Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 10:40)
gerai, rodau, bet primenu, kad foto tik šeimyniniam albumui, į nieką nepretenduoju  blush2.gif reik gi su fotiku susidraugauti hihihi.gif

Man pirma foto labiau patinka, įdomesnė šiek tiek. o antroj vaikas kažkaip nenatūraliai atrodo, matosi kad pozuoja ir truputį toks susikaustęs. dar šviesumo norisi, bet iš kur jo gauti, kai tokios dienos doh.gif

Aš planuoju pasakos fotosesiją sekmadienį, ale prognozės - vien lietus doh.gif neįsivaizduoju, kaip reikės išgauti tą ryškumą ar bent kiek didesnę šviesą g.gif kažkaip man kitinis objektyvas tuo ir nepatinka, plius aišku mano nepatyrimas dar savo duoda doh.gif
Atsakyti
tarp kitko, jis ten pats taip pozavo. Sakau "kukū, aš tave nufotografuosiu". Tai vaikas nuėjo prie medžio ir atsistojo hihihi.gif

su šviesumu man dar sunku labai, nenustatau vis tinkamo.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ieskau ,kas Kaune galetu ir noretu padaryti fotosesija ,studijinio tipo,mazdaug.Laukciau pasiulymu i AZ 4u.gif...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 10, 10:13)
  tokius 'sharpinius ir pilkus' vaizdinius aš matau kai man būna aukšta temperatūra. 

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 08:40)
labas rytas, užsukau tik pasilabinti  4u.gif
gerai, rodau, bet primenu, kad foto tik šeimyniniam albumui, į nieką nepretenduoju  blush2.gif reik gi su fotiku susidraugauti hihihi.gif

Pirma man patinka, tas kelias tolyn priduoda giluma nuotraukai, vaikiukas israiskingas, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 11 10, 11:38)
Pirma man patinka, tas kelias tolyn priduoda giluma nuotraukai, vaikiukas israiskingas, grazu  4u.gif

ačiū blush2.gif

jetau, kaip namie tamsu, vėl teks lempas jungti doh.gif
Atsakyti
o as tai dabar baisiai laukiu meeto hihihi.gif
Atsakyti
O aš laukiu foto iš to meeto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 10, 08:28)
o tu dar lankai? As vakar pabaigiau jau pas ji kursus biggrin.gif Prasilenkem.. Man i gala jau idomiau buvo, nes gavau idomiu minciu. Bet siaip man norejosi didesnio ziniu kiekio biggrin.gif Bet kai baigesi, tai man liudna pasidare biggrin.gif Nes vis tiek gerai, kai kazkas sneka ir pasakoja paie fotografija..

Brumbrumai, gal gali parašyti kokie namų darbai pas jį buvo? Gėlė su lašiukais mačiau, kokie dar? Norėčiau pasidaryti namie, dėl savęs smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 11 10, 09:54)
Ačiū labai už komentariukus.. tikrai visus priimu ir vertinu..visi yra svarbus tobulėjant...  4u.gif  Šarpo prikraunu tikrai ne  daug.. nežinau gal tokios nuotraukos gaunasi... kažkaip nesuprantu kaip tas šarpas čia taip iššoka į akis.... unsure.gif

Gal action'ą naudoji kokį?

QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 10:40)
labas rytas, užsukau tik pasilabinti  4u.gif

Reikia, reikia nuotraukų šeimyniniam albumui.
Savo vaikus fotografuoju negalvodama, pamatau emociją, įvykį ir "šaudau". Daug nuotraukų neitin ryškių, su išdegimais, bet šeimai jos labai svarbios. Norėsiu prisiminti kaip mano mažieji augo, kokias išdaigas krėtė...Aišku, gerai kai kokybiškos visomis prasmėmis, bet jei reikia atririnkti ar geriasnę techniškai ar emociškai, visada pirmenybė antram variantui smile.gif

Kaip dėl meeto? Kelintą val. renkamės? g.gif Ką darom jei oras labai nekoks bus? g.gif
Atsakyti
Oh, kaip man pavydu, del meeto....na, bet lauksiu nuotrauku is jo-bent taip pabut su jumis ax.gif
Atsakyti
Aš siūlau rinktis anksčiau, nes jau labai greit temsta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 10, 14:33)

Kaip dėl meeto? Kelintą val. renkamės? g.gif Ką darom jei oras labai nekoks bus? g.gif

tai kiek pamenu, buvo mineta, kad kokia 12 jau butumem vietoje,nors tiksliai nezinau. O jei oras bus prastas, nebaisu, juk ne cukrines irnesakyk.gif
Atsakyti