Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

vilnietes, kiek ekipažų planuoja važiuoti? g.gif mes taip vakar pamąstėm su savo kompanjonėm, kad galėtume rinktis prie BIG'o pvz. sutartą val ir važiuoti kartu, parodytumėt kelią kas žinot? kaip manot? ax.gif

galit eit taršyti mano pasakos doh.gif patyriau visišką FIASKO verysad.gif sąlygos buvo tragiškos....negalėjau akių vakare sudėt, tai toli gražu ne tas variantas kurio siekiau, žodžiu, tikrai susimoviau, bet galiu geriau, žinau verysad.gif bent jau greit turėtumėt atspėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 12 lapkričio 2010 - 10:55
Tai kad spėju visos žino tiek pat - Ukmergė, o ten nuvažiavusios jau rėksim, kur frederica biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 12, 09:25)
Labas rytas  4u.gif

Man patiko antra-tik to vyro galetu isvis nebut, butu nuostabus peizazas.Pirmoj per daug siluetu primaisyta.

Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 12, 11:31)
nefotografavau, bet zinau kad reikia jungti  smile.gif

na ir galvoju,negi merginos ne blico fotkindamos tokius ispudingus vaizdus gauna, o as kankinausi, galvoju ko cia man dabar ne viena foto nesigavo lotuliukas.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 12, 11:47)
vilnietes, kiek ekipažų planuoja važiuoti? g.gif mes taip vakar pamąstėm su savo kompanjonėm, kad galėtume rinktis prie BIG'o pvz. sutartą val ir važiuoti kartu, parodytumėt kelią kas žinot? kaip manot?  ax.gif

galit eit taršyti mano pasakos doh.gif patyriau visišką FIASKO verysad.gif sąlygos buvo tragiškos....negalėjau akių vakare sudėt, tai toli gražu ne tas variantas kurio siekiau, žodžiu, tikrai susimoviau, bet galiu geriau, žinau verysad.gif bent jau greit turėtumėt atspėt biggrin.gif

na jau rasiau po pasaka, kad visai tu nesusimovei wink.gif man patinka karalienes kepure thumbup.gif kaip tik tokios prie pirstiniu man reiktu bigsmile.gif

na taip, prie BIGo geriausia butu, juk ar taip ar anaip vilnietes pro ji vaziuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 11:53)
Tai kad spėju visos žino tiek pat - Ukmergė, o ten nuvažiavusios jau rėksim, kur frederica biggrin.gif

Vairuojančios parašykit savo tel. nr- pasuksiu ir papasakosiu, kad suvažiavus į Ukm rėkt nereiktų, užtenka mūsų merui ir taip problemų.
Galėč parašyt, ale blondiniškai galiu legendą surašyt, tai nerasit iki pirmadienio, žodžiu gal kaip nors pavyks nupasakot.

Nors šeip tai kam jums tas adresas, taip atvažiuokit mirksiukas.gif

paprasta, iš Kauno važiuoja Alabama, airv, rarity.
zirzilija, įsirašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 12, 10:47)
vilnietes, kiek ekipažų planuoja važiuoti? g.gif mes taip vakar pamąstėm su savo kompanjonėm, kad galėtume rinktis prie BIG'o pvz. sutartą val ir važiuoti kartu, parodytumėt kelią kas žinot? kaip manot?  ax.gif

nu galim ir prie BIG smile.gif as ji mazdaug zinau biggrin.gif Mes su zydraake ir vaikais varom biggrin.gif zinau kad reik vaziuot tieisiai tiesiai, o tada pasukt, kur bus nuoroda Ukmerge biggrin.gif siaip as esu klevo lapas, kas nori paskui mane vaziuot? biggrin.gif bus leeetai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 12, 09:25)
Bandau ikelti dar pora nuotrauku kritikai is vasaros  ax.gif

