Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Idejau ir as savo pasaka 4u.gif Mars spelioti! O pasaka sugalvojes(-usi) prasom prisipazinti ir man ja pasekti!

Tiesa, o savo sugalvotu pasaku savo variantus dedame cia ar i flickr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 10, 15:45)
gi tu pati mokeis kazkada wink.gif ar metei?
Papildyta:

as tau vakare parasysiu, gerai? primink jei ka..

Oi tai as dar mokausi biggrin.gif vis fotkinu pati sau,tik nera kam manes pafotkint 4u.gif

Tai va,merginos,jei kuri galetumet,kad ir lauke kur nors ale fotosesija padaryt,tai del kainos,susitartume,manau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 10, 22:58)
Na niekuom neypatinga ta manoji kompozicija... Bet kaip mamai vaikiukas man ypatingas, neleidau sau necentruot blush2.gif

As rasydama net negalvojau apie tavo nuotrauka. 4u.gif Cia siaip tik prisiminus siek tiek teorija i laukines posta atsakiau. mirksiukas.gif

Nematau nei fredericos nei airv pasaku. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 11 lapkričio 2010 - 09:54
stebiuosi neatsistebiu kiek kurybiskumo ir ismones su tom pasakom! fantastika, saunuoles/iai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Green tea, sunki tau pasaka atiteko. Bet susidorojai. Šaunuolė.
Labai norėčiau tavo pasaką interpretuoti savaip, jei leisi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 11 11, 09:43)
As rasydama net negalvojau apie tavo nuotrauka.  4u.gif  Cia siaip tik prisiminus siek tiek teorija i laukines posta atsakiau.  mirksiukas.gif

Nematau nei fredericos nei airv pasaku.  mastau.gif

Fredericos pasakos ir aš nematau g.gif
O mano tai tikrai yra. va čia
Atsakyti
Sveikos bendramintės smile.gif
Ar priimtumėt į savo būrelį? 4u.gif
Mano kelios foto čia http://www.efoto.lt/...8005/nuotraukos
Dar daug gražaus darbelio laukia kol būsiu patenkinta savo nuotraukom blush2.gif
Skaitinėju senas temas ir kaip suprantu reikia pirmiausia atlikt namų darbus?
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 18:46)
as zinokit turiu vaziuoti su masina, nes paliksiu savo mazgi su teciu, bet jei kas tai tureciau vaziuoti skubiai namo, todel nenoriu buti priklausoma 4u.gif bet kas nori, galiu paimti.

na, tai Maggie, ką manai? g.gif jei Zirzilija sugalvos po pusvalandžio jau lėkt namo, o mes norėsim dar pabūt unsure.gif šiaip tai man jokios problemos ir su savo auto važiuot, tik dėl kompanijos vat vienai liūdnuma ax.gif žodžiu, aš nieko nesumąstau doh.gif mano galva pilna pasakos, kurią šiandien bandysiu fotkint ir jau dabar žinau, kad susimausiu totaliai.... doh.gif ypač pažiūrėjus į jūsų pasakas ax.gif dedu į kelnes jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 11, 13:27)
na, tai Maggie, ką manai? g.gif jei Zirzilija sugalvos po pusvalandžio jau lėkt namo, o mes norėsim dar pabūt unsure.gif šiaip tai man jokios problemos ir su savo auto važiuot, tik dėl kompanijos vat vienai liūdnuma ax.gif žodžiu, aš nieko nesumąstau doh.gif mano galva pilna pasakos, kurią šiandien bandysiu fotkint ir jau dabar žinau, kad susimausiu totaliai.... doh.gif ypač pažiūrėjus į jūsų pasakas ax.gif dedu į kelnes jau biggrin.gif

na po pusvalandzio tai tikrai neleksiu schmoll.gif bet manau neisbusiu ilgiau nei kokias 3-4val unsure.gif na nezinau kiek truks visas meet'as, gal po valandos visos skirstytis prades....ne toks mazas mano vaikas, 1m ir keliu savaiciu,ir pasakiau jau, kad as uzsidirbau laisva pusdieni, taip kad galit buti ramios, po pusvalandzio tikrai nevaziuosiu namo lotuliukas.gif

o del pasakos - viskas bus gerai,tik nepanikuok rolleyes.gif ir as dejau i kelnes cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 11, 13:16)
Sveikos bendramintės  smile.gif

laba, namu darbus reikia atlikti rolleyes.gif bet ziuriu tu ne naujoke fotografavimo srity ax.gif grazus tavo portretai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 11 lapkričio 2010 - 12:52
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 11, 12:47)
na po pusvalandzio tai tikrai neleksiu  schmoll.gif  bet manau neisbusiu ilgiau nei kokias 3-4val unsure.gif na nezinau kiek truks visas meet'as, gal po valandos visos skirstytis prades....ne toks mazas mano vaikas, 1m ir keliu savaiciu,ir pasakiau jau, kad as uzsidirbau laisva pusdieni, taip kad galit buti ramios, po pusvalandzio tikrai nevaziuosiu namo lotuliukas.gif

na tai ok, man tinka ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 11, 13:16)
Sveikos bendramintės  smile.gif
Ar priimtumėt į savo būrelį?  4u.gif
Mano kelios foto čia http://www.efoto.lt/...8005/nuotraukos
Dar daug gražaus darbelio laukia kol būsiu patenkinta savo nuotraukom  blush2.gif
Skaitinėju senas temas ir kaip suprantu reikia pirmiausia atlikt namų darbus?

Sveika 4u.gif

Labai patiko tavo nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 11, 12:44)
Green tea, sunki tau pasaka atiteko. Bet susidorojai. Šaunuolė.
Labai norėčiau tavo pasaką interpretuoti savaip, jei leisi  blush2.gif
Papildyta:
Fredericos pasakos ir aš nematau  g.gif
O mano tai tikrai yra. va čia

Aha sita tai maciau. Tik kitokiu niku tu flickre. smile.gif Tiesa pasakius siurpas kunu nuejo, kai pamaciau tavo pasaka, o tai ir gerai jau!!! biggrin.gif

Sofija2, tikrai labai grazios tavo foto. 4u.gif Man dar toli iki tokio lygio. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 11 lapkričio 2010 - 15:31
Siandien ryte pries vaziuojant i darba dar spejau padaryt kelias foto vos tik saulutei skaisciai nusvintus. blush2.gif

kristuko spurgytes

user posted image

user posted image

pink orchid zoom zoom biggrin.gif
user posted image

user posted image

Vaizdas pro svetaines langa smile.gif
user posted image

Saulute pasitinka paskutinieji obuoliai
user posted image

user posted image

Atsakyti