Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 20:07)
nu va visokios tokios.Man jos nelabai... Negaliu lygint foto, jos labai skirtingos visos. Jei klaustum konkrečiai dėl kažkurios, pasakyčiau smile.gif Kadangi man buvo užduotas klausimas apie konkrečią foto ir kodėl ji šalta, tai ir atsakiau.... Iš tiesų, studijiniu foto man mažiau gražių nei nestudijinių...

jetau, tokią nuostabią fotografiją kaip pavyzdį pateikei. Man net kažkiek gaila, kad vat tokios tau nepatinka. Manau laikui bėgant dar pakeisi nuomonę ir apie šią būtent fotografiją. (kaip pamačiau, kad fotomokyklos psl. atidaro, iškart pagalvojau, akd būtent to autoriaus fotografijas pateiksi kaip pavzydyžius smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 lapkričio 2010 - 22:24
QUOTE(Forgete @ 2010 11 11, 23:20)
Žydraakė, o man labai smagu stebet kaip tu tobuleji,vis atsimenu kaip krimtaisi del fokuso. Gal ir negerai, kad centre, gal ir griuva truputi viskas desinen, bet vistiek imk balioncika  4u.gif

Merginos ka vezames maisto klausimu pas frederica??

bigsmile.gif Tikrai saldžiai užmigsiu ax.gif
Nemažai kadrų prispaudžiau, atsirinkau pora su geru fokusu rolleyes.gif Smagu, kai gaunu ir pagyrimą, ir pastabų, žinau, kur tobulėt 4u.gif

Aš atsivešiu lavašą su pikantiškom salotom, prigriebsiu šokoladą, sulčių smile.gif Ko dar g.gif
Atsakyti
As biski ne i tema,bet Žydraakė gal zinai iki kiek kg sita kedute skirta? blush2.gif
Beje pritariu forgetei,tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 11 lapkričio 2010 - 22:30
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 11, 22:14)
tas daiktas - papuosalu dezute  rolleyes.gif  nezinau ka norejau parodyti biggrin.gif  tiesiog man atrode grazu

aaa smile.gif nes as pradzioj pagalvojau, kad nori gal papuosalus parodyt. nu zinai, pardavineji ar pan biggrin.gif tai va, tada pagalvojau, kad ju nesimato, dezute viska uzgozia. bet jei norejai parodyt dezute, ji man kazkaip negraziai sutalpinta i foto. siek tiek gal sviesinciau, kad ir papuosalai labiau matytusi. tai antra ir trecia idomesnes, pirma man visai nee..
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 11, 23:29)
As biski ne i tema,bet Žydraakė gal zinai iki kiek kg sita kedute skirta? blush2.gif
Beje pritariu forgetei,tu saunuole 4u.gif

Iki 13 kg, bent taip sakė man paskolinusi draugė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 11, 21:39)
o atrodo kaip po kokios nelaimes unsure.gif

tersiu eteri siek tiek rolleyes.gif butu smagu ka nors isgirst smile.gif

man nesižiūri... blush2.gif pritariu brumbrumo mintims... neatskleistas papuošalų grožis blush2.gif bet aš daiktų iš viso fotografuoti nemoku, tai gal verčiau man patylėt reiktų blush2.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 11, 22:14)

Pagautas vaizdelis, kaip manoji atsisėdo kėdutėj bigsmile.gif Aišku gaudyt biškis turėjau laiko ax.gif dar šiukšles iš horizonto aprinkau. Bet man vis tiek su jausmu kažkaip...

man ši, lyginant su ana- daug labiau patinka ax.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 11 11, 22:20)

Merginos ka vezames maisto klausimu pas frederica??

galima aš vaisių papirksiu 4u.gif
Atsakyti
as tada paimsiu skruzdelyna rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ne prie ko,bet iš patirites sakau - nepersistenkit su tuo maistu, vistiek pusė liks nesuvalgyta .... wink.gif
Jau dabar matau maisto dviem dienom bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 11 lapkričio 2010 - 22:43
Toliau atlieku nd lotuliukas.gif Jūsų teismui nd2
f3,5
user posted image
f11
user posted image
f22
user posted image
ir nd4
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 11, 22:14)
Pagautas vaizdelis, kaip manoji atsisėdo kėdutėj bigsmile.gif Aišku gaudyt biškis turėjau laiko ax.gif dar šiukšles iš horizonto aprinkau. Bet man vis tiek su jausmu kažkaip...

uz kokybe ir ryskuma as ir duodu baliona biggrin.gif taip, emocijos truksta. na, kad kabintu dar nera. bet tai tobuleji po truputi smile.gif pvz, man zavus tie gyvunai ant maikutes smile.gif tai as buciau pritraukus is arti. ir tada pasaukus vaikuti. ir kai paziures, pykst ir nufotkinus. dideles demesingos akys ir tie gyvuneliai.. bet cia mano mintys tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 11, 22:23)
jetau, tokią nuostabią fotografiją kaip pavyzdį pateikei. Man net kažkiek gaila, kad vat tokios tau nepatinka. Manau laikui bėgant dar pakeisi nuomonę ir apie šią būtent fotografiją. (kaip pamačiau, kad fotomokyklos psl. atidaro, iškart pagalvojau, akd būtent to autoriaus fotografijas pateiksi kaip pavzydyžius  smile.gif  )

Jo foto labai ypatingos ir įsimintinos tačiau man jos nieko nepalieka. Jokios emocijos.
Jau seniai seku Ramūno B. darbus...

Bet dėl nuomonės keitimo, skonio formavimosi, tai visko gali būti..
Fotomokykloj kursus lankiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 11 lapkričio 2010 - 22:58
QUOTE(Renacio @ 2010 11 11, 22:46)
Toliau atlieku nd  lotuliukas.gif  Jūsų teismui nd2

gaila, kad sviesumas visur skirtingas, bet nd gerai smile.gif

o del maisto, gal rimtai, nesivezkim tiek daug?smile.gif nes gi ne valgyt vaziuojam biggrin.gif o jei kiekviena tiek prisives.. tai jetus jetus, per pilva negalesiu susilenkt ir lemiamo kadro padaryt biggrin.gif

as pati nezinau ka veztis.. jau visi maistai rezervuoti, man nieko neliko biggrin.gif

nauja tema jau sukuriau, nes ryt neturesiu kada CIA

Papildziau pagal fotikus. jei ka praleidau, nepykit, rasykit, as tikrai netycia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 11 lapkričio 2010 - 23:10