Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Isila @ 2010 11 09, 23:13)
bet iš kitos pusės esu patenkinta - kaip šeimyniniam albumui, nuotraukos gražios.

parodyk ką nors bigsmile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 09, 23:49)
Aš toj pačioj eilėj tik už Tavęs stoviu, Tu mačiau bandysi ryt kept, o va aš nežinau kada įkvėpimas sugrįš.

Laiko dar turim, kiek pamenu tai 11.03 išdalinau paskutines pasakas, tai kaip ir iki finišo dar turim kelias dieneles, nebent kokią šventę vėl užšvęsiu biggrin.gif  4u.gif

Su tuo įkvėpimu tai sunkus reikalas, bet linkiu, kad grįžtu kuo greičiau 4u.gif man bent jau tada būna labai labai gera viduje.

Oooo kiek dar laiko bigsmile.gif jėga thumbup.gif nes aš jau maniau šį savaitgalį viskas doh.gif
Atsakyti
Ačiū labai už komentariukus.. tikrai visus priimu ir vertinu..visi yra svarbus tobulėjant... 4u.gif Šarpo prikraunu tikrai ne daug.. nežinau gal tokios nuotraukos gaunasi... kažkaip nesuprantu kaip tas šarpas čia taip iššoka į akis.... unsure.gif

Laukine ačiū už tokius žodžius, jetus tikrai lblb pakelia rankas mokytis toliau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 10, 09:54)
Ačiū labai už komentariukus.. tikrai visus priimu ir vertinu..visi yra svarbus tobulėjant...  4u.gif  Šarpo prikraunu tikrai ne  daug.. nežinau gal tokios nuotraukos gaunasi... kažkaip nesuprantu kaip tas šarpas čia taip iššoka į akis.... unsure.gif

tai gal kontrastini labai..
Atsakyti
nu viskas, ziuriu as i jusu pasakas, negaliu kaip uzpavydejau... sekanciam zaidime ir as noresiu dalyvaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 09, 23:58)
O mano fotoaparatas miega. Nu visai nebeturiu laiko. Bet zadu si karta pabandyti sudalyvauti antrajame zaidime. Zinoma, jeigu kas priims tokia zaliuke banaliuke kaip kad mane. . 

va va, zinok kai zinai, jog nori nenori, tu privalai padaryt, tik taip ismoksi ka nors mirksiukas.gif tu neisivaizduoji koks man stresas buvo su ta pasaka,kai supratau, jog mano fotkes ne trupuciu neprilysta kitu pasaku nuotraukoms, ir kokybe, ir spalvos, na viskas atrodo tiesiog tobula, ir taip pasiziuriu i savo.... blink.gif .... as brangiausiui sakiau, kad dovanu nnuo senio jau nebe sulciaspaudes noriu, o gero fotiko, tai jis pasiziurejo taip i mane, ir leptelejo issisiepes,kad viena muiline jau turiu lotuliukas.gif
ir dabar po viso to streso galvoju, - juntis i sekanti zaidima ar ne, nors labai noriu, bet bijau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 10, 00:49)
Aš toj pačioj eilėj tik už Tavęs stoviu, Tu mačiau bandysi ryt kept, o va aš nežinau kada įkvėpimas sugrįš.
Laiko dar turim, kiek pamenu tai 11.03 išdalinau paskutines pasakas, tai kaip ir iki finišo dar turim kelias dieneles, nebent kokią šventę vėl užšvęsiu biggrin.gif  4u.gif

kalsim prie gedos stulpo lotuliukas.gif nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 10 lapkričio 2010 - 10:41
labas rytas, užsukau tik pasilabinti 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 10, 08:54)
parodyk ką nors  bigsmile.gif

gerai, rodau, bet primenu, kad foto tik šeimyniniam albumui, į nieką nepretenduoju blush2.gif reik gi su fotiku susidraugauti hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
va kaip as noreciau taip lauke isejus pafotkinti savo mazgi, bet jis dar nevaiksto pats, tik isikabines, tai ir pafotkinimai visi lauke kolkas atidedami sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 10:42)
va kaip as noreciau taip lauke isejus pafotkinti savo mazgi, bet jis dar nevaiksto pats, tik isikabines, tai ir pafotkinimai visi lauke kolkas atidedami sad.gif

o mano mažasis fotkinasi tik ten, kur jis pats nori. Kitu atveju nusisuka arba pabėga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 10, 12:42)

Dziaukis kol maziukas.kad leidzia apkibinti ir pabucioti , o pafotkint suspesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠahadAaa @ 2010 11 10, 11:52)
Dziaukis kol maziukas.kad leidzia apkibinti ir pabucioti , o pafotkint suspesi  4u.gif

tai kad jau dabar nelabai patinka kai buciuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 10, 09:54)

Laukine ačiū už tokius žodžius, jetus tikrai lblb pakelia rankas mokytis toliau....  ax.gif

Tu žinai, vakar man tas tavo dviratis neišėjo iš galvos, sukau smegenis kur man tie vaizdai matyti... IR ŽINAI KĄ? smile.gif Ogi tokius 'sharpinius ir pilkus' vaizdinius aš matau kai man būna aukšta temperatūra. Grynai tokios pat spalvos ir tas ryškumas toks. Visokie raštai, dryžiai, matyt tas tavo dviratis man priminė tai, nes vis matau jį smile.gif
Pavadinimas tavo dviračiui būtų: "Karštinės kliedesiai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 11:40)
labas rytas, užsukau tik pasilabinti  4u.gif
gerai, rodau, bet primenu, kad foto tik šeimyniniam albumui, į nieką nepretenduoju  blush2.gif reik gi su fotiku susidraugauti hihihi.gif

Pirmoji man visai smagi... truputeli tik apacios daugiau noretusi, kad neatrodytu jog vaikutis ant paties krasto stovi... na ir gal kiek sviesesnes taip pat...
Bet siaip labai smagi, keliuko perspektyva labai smagiai atrodo...
Atsakyti