Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Renacio @ 2010 11 09, 16:52)
ačiū  4u.gif , bandysiu taisyt o kaip su trečiu?  g.gif

3 ND gerai
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 20:56)
Kai pasakiau savo idėją, ji pasakė- tai tik kelis kart nufotkink, noriu su pilvuku foto... Nu bet negaliu jos pastatyt prie sienos ir nutraukt du kartus su fotiku... blink.gif
Išsiliejau. Žiūrėsim, gal dar kažką su ja sugalvosim, kad tiktų abiejoms.. 4u.gif

na o kodėl nenori jos nufotografuoti su tais raukinukais ar dar kažkuo, kas tai nėštukei patinka.Galbūt mačiusi vienintelio fotografo darbus ir jais žavisi. O gal apskritai patinka ružava. Na ir kas.
Kompromiso ieškok. Prašo tik dviejų foto, ružavų. Nu ir liuks, padaryk tas dvi ružavas, tebūnie jos bus tavo bandomosios, šviesai tarkim pastudijuoti, ar šiaip pažiūrėti iš kurios pusės gražiau nėštukė atrodo, atrasti gražiausius išraiškingiausius bruožus. O vėliau imkitės tavo pasiūlytų foto. Liks patenkinta tiek ji, nes turės ružavas foto, tiek tu, nes galėsi vėliau įgyvendinti ir savas idėjas.
Sėkmės ir būtinai pasirodyk su rezultatais.

Su pasaka puikiausiai susitvarkei, todėl nebemąstyk daugiau mesti visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 09, 20:44)
na o kodėl nenori jos nufotografuoti su tais raukinukais ar dar kažkuo, kas tai nėštukei patinka.Galbūt mačiusi vienintelio fotografo darbus ir jais žavisi. O gal apskritai patinka ružava. Na ir kas.
Kompromiso ieškok. Prašo tik dviejų foto, ružavų. Nu ir liuks, padaryk tas dvi ružavas, tebūnie jos bus tavo bandomosios, šviesai tarkim pastudijuoti, ar šiaip pažiūrėti iš kurios pusės gražiau nėštukė atrodo, atrasti gražiausius išraiškingiausius bruožus. O vėliau imkitės tavo pasiūlytų foto. Liks patenkinta tiek ji, nes turės ružavas foto, tiek tu, nes galėsi vėliau įgyvendinti ir savas idėjas.
Sėkmės ir būtinai pasirodyk su rezultatais.

Su pasaka puikiausiai susitvarkei, todėl nebemąstyk daugiau mesti visko  smile.gif

Atiu. 4u.gif Bandysim kažkaip spręst, jei nepagimdys...

Jei kas dar galit- pakomentuokit ką matote nutraukose gero/teisingo/blogo būtent iš techninės pusės. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano dviračiui
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 09, 16:43)

tu nepyk, bet cia dviratis yra dviratis. nesukelia jokiu jausmu. todel niekas ir nekomentuoja. pamaciau, kad dviratis ir iskart pamirsau.. suprantu, kad reikia komentuot, padet kitiems ir pan, nu bet kartais taip buna, kad nera ka pasakyt.. bet tyla, manau, irgi yra komentaras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 09, 17:43)
Laukine trūksta žodžiū kaip gražu..nemoku apsakyt..  wub.gif  ir visos pasakas tik keliat o man jos pagaut neina kai lauke +13 .... verysad.gif  verysad.gif  tai keliu va iš senų nuotraukyčių kažką.... Dviratuką .. kritkuokit kiek širdelės geidžia... 4u.gif

Koliažas čia nereikalingas. Per daug kontrasto, akis net paskausta į foto žiūrėti. Trečioji foto galėtų pati vieną į viešumą išeiti, ji labiausiai vykusi iš trijų.
Atsakyti
Laukine, paskaiciau istorija-bet tu ir drasi moteriske esi ax.gif Pasaka tikrai sunki pasitaike tau, bet manau puikiai igyvendinai-saunuole 4u.gif
ohara, isties, man tas dviratis irgi kazkaip "nekalba" unsure.gif.....
Atsakyti
Sveikos, o kur jūs keliat savo pasakas? Norėč pasižvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 11 09, 21:08)
Sveikos, o kur jūs keliat savo pasakas? Norėč pasižvalgyt.

CIA
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 09, 21:46)

fenk ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manuela @ 2010 11 09, 13:22)
Aš pati buvau pasirinkusi studijinę fotografiją, tačiau dėstytojui netiko, nes mažai susiję su fotožurnalistika. Kaip matote iš sąrašo, kažką naujo sugalvoti itin sunku, tad kreipiuosi patarimo į Jus. Patį referatą parašyti nebus sunku, nes dėstytojas leidžia visą medžiagą imti iš knygų, žurnalų, interneto. Sunku sugalvoti naują temą...

o tai paparaciai?

QUOTE(ohara @ 2010 11 09, 21:48)
Ačiū už komentarus mano dviračiui

praeita karta gavai komentaru del per ziauraus kontrasto, kad taip pagadini o ne pagrazini nuotraukas, kodel vel taip kontrastini?

federica, gali israsyt, kas cia perestukino etikete besiklijuojantieji su tom pasakom, gal cia as vienas paskutinis likau? smile.gif

solo, su fenk ju priminei smalsute dora biggrin.gif biggrin.gif, ten taip sneka angliskai panasiai
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 09, 22:09)
federica, gali israsyt, kas cia perestukino etikete besiklijuojantieji su tom pasakom, gal cia as vienas paskutinis likau? smile.gif

aš ir dar neturiu pasakos nufotkinus blush2.gif bandžiau kelis variantus, bet schmoll.gif blogiausia, kad turiu vieną viziją, kuriai reikia tam tikrų sąlygų, bet jų šiu metu nėra, nu artimoj ateity vistiek bandysiu įgyvendint ax.gif o ketvirtadienį numačiau jau fotosesiją, kažką išspausiu tikiuosi ax.gif

Ohara, pritariu dėl kontrasto smile.gif man atrodo, kad daiktus sunku fotkint ir juos prakalbint ax.gif o tu stengies, tas yra labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 09 lapkričio 2010 - 22:20