Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2010 11 10, 11:37)
Sveiki smile.gif
Ieskau ,kas Kaune galetu ir noretu padaryti fotosesija ,studijinio tipo,mazdaug.Laukciau pasiulymu i AZ 4u.gif...

gi tu pati mokeis kazkada wink.gif ar metei?
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 11 10, 13:33)
Brumbrumai, gal gali parašyti kokie namų darbai pas jį buvo? Gėlė su lašiukais mačiau, kokie dar? Norėčiau pasidaryti namie, dėl savęs smile.gif

as tau vakare parasysiu, gerai? primink jei ka..
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 14:38)
tai kiek pamenu, buvo mineta, kad kokia 12 jau butumem vietoje,nors tiksliai nezinau. O jei oras bus prastas, nebaisu, juk ne cukrines irnesakyk.gif

Taip, kviečiau 12- tai, iki to vyrus į raly turiu išleisti.
Labiausiai tai neramina oras, jetus jei toks kaip šiandien, tai ir 12 - tą jau tamsu.
Būkit geros parašykit į až kas atvažiuoja, nes jau nebesurenku visų biggrin.gif
Atsakyti
na, o as tada,kad tureciau ka veikti, pasikankinsiu su lasiukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 13:38)
tai kiek pamenu, buvo mineta, kad kokia 12 jau butumem vietoje,nors tiksliai nezinau. O jei oras bus prastas, nebaisu, juk ne cukrines irnesakyk.gif

Tai necukrinės, bet pafotografuoti norėsim wink.gif O pas Frederica nuostabi gamta wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 10, 13:45)
as tau vakare parasysiu, gerai? primink jei ka..

gerai, priminsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 10, 14:33)
Savo vaikus fotografuoju negalvodama, pamatau emociją, įvykį ir "šaudau". Daug nuotraukų neitin ryškių, su išdegimais, bet šeimai jos labai svarbios. Norėsiu prisiminti kaip mano mažieji augo, kokias išdaigas krėtė...Aišku, gerai kai kokybiškos visomis prasmėmis, bet jei reikia atririnkti ar geriasnę techniškai ar emociškai, visada pirmenybė antram variantui smile.gif

lygiai taip pat savo fotografuoju. Kartais nelabai svarbu ta kokybė. Turiu kelias su 3200ISO fotografuotas, per triukšmą vos įžvelgti galima ką ten fotografavau, bet man svarbus momentas ir džiaugiuosi bent tokiu rezultatu.
Atsakyti
O per lietu pafotografuoti irgi smagu smile.gif as jau senai tokia minti audziu blush2.gif Tik niekaip neisdrystu... vis gaila fotiko...
Atsakyti
beje, kas mane galetu prigriebt is vilnieciu i meetuka? blush2.gif gal panaujinam sarasha po truputi kas vaziuoja, su kuo, na kad matytusi zmoniu skaicius. galetumem aptarti jau vaishes, temas ar pan.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 10, 09:28)
o tu dar lankai? As vakar pabaigiau jau pas ji kursus biggrin.gif Prasilenkem.. Man i gala jau idomiau buvo, nes gavau idomiu minciu. Bet siaip man norejosi didesnio ziniu kiekio biggrin.gif Bet kai baigesi, tai man liudna pasidare biggrin.gif Nes vis tiek gerai, kai kazkas sneka ir pasakoja paie fotografija..

Aha, lankau dar... Ipusejom. Kas del ziniu, tai tikrai ne kazin kas. Tiesa pasakant, besiskaitinedama radau vienam bloge jo paskaitas sukonspektuotas kone zodis i zodi. Tai va, kas norite susipazinti, galite pasiskaityti http://blykste.wordp...niai-portretas/
o jei sugalvosite rinktis kursus, geriau tokius, kur praktikos daugiau. O kad sneka, tai, aisku, gerai. Jei nebuciau pradejus lankyti, tai turbut naktim nesedeciau ir nesiaiskinciau kas ta diafragma, ekspozicija, su kuo jos valgomos ir pan:)

QUOTE(airv @ 2010 11 10, 14:33)
Brumbrumai, gal gali parašyti kokie namų darbai pas jį buvo? Gėlė su lašiukais mačiau, kokie dar? Norėčiau pasidaryti namie, dėl savęs smile.gif

As ne Brumbrumai, bet irgi galiu atsakyti. Iki siol namu darbams turejome klasikini vyro, moters portreta ir dabar rezisurini. Tai jusu pasakos man dabar kaip tik idejoms:)

Pakartoju ND 2 - su didenemis foto.
f 5.6
user posted image

f 10
user posted image

f 14
user posted image

Dar karta aciu Robobebrui uz pagalba su foto ikelimu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, tikiuosi labai nesutrukdysiu, bet as su techniniu klausimu. noriu ismokti fotografuoti ir is turimo fotiko isspausti kiek galima, tik va ar gali buti, kad pas mane tiesiog nera kaip rankiniu budu nustatyti diafragmos ir islaikymo, ar cia as kazko nebesusigaudau? mano fotikas Nikon coolpix L110 5.0-75.0mm 1:3.5-5.4. nzn ar cia reikejo rasyti man tuos skaiciukus, nuo objektyvo nurasiau ax.gif
aciu uz jusu sugaista laika padedant 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Maggie @ 2010 11 10, 15:21)
beje, kas mane galetu prigriebt is vilnieciu i meetuka? blush2.gif gal panaujinam sarasha po truputi kas vaziuoja, su kuo, na kad matytusi zmoniu skaicius. galetumem aptarti jau vaishes, temas ar pan.

as galeciau, vaziuoju viena smile.gif
Atsakyti
3 namų darbas.

mm135
user posted image
mm50
user posted image
mm18
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 10 lapkričio 2010 - 14:53
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 15:36)
as galeciau, vaziuoju viena smile.gif

o, tai palaikysiu kompanija! bandysim susirashyt po keliu dienu del smulkmenu kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti