tinka, rankinis gelsvai zalsvas.

Del triuksmu paklausiau nes noriu issiaiskint kaip tas mano fotikas su jais susidoroja
Apsidairiau, tai netoliesia tik vaiko kedute zalia stovi, gal ji itakoja, o gal musu nuostabiosios, fotogeniskos sienos, kurios visos "tarybiniu" laiku lentelem iskaltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 11 06, 15:45)
Laba diena super mamytes smile.gif..

Kazkada cia buvo pokalbis apie Lightroom programa..
Gal galetumete pasakyti is kur ja parsisiuti? Nes as parsisiunciau
is torrent'u, bet kazkaip arba as visai ku ku, arba ji man neveikia
kaip turetu veikti.. Nes kai paredaguoju nuotrauka ir bandau issaugoti
tai neissaugo visiskai jokiu pakoregavimu ir saugo tik "Export ti DNG"..
Kai atidarau ta faila, atsidaro per photoshop'a.. Vienu zodziu tikra
katastrofa smile.gif..
Gal kas ka patarsit, kokiu gal pamokeliu uzmaciusios ar panasiai smile.gif..

as tai spaudziu "export..." tada ten jau pasirenki location i kur saugoti ir file settings jpeg, kokybe ir etc. Jei neveiks, skuskis is naujo, pagelbesim.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 06, 15:54)
as tai spaudziu "export..." tada ten jau pasirenki location i kur saugoti ir file settings jpeg, kokybe ir etc. Jei neveiks, skuskis is naujo, pagelbesim.

Na bandziau pries tai simta kartu nesigaudavo smile.gif.. Dabar gavosi smile.gif..
Bandysiu toliau gilintis i lightroom subtilybes smile.gif.. Aciu labai smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 06, 15:45)

o tai pasaku ne tik as ir brumbrumai neturim nufotkine? ar kodel ten tas albumelis nesipildo?

as irgi dar neturiu nufotkinus doh.gif kazkaip vis laiko nelieka su tuom uzsiimti....

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 06, 14:45)
o tai pasaku ne tik as ir brumbrumai neturim nufotkine? ar kodel ten tas albumelis nesipildo?

aš ir neturiu, ir nežinau kada nufotkinsiu, nes dar iki galo neišgeneravau kaip turėtų viskas atrodyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 06 lapkričio 2010 - 16:02
QUOTE(bizyte @ 2010 11 06, 15:23)
aš ir neturiu, ir nežinau kada nufotkinsiu, nes dar iki galo neišgeneravau kaip turėtų viskas atrodyt doh.gif

as ir neisgeneravau biggrin.gif bet jau neisgeneruosiu.. kazkaip minciu truksta. tai jau kas gausis, tas.. niekas neatspes, bet ka darysi biggrin.gif svarbu, kad pafotkinsiu.. jau radau vieta, drabuzius, o kas gausis, tas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 06, 15:23)

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 16:05)
as ir neisgeneravau biggrin.gif bet jau neisgeneruosiu.. kazkaip minciu truksta. tai jau kas gausis, tas.. niekas neatspes, bet ka darysi biggrin.gif svarbu, kad pafotkinsiu.. jau radau vieta, drabuzius, o kas gausis, tas wink.gif

aš kol kas mąstyme... perskaičiau pasaką (perskaičiau net kelis skirtingus variantus) kokia 20 kartų... netgi klausiau įrašo lotuliukas.gif šiandien su sūnum išsiruošiau į mišką- gal maž kokia idėja ateis į galvą... tuščia arba labai banalu.. bet sūnų su draugu pafotkinau- diena nenuėjo veltui thumbup.gif
Atsakyti
o kas yra banalu, kas nebanalu?
Atsakyti
bet siandien taip saules ner.. nuotraukos tokios berysio gaunas.. visiskai dingsta spalvos. veeee...
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 16:23)
o kas yra banalu, kas nebanalu?

nežinau... ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 16:31)
bet siandien taip saules ner.. nuotraukos tokios berysio gaunas.. visiskai dingsta spalvos. veeee...

aga- salytės nėra.. bet sūnaus portretukų tokių nieko yra- bent tvarkingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 06, 16:33)

aga- salytės nėra.. bet sūnaus portretukų tokių nieko yra- bent tvarkingi smile.gif

nugi parodyyyk ax.gif

Atsakyti
tai is kur zinoti, kad tavo padarytas kadras banalokas? mastau.gif
Atsakyti