QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 12:17)
Iš vakarykštės fotosesijos
man pirma. mintis patiko. o kokia tema? cia pasaka ar siaip? bet kazhkas ne taip - ryshkumas? noise? dangus? nezinau. man truksta shvarumo (nors man is esmes labiau prie sirdies airv tipo nuotraukos su visais triukshmais, seseliais, tamsumais nei akashos ishciustytos).
QUOTE(Cheles @ 2010 11 07, 15:44)
robobebrai, daryk tvarka!
QUOTE(*smile* @ 2010 11 07, 18:11)
Labai sudominot tuo projektu "365"
Manau reiktų pabandyti tokį tikslą įgyvendint.
man irgi. as megstu ishsukius, bet siuo atveju esu realiste
bent jau mano gyvenime, tas butu totally impossible
va bandyt bent jau kas antra/trecia diena - dar dar...
QUOTE(DI @ 2010 11 07, 21:53)
As irgi ikelsiu kelias foto is PASAKOS, si kart ne gautoji, o mano pacios..
labai! spalvos labai fainos, tokios niurios, bet ne pilkos. mergaite idomi. tokia ramybe dvelkia. ir ikomponavimas man cia good.
QUOTE(dosa @ 2010 11 08, 00:18)
Keliu as paskutine daryta, rudenine foto
oi kokia linxma! man patiko. gal kiek shviesiau noretusi ir kad nebutu nukapota per kelius
QUOTE(robobebras @ 2010 11 08, 00:20)
kai istorija papasakota tai daba paziuri i ta fotke, ranka ant galvos ir zvilgsni i jura tai galima mintis perskaityt: "uoj bliaaa!"
QUOTE(antajo @ 2010 11 08, 00:51)
laukiu nesulaukiu pasiimt juostu - nu dar nenunesiau bet jau laukiu kada pasiimt galesiu
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 08, 18:28)
Viena ryta, ejau i susitikima su Uraganu (sinoptikai pranasavo uragana), bet papuoliau i pasimatyma su Saule
dievinu is "dangaus apsakymu", bet cia man kazhkaip kai kuriose ar tai su sharpu persistengta, ar su kontrastu - na tikrumo truksta. 2 tokia naturaliausia. kitos kaip is tu pigiu fotoshopiniu printu
bet visuma man niam.
QUOTE(bizyte @ 2010 11 09, 23:18)
aš ir dar neturiu pasakos nufotkinus
o tai neturim jau laiko? lyg ir iki 5tadienio, ar as susimoviau. man toookia sunki praeita savaite buvo, ir sios pradzia, bishki depresuoju, daug vilciu dejau, daug pastangu, pinigu - bet nesigavo (cia as ne apie pasaka, siaip, kai ka suplanavus buvau del darbo..). bet pasaka pristatysiu, tik tada velesni termina..