Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Egipta @ 2010 11 06, 13:04)
Kai atejo tiek naujokiu su namu darbais ir as prisiminiau, kad likau nepadarius WB namu darbo  blush2.gif Tai padariau naturaliam apsvietime, laukiu vertinimu.

Geltonuoja man rankinis unsure.gif ir fokuso ner.
Atsakyti
Egipta, gal ir gerai, tik man nepatinka kad ne visas daiktas sufokusuotas, o tik jo krastelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 06 lapkričio 2010 - 13:17
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 14:16)
Egipta, gal ir gerai, tik man nepatinka kad ne visas daiktas sufokusuotas, o tik jo krastelis

Atlikdama sia uzduoti suzinojau kaip sunku fokusuot i balta daigta doh.gif reiktu tiek neprizoominti, tada turbut visas butu fokuse g.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 11 06, 14:16)
Geltonuoja man rankinis unsure.gif ir fokuso ner.

Tai eisiu perdaryt tik reik koki baltesni daigta susirast. Ar gali buti, kad geltonuoja del to, kad lapas realiai daug baltesnis uz dubeneli?
Atsakyti
Sveikos as po kolegijos nusikalus doh.gif 4u.gif neturejau laiko priesti o tempai jusu tai doh.gif tai ar uzskaitot mano nd visos? smile.gif
Papildyta:
Brumbrumai ir mane gali itraukti 4u.gif Nikon D3000 + 18-55 VR
Atsakyti
Loretoidas, o kiek spalvų koliaže turėtų būti kad bardakėlio nebūtų? Suprantu, viena dominuojanti, o kiek pašalinių, 2-3? g.gif Ir dar įdomu, kai pati koliažus darai, tai daiktus fotografuoji fotosesijos metu, ar jau turi kažkokių "paruoštukų"? smile.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 11 06, 00:10)
Kritikai ir komentarams:
user posted image

Lapelis smagus, tik gaila jog nėra dėmesio centre.

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 12:16)
keliu fotkes, kelios min ir atsiusiu nuoroda i AZ:4u:

Aš irgi noriu smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 06, 12:45)
Ir as noreciau:)
O pelkes feja tai man iskart si galvon biggrin.gif
http://fotokudra.lt/...p...=topw&page=

biggrin.gif šitą vis išvydus atidžiau žiūriu moteris ar vyras ten biggrin.gif nes ta koja kita... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 06 lapkričio 2010 - 14:14
QUOTE(Egipta @ 2010 11 06, 14:26)
Atlikdama sia uzduoti suzinojau kaip sunku fokusuot i balta daigta  doh.gif reiktu tiek neprizoominti, tada turbut visas butu fokuse  g.gif
Papildyta:
Tai eisiu perdaryt tik reik koki baltesni daigta susirast. Ar gali buti, kad geltonuoja del to, kad lapas realiai daug baltesnis uz dubeneli?

niekada nesufokusuosi vienspalvio daikto, nes autofokusas iesko kontrastiniu liniju.
Nesupratau ka reiskia daug baltesnis, tai tas dubuo pilkas? Pilkas tinka, gelsvas ar kitokio atspalvio netinka.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 06, 15:13)
niekada nesufokusuosi vienspalvio daikto, nes autofokusas iesko  kontrastiniu liniju.
Nesupratau ka reiskia daug baltesnis, tai tas dubuo pilkas? Pilkas tinka, gelsvas ar kitokio atspalvio netinka.

Pastebejau, kad nesusifokusuoja, kai fokusavau priedavau tusinuka, tada nuspausdavau iki puses ir tusinuka patraukdavau, nes kitaip visai nesigavo. O dubenelis, lyginant su lapu atrodo gelsvas, bet jau perdariau nd su kitu daigtu, ir, mano manymu, geriau gavosi, kai tik galesiu ikelsiu
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 06, 14:11)
Loretoidas, o kiek spalvų koliaže turėtų būti kad bardakėlio nebūtų? Suprantu, viena dominuojanti, o kiek pašalinių, 2-3?  g.gif Ir dar įdomu, kai pati koliažus darai, tai daiktus fotografuoji fotosesijos metu, ar jau turi kažkokių "paruoštukų"? smile.gif
Lapelis smagus, tik gaila jog nėra dėmesio centre.
Aš irgi noriu smile.gif
biggrin.gif šitą vis išvydus atidžiau žiūriu moteris ar vyras ten biggrin.gif nes ta koja kita... biggrin.gif

Aga, ir man idomu apie koliazus.
Aik tu, man tokiu klausimu nekilo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 06, 15:11)

Aš irgi noriu smile.gif

jau istryniau albumeli ax.gif
Atsakyti
Perdarytas ND, ar geriau?

Auto
user posted image

Debeselis
user posted image

Rankinis
user posted image
Papildyta:
Dar noriu paklaust, ka manot apie triuksmus siose nuotrukoje? Akiu nebado? ISO pakeliau net iki 800, bet dar visai kokybiska ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 06 lapkričio 2010 - 14:37
QUOTE(Egipta @ 2010 11 06, 15:41)
Perdarytas ND, ar geriau?

Papildyta:
Dar noriu paklaust, ka manot apie triuksmus siose nuotrukoje? Akiu nebado? ISO pakeliau net iki 800, bet dar visai kokybiska ar ne?

sitose triuksmu niekas neziuri,o kaip akis bado jau cia pati turesi nusisprest smile.gif
as nesuprantu kodel, bet pas tave biski zaliuoja, gal kokios uzuolaidos zalios? sienos? ar kazkas smile.gif Man tai nelabai tinka, rankinis gelsvai zalsvas.

o tai pasaku ne tik as ir brumbrumai neturim nufotkine? ar kodel ten tas albumelis nesipildo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 06 lapkričio 2010 - 14:46
Laba diena super mamytes smile.gif..

Kazkada cia buvo pokalbis apie Lightroom programa..
Gal galetumete pasakyti is kur ja parsisiuti? Nes as parsisiunciau
is torrent'u, bet kazkaip arba as visai ku ku, arba ji man neveikia
kaip turetu veikti.. Nes kai paredaguoju nuotrauka ir bandau issaugoti
tai neissaugo visiskai jokiu pakoregavimu ir saugo tik "Export ti DNG"..
Kai atidarau ta faila, atsidaro per photoshop'a.. Vienu zodziu tikra
katastrofa smile.gif..
Gal kas ka patarsit, kokiu gal pamokeliu uzmaciusios ar panasiai smile.gif..

Atsakyti