Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 11 10, 15:18)
o, tai palaikysiu kompanija! bandysim susirashyt po keliu dienu del smulkmenu kas ir kaip 4u.gif

aš ir viena važiuoju, galim visos trys kooperuotis, bus linksmiau ax.gif
Atsakyti
ND3
18mm
user posted image

35mm
user posted image

55mm
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 10, 16:39)
aš ir viena važiuoju, galim visos trys kooperuotis, bus linksmiau  ax.gif

ir taupiau. as uzh. jus su vaikais (jei tokiu turit?) ar be? as si karta busiu egoiste, labai noriu susikaupt ir pabendraut apie foto ir ne tik su jumis be vaiku blush2.gif na manishke super aktyvi, tai neduotu man 5min, praktika jau parode biggrin.gif
Atsakyti
ND 4
Veikejas tas pats, nustatymai tie patys, tik zoominau su kojom:)

user posted image

user posted image

http://farm5.static....2e636d671_z.jpg

Matau visos meeto organizaciniuose reikaluose paskendusios, bet prie progos gal ir i musu namu darbus aki uzmesit:)
Papildyta:
Oi
user posted image
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,
aš kol kas skaitinėju senesnes temeles( dar 2008 m. ), noriu išmokt fotografuot ir galvoju literatūros ta tema įsigyt ax.gif Gal kažką glėtumėt rekomenduot? 4u.gif Knygynuose mačiau '1000 patarimų...", t.p. tris knygeles vieno autoriaus apie skaitmeninę fotografiją, ir pan. g.gif Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 11 10, 16:53)
Sveikos ir sveiki,
aš kol kas skaitinėju senesnes temeles( dar 2008 m. ), noriu išmokt fotografuot ir galvoju literatūros ta tema įsigyt ax.gif Gal kažką glėtumėt rekomenduot? 4u.gif Knygynuose mačiau '1000 patarimų...", t.p. tris knygeles vieno autoriaus apie skaitmeninę fotografiją, ir pan. g.gif  Ačiū už atsakymą smile.gif

scott kelby gal. geros jos smile.gif patiko man smile.gif nors ne viskas.. bet geriausia knyga yra SM biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes perdariau nd , tik va plemukai ant objektyvo pasirode ,kuom jus valot ar spec perkat serveteles g.gif
dirbt auto
user posted image
lempute
user posted image
custom
user posted image

nzn ar bus gerai tamsu namie kelinta diena
nat
auto
user posted image
debeselis
user posted image
custom
user posted image

Atsakyti
shilti vakarai (neapsisprendziu kuris formatas, man gal apkarpytas geriau, nors nezinau, kaip jums?).

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 10, 16:18)
o, tai palaikysiu kompanija! bandysim susirashyt po keliu dienu del smulkmenu kas ir kaip 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 10, 16:39)
aš ir viena važiuoju, galim visos trys kooperuotis, bus linksmiau  ax.gif

as zinokit turiu vaziuoti su masina, nes paliksiu savo mazgi su teciu, bet jei kas tai tureciau vaziuoti skubiai namo, todel nenoriu buti priklausoma 4u.gif bet kas nori, galiu paimti.

QUOTE(eurikaite @ 2010 11 10, 18:49)

ties debeseliu nera fokuso rolleyes.gif
Papildyta:
o as vakarienei cepelinais ax.gif
user posted image

ir obuoliu pyragu vaisinu
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 11 10, 19:26)
shilti vakarai (neapsisprendziu kuris formatas, man gal apkarpytas geriau, nors nezinau, kaip jums?).

man pirmoji labiau, matosi detales, kurios, mano akimis, pagyvina foto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 10 lapkričio 2010 - 18:39
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 10, 18:29)
scott kelby gal. geros jos smile.gif patiko man smile.gif nors ne viskas.. bet geriausia knyga yra SM biggrin.gif

na ir aš pradėjau galvot-gal tikrai SM? biggrin.gif Na visko radau skaitinėdama smile.gif Šiandien skaičiau 2008 m. gruodžio mėn., tai jau ir man pradėjo galvoj suktis Kalėdos( foto su žaisliukais, eglutėmis, papuošimais ir pan.). Kol kas gyvenu Jūsų praeitimi, bet va, galiu ir į ateitį įšokt smile.gif Ačiū brumbrumai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 19:46)
o as vakarienei cepelinais  ax.gif
ir obuoliu pyragu vaisinu

cepelinai getoni labai, bet super skaniai atrodo. norec daba. obouliu pyradas toks minkshtutis. lyg ir nealkana as, bet apetita suzhadinai.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 10, 18:26)

man gražiau neapkarpyta nuotrauka, daugiau visokių smulkmenų matosi, yra kur akis paganyti 4u.gif man labai graži nuotrauka rolleyes.gif
Atsakyti