QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 23:53)
Man kliūna susilamdęs fonas, bet daugiau dėl techninės pusės nekomentuoju...
Visi fotografuojantys su patirtim,- dėl bendrų žinių ir man ir autorei manau nepakenks, kaip šios foto kadravimas? Ar toks 'centriukas' nėr negerai? Nes pastebėjau, kad viena iš kapojimo priežąsčių apart atstumo, yra būtent tai, kad karpau, jog objektas ar modelis nebūtų centre. Kas kokia nuomonę?
QUOTE(dosa @ 2010 11 10, 00:01)
Man irgi kliuna pasilamdes fonas, kadravimas nekliuna... bet siap tai labai smagi nuotraukyte
Fotografuodama fono net nemačiau...o gaila, nes kai pasakėt, kliūna ir man
Befotografuojant buvau užsiėmus, kad nenukąsti galūnių, kad fokusuotis tarp akyčių, o apie foną net nepagalvojau
O gal turit minčių, kaip fono nesuglamžyt
Tą dalį, kuri guli ant grindų, dukrytė tiesiog pasimėgaudama stveria su rankytėmis
Ta dalis, kuri kabo, na čia gal mano pakabinimo klaida...
QUOTE(kristukass @ 2010 11 09, 23:58)
Na del centrinio komponavimo tai yra taisykles, kad jos butu lauzomos. Skaiciau, o ir pati su sia nuomone sutinku, jog norint komponuoti centre, turi buti labai idomi, gera kompozicija, nuotaika ar dar kazkas. Na sunku man labai su minciu raiska rasant.
Bet net jusu idetose nuorodose i knygas, isverstas pamokas skaiciau apie tai...
Na niekuom neypatinga ta manoji kompozicija... Bet kaip mamai vaikiukas man ypatingas, neleidau sau necentruot
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 10, 00:14)
manau, visai nebloga pradzia, jei nori tu tokiu, kaip cia pavadint, studijuniu vaiko portretu. fonas, aisku, turetu but nepasiglamzes. man asmeniskai per daug tu aksesuaru, bet cia jau skonio reikalas
brumbrumai, žinok aš dar nelabai žinau, kokių foto aš noriu
Ieškau, mėginu, bandinėjuos...
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 10, 01:07)
Man po nuotrauka norisi prirašyt - Happy St. Patrics day ...dėl žalumo
Faina nuotraukytė...pavasarinė...kirmėliukas iš po sąmanos lenda pražiemojęs
Iš tikrųjų kepuriukas tai nuo brolio, jis agurką vaidino darželyje
Mintis buvo, kad su gražiu kepuriuku nufotkint, o kad nebūtų šalta, įvilkau į žalią skarą
Iš ryto vis dėlto sumąsčiau, kas man kliūna...kažkokia be šilumos ši foto... Su mergytės emocijomis viskas tvarkoj, pas mane ji dabar kažkokia rimtuolė, už dyką nesišypso
bet spalvose trūksta šilumos... Gal dar per daug to balto fono, bet norėjaau, kad tilptų visą, tai su 50mm teko iš toliau fotkint, tai kažkaip dukrytė nutolo, tarsi paskęsta fone...
QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 11:40)
labas rytas, užsukau tik pasilabinti
gerai, rodau, bet primenu, kad foto tik šeimyniniam albumui, į nieką nepretenduoju
reik gi su fotiku susidraugauti
Pirmoji man patiko, smagi, su emocija, keliukas horizonte gerai įkomponuotas, gal kiek kairės pusės ir apačios mažoka.
Nu niekaip negaliu prisiregistruoti flickr
ir nervas ima, kad tiek pasakų foto dar nemačius esu