Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 11, 18:34)
Dieve, kokį šiandien stresą apturėjau

Numirčiau.
Parodykit rezultatą. O tą kortelę dėkit ant antresolės į dėžutę ir dar užklijuokit lipnia juostele doh.gif
Atsakyti
Dieve, kokį šiandien stresą apturėjau - dabar suku galvą, ką man tuo norėta pasakyti - kad neturėčiau dalyvauti pasakų projekte ar ką unsure.gif Pagaliau radau laisvą minutę, susiruošėm, fotografavomės, modeliukas atgal bevažiuodamas džiaugėsi ir vis rinkosi, ką čia jam į facebooką susikėlus  bigsmile.gif Ir paaiškėjo, kad neskaito kompas tos mano kortelės (čia jau ne pirmas kartas su ja, ir nukišus buvau ją kuo toliausiai). Kaip sugebėjau ją įsidėti, niekaip nesuprantu. Po didelių nervų ir visokiausių mėginimų rodos kai ką pavyko išgelbėti  blush2.gif  Einu žiūrėt, ar verta buvo  tongue.gif

pirmą eilutę paskaičius jau ir išsigąst spėjau biggrin.gif laukiam laukiam pasakaitės rolleyes.gif
Atsakyti
Dieve, kokį šiandien stresą apturėjau - dabar suku galvą,

cia reiskias, kad viskas kaip tikroj pasakoj vyksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 18:23)
Jei lygint profu studijoj ir nestudijoj darytas foto, man aplinkoj labiau patinka smile.gif Meninės visokios interpretacijos- nepatinka is vis smile.gif Mėgstu pagautą natūralų kadrą, kiek kokybiškesnį nei eilinis buitiakas smile.gif O labai jau ten imantrūs pozavimai, sušvietimai man- no.
Geriau natūralesnė emocija nei tobula šviesa smile.gif

o kas pagal tave yra menine interpretacija?

tai tada mes visai nepanasios biggrin.gif nesigincysiu toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 11, 18:53)
cia reiskias, kad viskas kaip tikroj pasakoj vyksta biggrin.gif
Papildyta:

o kas pagal tave yra menine interpretacija?

tai tada mes visai nepanasios biggrin.gif nesigincysiu toliau wink.gif

nu va visokios tokios.Man jos nelabai... Negaliu lygint foto, jos labai skirtingos visos. Jei klaustum konkrečiai dėl kažkurios, pasakyčiau smile.gif Kadangi man buvo užduotas klausimas apie konkrečią foto ir kodėl ji šalta, tai ir atsakiau.... Iš tiesų, studijiniu foto man mažiau gražių nei nestudijinių...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 11, 19:07)
nu va visokios tokios.Man jos nelabai... Negaliu lygint foto, jos labai skirtingos visos. Jei klaustum konkrečiai dėl kažkurios, pasakyčiau smile.gif Kadangi man buvo užduotas klausimas apie konkrečią foto ir kodėl ji šalta, tai ir atsakiau.... Iš tiesų, studijiniu foto man mažiau gražių nei nestudijinių...

aisku smile.gif nu as cia nesikabineju, nepykit smile.gif tiesiog norejau padiskutuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 11, 11:44)
Green tea, sunki tau pasaka atiteko. Bet susidorojai. Šaunuolė.
Labai norėčiau tavo pasaką interpretuoti savaip, jei leisi  blush2.gif

Oi prasom prasom. Ideju pati kalna turejau, ne visas pavyko igyvendinti del laiko/istekliu stokos. Pradine ideja buvo 'baltas baltame' - baltas origami robotas ir baltas origami drugelis. Ale robotui schemos niekaip neradau, o tas kurias radau - man per sunkios unsure.gif Tada masciau eiti i drugeliu muzieju, kur jie skraido, ir ten padeti telefona ir laukti, kol drugelis nutups - ale pirma neturejau tiek laisvo laiko, antra, ten trikojo naudot negalima, o be trikojo tai sunkiai ten su apsvietimu... Veliau dar buvo ideja zmogus, stovintis roboto pozoje, su balionu - drugeliu, bet velgi - kur toki baliona rasti?

Is tiesu, tai noreciau suzinoti, apie ka ta pasaka, susidomejau net... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 11, 19:35)

Is tiesu, tai noreciau suzinoti, apie ka ta pasaka, susidomejau net... blush2.gif

tai Vytautės Žilinskaitės apysaka - susirask, labai įdomus kūrinėlis vaikams 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar kart su tuo pačiu prašymu, kurios neparašėt dar, o žadat atvykti, brūkštelkit į až.
Nebeseku temos ir labai su laiku striuka, o norėčiau žinot, kiek mūsų bus.
Atsakyti
Oi kaip geda, kad nei viena foto Jusu neuzkabino. pomidorai2.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 11, 16:26)
Siandien ryte pries vaziuojant i darba dar spejau padaryt kelias foto vos tik saulutei skaisciai nusvintus.  blush2.gif

Pirmoje foto nepatinka fonas. Per daug visko matosi. Spurgytės skaniai atrodo.
Antroje fokuso nematau. Nėra akcento, nežinau į ką žiūrėti.
Vaizdas pro svetainės langą labai gražus wub.gif
paskutinės dvi nekabina blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 11, 19:20)
aisku smile.gif nu as cia nesikabineju, nepykit smile.gif tiesiog norejau padiskutuot smile.gif

Nia brumbrumai, nepykstu. Gerai yra diskutuoti smile.gif Aš irgi kažkokį vėją sušnekėjau, pati nežinau kaip išreikšt dar tą savo skonį.. Kaip šuo- suprast suprantu, bet pasakyti nemoku biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Echm, kritikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 11 lapkričio 2010 - 21:03