Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 11:33)
na, kaip pati buvau fotomodeliu 4kartus, tai nieko sudetingo.
aisku, fotografe buvo mano drauge, todel atsipalaiduoti buvo visiskai nesudetinga.
o viskuom rupinosi fotografe,(fotosesijos tema, apranga, makiazu ir detalem) man reikejo tik galvoti kaip cia kokia mina isreiskus ar ka grazaus parodzius biggrin.gif pirmoji fotosesija buvo "pamisusi nuotaka" antroji "pelkiu feja", trecioji ant gelezinkelio, o ketvirtoji ant stogo, visa baltai aprengta ir baltai isdazyta rolleyes.gif

ir kaip kazkuri sake, yra daug lengviau pozuoti, kai yra kokia tema, va kai buvo sesija "pamisusi nuotaka" tai man buvo kur reikstis, as moku isijausti i role, tai tiek kadru prilauzem, ir juokingu, ir menisku  rolleyes.gif

imesk foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 12:40)
imesk foto biggrin.gif

hm, siaip ji nelabai leido deti i forumus, bet galiu nuoroda mestelt i koki albumeli, viena kita ikelciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 12:06)
hm, siaip ji nelabai leido deti i forumus, bet galiu nuoroda mestelt i koki albumeli, viena kita ikelciau ax.gif

imesk, jei nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 06, 08:07)
sakau gal yra kažkokių patarimų kaip gerai sudėlioti koliažą?.. Šiaip kas labiausiai nesižiūrėjo man, kad kai kurios foto kitų atžvilgiu labai mažos įkeltos.

Bet šiaip šaunuole, nuotraukytės man patiko smile.gif O dėl mažų namų suprantu ir užjaučiu wink.gif pati tokiuose gyvenu. Dėl to namie dabar jau ir nebefotografuoju

- jo, man taip pat būtų labai įdomu apie koliažus. Kokiu tikslu jie yra daromi?
Kaip sakiau, pirma maniau, kad jie daromi tam, kad negali fotografas apsisprest rodytinų nuotraukų, kurios yra gražiausios, tai suplaka į vieną koliažą. Po to supratau, kad koliažas tai yra mini istorija, bet dabar galvoju, gal visgi ir ne taip? Tada kaip? g.gif

O kas jei tada su zoominiu fotkint? Nežinau ar tas 'kapojimas' foto yra mano bėda, ar erdvės trūkumo pasėkmė. Labai tikiuosi, kad antras var. Tada fotkinant su zoomminiu neturėčiau taip elgtis? smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 06, 09:28)
Man abu nelabai, bet 50mm f 1,4 pirmauja

Aga, man irgi įdomu, kas Jūsų manymu yra geriausia portretams?

QUOTE(ohara @ 2010 11 06, 10:41)
Rudeninis naktinis pasaulis...

ojė... taip ir norisi užverst galvą.. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 13:11)
imesk, jei nesunku smile.gif

keliu fotkes, kelios min ir atsiusiu nuoroda i AZ:4u:
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 12:16)

ir man smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 12:16)

ir aš noriu pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 12:06)

Ir as noreciau:)

O pelkes feja tai man iskart si galvon biggrin.gif
http://fotokudra.lt/...p...=topw&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 06 lapkričio 2010 - 12:45
QUOTE(Alabama @ 2010 11 06, 13:45)
Ir as noreciau:)
O pelkes feja tai man iskart si galvon biggrin.gif
http://fotokudra.lt/...p...=topw&page=

man nerodo, liepia prisijungti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 06, 13:16)

Ir as labai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 06, 13:56)
Ir as labai noreciau  ax.gif

nieko ten ipatingo, megejiskos foto, net neapdorotos, tiesiog tokios smagios rolleyes.gif
Atsakyti
Kai atejo tiek naujokiu su namu darbais ir as prisiminiau, kad likau nepadarius WB namu darbo blush2.gif Tai padariau naturaliam apsvietime, laukiu vertinimu.

Auto wb
user posted image

Debeselis
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 06 lapkričio 2010 - 13:05