pirmoji man labiau patinka, tik ta apačia labai juoda, norėtųsi motociklo kontūrus matyti aiškiau, o antroj keista vyro poza, gal jo visai ten nereikėtų g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 12:14)
nu galim ir prie BIG smile.gif as ji mazdaug zinau biggrin.gif Mes su zydraake ir vaikais varom biggrin.gif zinau kad reik vaziuot tieisiai tiesiai, o tada pasukt, kur bus nuoroda Ukmerge biggrin.gif siaip as esu klevo lapas, kas nori paskui mane vaziuot? biggrin.gif bus leeetai biggrin.gif

aplenksim jei truks kantrybė tongue.gif tai gal tikrai prie BIG'o renkamės, a? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 12, 11:42)
man patinka karalienes kepure thumbup.gif kaip tik tokios prie pirstiniu man reiktu bigsmile.gif

čia ne kepurė topsecret.gif panaudojau kailinę apykaklę topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 13:14)

Aš žinau kur Big'as, tai aš galėsiu komanduot, o tu vairuosi bigsmile.gif
O kiek vaikų veši blink.gif Ar čia maniškę ir mane prie vaikų skaičiuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 12, 08:25)
Bandau ikelti dar pora nuotrauku kritikai is vasaros  ax.gif

Man gražu. Tik pirmoj gal ryškesnių kontūrų norėtus,kad atrodytų labiau klajūniška rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 13:14)

tai mes tave -klevuka- i viduri priimsim, jeigu ka, is toli matysi kad zalieji stovi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 12, 13:36)
čia ne kepurė  topsecret.gif panaudojau kailinę apykaklę topsecret.gif

net nebuciau pagalvojus irnesakyk.gif

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 12:46)
Vairuojančios parašykit savo tel. nr- pasuksiu ir papasakosiu, kad suvažiavus į Ukm rėkt nereiktų, užtenka mūsų merui ir taip problemų.
Galėč parašyt, ale blondiniškai galiu legendą surašyt, tai nerasit iki pirmadienio, žodžiu gal kaip nors pavyks nupasakot.

gi nepriskambinsi visoms
gal galetum adresiuka i AZ mestelt, as pagal zemelapi tave bandysiu atrast, brangusis ismoke mane juo naudotis lotuliukas.gif na prie to pacio ir savo tel.nr. jei kokiu neaiskumu butu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 lapkričio 2010 - 13:03
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 11:46)

O gal ten pas Jus kokia gatvė yra ar kažkas? Navigacija randa Jūsų fazendą? Ba jei tu man blondiniškai paaiškinsi, tai aš nežinia ar ką suprasiu.. nes aš irgi šviesiaplaukė. rolleyes.gif Jei gali, parašyk į AŽ adresą, jei tokį turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 12, 12:36)
Man patiko antra-tik to vyro galetu isvis nebut, butu nuostabus peizazas.Pirmoj per daug siluetu primaisyta.

QUOTE(bizyte @ 2010 11 12, 13:36)
pirmoji man labiau patinka, tik ta apačia labai juoda, norėtųsi motociklo kontūrus matyti aiškiau, o antroj keista vyro poza, gal jo visai ten nereikėtų g.gif
aplenksim jei truks kantrybė tongue.gif tai gal tikrai prie BIG'o renkamės, a? g.gif
Papildyta:

čia ne kepurė  topsecret.gif panaudojau kailinę apykaklę topsecret.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 12, 13:49)
Man gražu. Tik pirmoj gal ryškesnių kontūrų norėtus,kad atrodytų labiau klajūniška  rolleyes.gif

Aci visom uz issakytas nuomones 4u.gif Anksciau kai ziuredavau i sias nuotraukas man jos tokios grazios budavo rolleyes.gif , o dabar tikrai galvoju, kad pirmoj gal noretusi apacios ne tokios tamsios, o antroj gal tikrai graziau butu be vyro g.gif Nors vis tiek man jos patinka, bet kita karta kai fotografuosiu, kazka panasaus, labiau apgalvosiu viska blush2.gif smile.gif

Bizyte, man tavo pasaka patiko 4u.gif Man atrodo, kad tikrai nesusimovei 4u.gif
Atsakyti