As ir vel ne i tema,bet turiu patirties del maisto.Karta buvo nedidukas meetas pas mane namie,tai irgi visos susiveze kas ka...Rezultatas:visos valge nedaug arba nevalge visai (jaudulys,ispudziai,pokalbiai),maisto liko 2 dienom + kvietem draugu kad padetu suvalgyt Bet kuriuo atveju, frederica,galesi nedaryt valgyt ir puotaut 3 dienas ir 3 naktis pavydziu jums sestadienio
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 11, 23:43)
Aš ne prie ko,bet iš patirites sakau - nepersistenkit su tuo maistu, vistiek pusė liks nesuvalgyta ....
Jau dabar matau maisto dviem dienom bus
Veškit ir kuo daugiau Aš ėdri
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 12, 00:15)
As ir vel ne i tema,bet turiu patirties del maisto.Karta buvo nedidukas meetas pas mane namie,tai irgi visos susiveze kas ka...Rezultatas:visos valge nedaug arba nevalge visai (jaudulys,ispudziai,pokalbiai),maisto liko 2 dienom + kvietem draugu kad padetu suvalgyt Bet kuriuo atveju, frederica,galesi nedaryt valgyt ir puotaut 3 dienas ir 3 naktis pavydziu jums sestadienio
Ojei kaip gerai, atostogausiu tris paras
Surašiau sąrašiuką, jei ką praleidau sakykit, pataisysiu iškart.
Laikas nesikeičia 2010.11.13 12.oo
Ukmergė
Dėl maisto, tai nepadauginkit, imkit tik sau , savo draugui ir man
Jei rimtai, tai iš mano pusės šašlas, kava, arbata. Tai jei kas turit naminių raugintų agurkų - norėč.
Jei dar rimčiau, tai pasirūpinkit vaikų maistu, kas su vaikais. Daugiau manau tikrai visko užteks
Dalyvės - aš, Loretoidas, rarity, airv, paprasta, Marile, Alabama, brumbrumai, Alexo, Žydraakė, Laukinė, robobebras su žmona , bizytė, Maggie, ohara.
Ar visas surašiau?
Ai ir dar, 18.oo turiu apdovanojimuose būt, nebus per trumpai?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 11, 23:51)
uz kokybe ir ryskuma as ir duodu baliona taip, emocijos truksta. na, kad kabintu dar nera. bet tai tobuleji po truputi pvz, man zavus tie gyvunai ant maikutes tai as buciau pritraukus is arti. ir tada pasaukus vaikuti. ir kai paziures, pykst ir nufotkinus. dideles demesingos akys ir tie gyvuneliai.. bet cia mano mintys tik
Kažkas tokio...
Na ji šypsenų veltui nedalina, nuolat rimta, ir biškis per maža gal dar, kad šaukiama kiekvieną kartą atsisuktų
QUOTE(paprasta @ 2010 11 10, 20:46)
man cepelinas važiuoja žemyn iš lėkštės....
QUOTE(dosa @ 2010 11 10, 20:34)
Man graziau neapkarpyta Kaip fainai cia su sviesa suzaidei
tokia buvo ideja, shviesos ir seseliu zaidimai. bet originalas geltonas, ishsiliejes ir "triukshmingas", nes ISO aukshtas, ishlaikymas ilgas ir be statyvo bet galutinis jb rezultatas man kazhkuom labai patiko.
QUOTE(bizyte @ 2010 11 11, 13:27)
na, tai Maggie, ką manai? jei Zirzilija sugalvos po pusvalandžio jau lėkt namo, o mes norėsim dar pabūt šiaip tai man jokios problemos ir su savo auto važiuot, tik dėl kompanijos vat vienai liūdnuma
as uz. namo neskubu. bet kokia 19-20val jau noreciau buti vilniuje. kada tu planuoji? ryt galiu nebebut prie pc, mano nr 867067603, as pasilaiciuose, o kur tu?
QUOTE(kristukass @ 2010 11 11, 17:26)
kristuko spurgytes
man ryshkumo spurgom truksta, ir kaip pro ruka. bet kaip noreeeeeciau dabar! o prieshpaskutine man patiko, shilta, romantishka, nors ishdege nemazhai ir noretusi kokio akcentelio.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 19:01)
Man kuo toliau tuo labiau pradeda nepatikt studijinio tipo foto. Pradžioj maniau kad gal kažkas dar keisis, bet vis labiau tolstu nuo to stiliaus.
