Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 11:46)

paprasta, iš Kauno važiuoja Alabama, airv, rarity.
zirzilija, įsirašiau mirksiukas.gif

Rarity, man minėjo, kad nevažiuoja, nebent pasikeitė planai.. labai norėčiau, kad nereiktų pačiai vairuoti nuo Kauno, nes truputį kelias ilgokas gaunasi, tai bent truputį būtų saugiau ir ramiau atvykti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 12:42)
Aš žinau kur Big'as, tai aš galėsiu komanduot, o tu vairuosi bigsmile.gif
O kiek vaikų veši blink.gif Ar čia maniškę ir mane prie vaikų skaičiuoji lotuliukas.gif

cia tik tavo skaiciuoju biggrin.gif

O velnias, atsiminiau, kad masina nevalyta doh.gif ar tiks? biggrin.gif ot kaip geda...
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 12:42)
Aš žinau kur Big'as, tai aš galėsiu komanduot, o tu vairuosi bigsmile.gif
O kiek vaikų veši blink.gif Ar čia maniškę ir mane prie vaikų skaičiuoji lotuliukas.gif

tik jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 12 lapkričio 2010 - 13:50
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 14:49)
cia tik tavo skaiciuoju biggrin.gif

O velnias, atsiminiau, kad masina nevalyta  doh.gif ar tiks? biggrin.gif ot kaip geda...

Man tai tiks:) O ką vežioji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 11, 23:32)
Kažkas tokio...

Na ji šypsenų veltui nedalina, nuolat rimta, ir biškis per maža gal dar, kad šaukiama kiekvieną kartą atsisuktų hihihi.gif

Miela šita smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 12, 10:16)
norejau paklausti, jus kai fotografuojat lasus, ar juniat blica?

Taip, tik su blykste smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 12, 13:39)
Rarity, man minėjo, kad nevažiuoja, nebent pasikeitė planai.. labai norėčiau, kad nereiktų pačiai vairuoti nuo Kauno, nes truputį kelias ilgokas gaunasi, tai bent truputį būtų saugiau ir ramiau atvykti ax.gif

Tikrai nevažiuoju 4u.gif

Gero visoms pasibuvimo. Lauksime meeto ataskaitos bigsmile.gif
Atsakyti
Kas is Kauno neturi transporto? Kaip suprantu susirenkam su robobebru airv, paprasta ir alabama?
Atsakyti
Nežinau kaip aš atvažiuosiu, nes kolkas su savo (*)(*) visiškai nerandam bendros kalbos. Papai bijo to nelemto pientraukio ir .
Jei nepaliksiu pienuko, mano vyras iššoks pro langą ir liksiu našlė su dviem vaikais smile.gif
Žodžiu, labai dirbu ties tuo klausimu... umn.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 12, 15:33)
Miela šita smile.gif

Dėkui ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 12, 15:58)
Nežinau kaip aš atvažiuosiu, nes kolkas su savo (*)(*) visiškai nerandam bendros kalbos. Papai bijo to nelemto pientraukio ir .
Jei nepaliksiu pienuko, mano vyras iššoks pro langą ir liksiu našlė su dviem vaikais smile.gif
Žodžiu, labai dirbu ties tuo klausimu...  umn.gif

O rankom nesigauna ax.gif Aš tik taip sūnui palikdavau.
Kaip faina, kad gali palikt pienuko...maniškė jo neima...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 12, 14:56)
Kas  is Kauno neturi transporto? Kaip suprantu susirenkam su robobebru airv, paprasta ir alabama?

Sveika, ar man dar būtų vietos?
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 11 12, 16:14)
Sveika, ar man dar būtų vietos?

jau pilna masina gavosi. ar pavyks kaip kitaip atlekt?
Atsakyti
as jau kaip ir pasiruosus rytojau, pridariau suktinuku su lasisa,kumpiu ir ikrais. kad tik fotiko nepalikciau namie per visa nekantruma lotuliukas.gif ot butu...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti