Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

As ir vel ne i tema,bet turiu patirties del maisto.Karta buvo nedidukas meetas pas mane namie,tai irgi visos susiveze kas ka...Rezultatas:visos valge nedaug arba nevalge visai (jaudulys,ispudziai,pokalbiai),maisto liko 2 dienom + kvietem draugu kad padetu suvalgyt hihihi.gif Bet kuriuo atveju, frederica,galesi nedaryt valgyt ir puotaut 3 dienas ir 3 naktis lotuliukas.gif pavydziu jums sestadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 11, 23:43)
Aš ne prie ko,bet iš patirites sakau - nepersistenkit su tuo maistu, vistiek pusė liks nesuvalgyta .... wink.gif
Jau dabar matau maisto dviem dienom  bus  biggrin.gif

Veškit ir kuo daugiau biggrin.gif Aš ėdri biggrin.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 11 12, 00:15)
As ir vel ne i tema,bet turiu patirties del maisto.Karta buvo nedidukas meetas pas mane namie,tai irgi visos susiveze kas ka...Rezultatas:visos valge nedaug arba nevalge visai (jaudulys,ispudziai,pokalbiai),maisto liko 2 dienom + kvietem draugu kad padetu suvalgyt hihihi.gif Bet kuriuo atveju, frederica,galesi nedaryt valgyt ir puotaut 3 dienas ir 3 naktis lotuliukas.gif pavydziu jums sestadienio rolleyes.gif

Ojei kaip gerai, atostogausiu tris paras gathering.gif alc.gif essen.gif vacation4.gif

Surašiau sąrašiuką, jei ką praleidau sakykit, pataisysiu iškart.
Laikas nesikeičia 2010.11.13 12.oo
Ukmergė

Dėl maisto, tai nepadauginkit, imkit tik sau , savo draugui ir man biggrin.gif
Jei rimtai, tai iš mano pusės šašlas, kava, arbata. Tai jei kas turit naminių raugintų agurkų - norėč.
Jei dar rimčiau, tai pasirūpinkit vaikų maistu, kas su vaikais. Daugiau manau tikrai visko užteks mirksiukas.gif

Dalyvės - aš, Loretoidas, rarity, airv, paprasta, Marile, Alabama, brumbrumai, Alexo, Žydraakė, Laukinė, robobebras su žmona biggrin.gif , bizytė, Maggie, ohara.

Ar visas surašiau?

Ai ir dar, 18.oo turiu apdovanojimuose būt, nebus per trumpai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 11 lapkričio 2010 - 23:41
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 11, 23:51)
uz kokybe ir ryskuma as ir duodu baliona biggrin.gif taip, emocijos truksta. na, kad kabintu dar nera. bet tai tobuleji po truputi smile.gif pvz, man zavus tie gyvunai ant maikutes smile.gif tai as buciau pritraukus is arti. ir tada pasaukus vaikuti. ir kai paziures, pykst ir nufotkinus. dideles demesingos akys ir tie gyvuneliai.. bet cia mano mintys tik biggrin.gif

Kažkas tokio...
user posted image

Na ji šypsenų veltui nedalina, nuolat rimta, ir biškis per maža gal dar, kad šaukiama kiekvieną kartą atsisuktų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 11 lapkričio 2010 - 23:34
QUOTE(paprasta @ 2010 11 10, 20:46)
man cepelinas važiuoja žemyn iš lėkštės.... ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(dosa @ 2010 11 10, 20:34)
Man graziau neapkarpyta  4u.gif  Kaip fainai cia su sviesa suzaidei  mirksiukas.gif

tokia buvo ideja, shviesos ir seseliu zaidimai. bet originalas geltonas, ishsiliejes ir "triukshmingas", nes ISO aukshtas, ishlaikymas ilgas ir be statyvo biggrin.gif bet galutinis jb rezultatas man kazhkuom labai patiko.
QUOTE(bizyte @ 2010 11 11, 13:27)
na, tai Maggie, ką manai? g.gif jei Zirzilija sugalvos po pusvalandžio jau lėkt namo, o mes norėsim dar pabūt unsure.gif šiaip tai man jokios problemos ir su savo auto važiuot, tik dėl kompanijos vat vienai liūdnuma

as uz. namo neskubu. bet kokia 19-20val jau noreciau buti vilniuje. kada tu planuoji? ryt galiu nebebut prie pc, mano nr 867067603, as pasilaiciuose, o kur tu?
QUOTE(kristukass @ 2010 11 11, 17:26)
kristuko spurgytes

man ryshkumo spurgom truksta, ir kaip pro ruka. bet kaip noreeeeeciau dabar! o prieshpaskutine man patiko, shilta, romantishka, nors ishdege nemazhai ir noretusi kokio akcentelio.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 19:01)
Man kuo toliau tuo labiau pradeda nepatikt studijinio tipo foto. Pradžioj maniau kad gal kažkas dar keisis, bet vis labiau tolstu nuo to stiliaus.
Nors esu mačiusi ir vykusių variantų, tačiau visgi daugiau būna tokios dirbtinės, sterilios, šaltos nuotraukos be emocijų. Aišku, baltas fonas foto padaro tvarkingą, vis estetiškiau, nei lystų į kadrą naminiai visokie rakandai

Ar atsivežt sumuštinukų ar iškepti pyragą? Ko norit labiau? rolleyes.gif

visishkai drinks_cheers.gif

ir to, ir to biggrin.gif

o rimtai, tos, kurios nepasizymi kulinariniais sugebejimais, ka vezhat jus? gal surio, alyvuogiu ir vyno? as ta galeciau blush2.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 19:23)
Mėgstu pagautą natūralų kadrą, kiek kokybiškesnį nei eilinis buitiakas smile.gif

man saikingas ir priderintas buitekas - nuotraukos siela.
QUOTE(Alabama @ 2010 11 11, 22:03)
Echm, kritikai.

didziuuuule mazo zmogucio ranka blink.gif . rakursas man nelabai, formatas nea. bet jb grazhus, ir ryshku viskas. gal turi dar kokiu kadru is tos serijos?
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 11, 23:43)
Aš ne prie ko,bet iš patirites sakau - nepersistenkit su tuo maistu, vistiek pusė liks nesuvalgyta .... wink.gif
Jau dabar matau maisto dviem dienom  bus  biggrin.gif

nu nu. as meeeeegstu pavalgyt, ypac geroj kompanijoj blush2.gif manau neprapuls hehehe bet sutinku, kad geriau mazhiau, bet skaniau.

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 00:31)

Dalyvės - aš, Loretoidas, rarity, airv, paprasta, Marile, Alabama, brumbrumai, Alexo, Žydraakė, Laukinė, robobebras su žmona biggrin.gif , bizytė, Maggie, ohara.

taip taip, sister soul!

eiii ;] uzhdaras vakarelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje, gal pasidarom korteles su nickais hehehhehe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 12, 00:41)
man saikingas ir priderintas buitekas - nuotraukos siela.

Man tai siekiamybė ax.gif
Atsakyti
Ai ir dar, 18.oo turiu apdovanojimuose būt, nebus per trumpai?

tai galesi lekt, mes pasedesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 12, 00:44)
tai galesi lekt, mes pasedesim biggrin.gif

hehehe ;]

o jei rimtai, manau bus pats tas pagal laika visom 4u.gif
Atsakyti
Ojei kaip gerai, atostogausiu tris paras gathering.gif  alc.gif  essen.gif  vacation4.gif

Surašiau sąrašiuką, jei ką praleidau sakykit, pataisysiu iškart.
Laikas nesikeičia 2010.11.13  12.oo
Ukmergė

Dėl maisto, tai nepadauginkit, imkit tik sau , savo draugui ir man biggrin.gif
Jei rimtai, tai iš mano pusės šašlas, kava, arbata. Tai jei kas turit naminių raugintų agurkų - norėč.
Jei dar rimčiau, tai pasirūpinkit vaikų maistu, kas su vaikais. Daugiau manau tikrai visko užteks mirksiukas.gif

Ar visas surašiau?

nu su zmona tai galejai ir nerasyt smile.gif anyway, vietoj susipazinsim ir issiaiskinsim kas prie ko smile.gif. O kaip del sventes sventimo, turi pasiulymu smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 12, 00:46)
nu su zmona tai galejai ir nerasyt smile.gif anyway, vietoj susipazinsim ir issiaiskinsim kas prie ko smile.gif. O kaip del sventes sventimo, turi pasiulymu smile.gif?

Kokios čia paslaptys, su žmona tai su žmona biggrin.gif
Gi sakiau jau, kas ką pageidaujat, atsivežkit. Tik tiems kurie už vairo, tai savo namuose neduodu nei vieno gramo biggrin.gif , tai va išsiaiškinkit kuris vairuos ir welcome.
Atsakyti
O jeigu vairuotojai miške bus, tai gaus gramų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 00:54)
O jeigu vairuotojai miške bus, tai gaus gramų? biggrin.gif

Miškas irgi mano cool.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 11, 23:55)
Miškas irgi mano cool.gif

Kokia tu faina. laugh.gif ajkš, apkabinsiu friends.gif
Atsakyti