Nors esu mačiusi ir vykusių variantų, tačiau visgi daugiau būna tokios dirbtinės, sterilios, šaltos nuotraukos be emocijų. Aišku, baltas fonas foto padaro tvarkingą, vis estetiškiau, nei lystų į kadrą naminiai visokie rakandai
Ar atsivežt sumuštinukų ar iškepti pyragą? Ko norit labiau?
Nors esu mačiusi ir vykusių variantų, tačiau visgi daugiau būna tokios dirbtinės, sterilios, šaltos nuotraukos be emocijų. Aišku, baltas fonas foto padaro tvarkingą, vis estetiškiau, nei lystų į kadrą naminiai visokie rakandai
Ar atsivežt sumuštinukų ar iškepti pyragą? Ko norit labiau?
visishkai
ir to, ir to
o rimtai, tos, kurios nepasizymi kulinariniais sugebejimais, ka vezhat jus? gal surio, alyvuogiu ir vyno? as ta galeciau
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 19:23)
Mėgstu pagautą natūralų kadrą, kiek kokybiškesnį nei eilinis buitiakas
man saikingas ir priderintas buitekas - nuotraukos siela.
QUOTE(Alabama @ 2010 11 11, 22:03)
Echm, kritikai.
didziuuuule mazo zmogucio ranka . rakursas man nelabai, formatas nea. bet jb grazhus, ir ryshku viskas. gal turi dar kokiu kadru is tos serijos?
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 11, 23:43)
Aš ne prie ko,bet iš patirites sakau - nepersistenkit su tuo maistu, vistiek pusė liks nesuvalgyta ....
nu nu. as meeeeegstu pavalgyt, ypac geroj kompanijoj manau neprapuls hehehe bet sutinku, kad geriau mazhiau, bet skaniau.
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 00:31)
Dalyvės - aš, Loretoidas, rarity, airv, paprasta, Marile, Alabama, brumbrumai, Alexo, Žydraakė, Laukinė, robobebras su žmona , bizytė, Maggie, ohara.
taip taip, sister soul!
eiii ;] uzhdaras vakarelis
beje, gal pasidarom korteles su nickais hehehhehe
QUOTE(Maggie @ 2010 11 12, 00:41)
man saikingas ir priderintas buitekas - nuotraukos siela.
Man tai siekiamybė
Ai ir dar, 18.oo turiu apdovanojimuose būt, nebus per trumpai?
tai galesi lekt, mes pasedesim
QUOTE(Forgete @ 2010 11 12, 00:44)
tai galesi lekt, mes pasedesim
hehehe ;]
o jei rimtai, manau bus pats tas pagal laika visom
Ukmergė
Jei rimtai, tai iš mano pusės šašlas, kava, arbata. Tai jei kas turit naminių raugintų agurkų - norėč.
Jei dar rimčiau, tai pasirūpinkit vaikų maistu, kas su vaikais. Daugiau manau tikrai visko užteks
Ar visas surašiau?
Ukmergė
Ar visas surašiau?
nu su zmona tai galejai ir nerasyt anyway, vietoj susipazinsim ir issiaiskinsim kas prie ko . O kaip del sventes sventimo, turi pasiulymu ?
QUOTE(robobebras @ 2010 11 12, 00:46)
nu su zmona tai galejai ir nerasyt anyway, vietoj susipazinsim ir issiaiskinsim kas prie ko . O kaip del sventes sventimo, turi pasiulymu ?
Kokios čia paslaptys, su žmona tai su žmona
Gi sakiau jau, kas ką pageidaujat, atsivežkit. Tik tiems kurie už vairo, tai savo namuose neduodu nei vieno gramo , tai va išsiaiškinkit kuris vairuos ir welcome.
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 00:54)
O jeigu vairuotojai miške bus, tai gaus gramų?
Miškas irgi mano
QUOTE(frederica @ 2010 11 11, 23:55)
Miškas irgi mano
Kokia tu faina. ajkš, apkabinsiu