Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 09, 17:06)
nebutinai, reik moket darba apsiginti, nes kiekvienas insterpretuot ir suprast gali skirtingai, ir kiekvieno vertinimas labai subjektyvus reikalas. o tu apsigynei puikiai, sesk - 10  tongue.gif

dar pasakysiu, kad manes istorija nesugraudino ir ne todel man cia viskas taip patiko, bet suzavejo originalumas kad vietoj ruzavos mergaites murzina cigoniuke, nu super ideja thumbup.gif
Atsakyti
Faktas: Turiu nėštukę, galudienę, gražią.
Ji nori būti nufotkinama, aš- noriu fotografuot.

Problema: jos idealas- olialia ir visos pupites. Rūžavi nėrinukai, karūnos, blizgučiai...
Aš to negaliu pakęst. Man patinka gamtos spalvos, tai, kas natūralu... Jos foto jau matau- baltais kokiais drobiniais ilgais naktiniais, besiplaikstančiais vėjyje, šiaudinėj gražioj pievoj, o ji tą pilvą laikytų.. Dar koks papas galėtų matytis per iškirptę... bigsmile.gif

Klausimas: ką darote, jei Jūsų modelio foto įsivaizdavimas kardinaliai skiriasi su Jūsų stiliumi, Jūsų fotosuvokimu ir pan? Pasakote savo reikalavimus? Nusižengiate sau? Nefotkinat iš viso? Labai kvaila situacija, bet negaliu fotkint nėštukės su rūžavais raukiniais ir butaforine karūna. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 lapkričio 2010 - 17:37
QUOTE(Cheles @ 2010 11 08, 22:40)
F 1.8, buvau issinuomojus objektyva, tai tai man tikras stabuklas sviesumas buvo ir nedidinau biggrin.gif "siltumas"  ( t.y. tempetarura) pakoreaguota siek tiek... nes naturaliai jau net melyna  buvo... bet jei daugiau tai viskas - akiu melynumo nesimato... aciu uz patarima  4u.gif  ekperimentuosim su f reiksmesm po meneselio (siemet kaip niekad kaledu laukiu hihihi.gif )

O kaip padarot tą šiltumą? rolleyes.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 09, 13:55)
keliauja keliauja... negaudyk, "keliauk" is paskos su fotiku  mirksiukas.gif

Uj, šiandien ekspromtu pamėginau, tai šnipštas gavosi. Lyg ir pakankamai šviesos buvo kambaryje, bet vat nepagavau reikiamu kampu jos... doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 16:27)
Laba. Mano pasaka:

user posted image

Istorija jos čia.

Lažinuos, kad neatspėjot kas tai per pasaka.

Ir dar drįsti sakyti, kad susimovei blink.gif Pasaka ir man negirdėta, todėl ir neatspėjau, bet mano akimis išpildei ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 09, 18:22)
O kaip padarot tą šiltumą? rolleyes.gif

as su lightroom programa koreguoju - temp. (temperatura smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 09, 18:22)
Uj, šiandien ekspromtu pamėginau, tai šnipštas gavosi. Lyg ir pakankamai šviesos buvo kambaryje, bet vat nepagavau reikiamu kampu jos... doh.gif

jep, maniske irgi 5 men is kadro pabegavo lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti,kad galetu man durnai paaiskinti, kaip ta koliaza su photoshopu padaryt? buciau labai labai dekinga ir skolinga sokolada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 18:16)

Problema: jos idealas- olialia ir visos pupites. Rūžavi nėrinukai, karūnos, blizgučiai...
Aš to negaliu pakęst. Man patinka gamtos spalvos, tai, kas natūralu... Jos foto jau matau- baltais kokiais drobiniais ilgais naktiniais, besiplaikstančiais vėjyje, šiaudinėj gražioj pievoj, o ji tą pilvą laikytų.. Dar koks papas galėtų matytis per iškirptę... bigsmile.gif

Klausimas: ką darote, jei Jūsų modelio foto įsivaizdavimas kardinaliai skiriasi su Jūsų stiliumi, Jūsų fotosuvokimu ir pan? Pasakote savo reikalavimus? Nusižengiate sau? Nefotkinat iš viso? Labai kvaila situacija, bet negaliu fotkint nėštukės su rūžavais raukiniais ir butaforine karūna. doh.gif

Aš pasakau, kad mes taip nefotografuojame. Su rūžavom kvarbatkom dar nepasitaikė norinčių, bet su besiplaikstančia užuolaida ir šviečiančiais papais pasitaiko, kad pageidauja. Sakau, mūsų stilistika kitokia, nieko gero nebus, jei darysim kas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 17:16)

savo pasiūlymus modeliukui pateikėt? gal jai visai patiktų. kitas dalykas - kompromiso radimas. tebūnie tai ilga rožinė suknelė rugių lauke smile.gif trečias dalykas - atsisakymas...
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 09, 19:48)
noriu paklausti,kad galetu man durnai paaiskinti, kaip ta koliaza su photoshopu padaryt? buciau labai labai dekinga ir skolinga sokolada biggrin.gif

jau nebereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 09, 19:20)
Sakau, mūsų stilistika kitokia, nieko gero nebus, jei darysim kas nepatinka.

drinks_cheers.gif manau taip teisingiausia, nes tikrai gero rezultato nebus jei eisi pries save
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 11 09, 15:38)
Na, kadangi 1nd vieną palaiminimą gavau  4u.gif , tai keliauju toliau  smile.gif

2 blogai, trečias gerai smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 09, 18:48)

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 09, 19:32)
jau nebereik ax.gif

Nu va, nespėjau šokolado užsidirbti biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(airv @ 2010 11 09, 17:01)
kitą kartą įdėk kiek vėliau nuorodą į blogą wink.gif objektyviau gal bus wink.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 09, 19:20)
Aš pasakau, kad mes taip nefotografuojame. Su rūžavom kvarbatkom dar nepasitaikė norinčių, bet su besiplaikstančia užuolaida ir šviečiančiais papais pasitaiko, kad pageidauja. Sakau, mūsų stilistika kitokia, nieko gero nebus, jei darysim kas nepatinka.

QUOTE(Almost @ 2010 11 09, 19:22)
savo pasiūlymus modeliukui pateikėt? gal jai visai patiktų. kitas dalykas - kompromiso radimas. tebūnie tai ilga rožinė suknelė rugių lauke  smile.gif trečias dalykas - atsisakymas...

Labai ačiū. Taip ir maniau, kad būtų teisingiausia.... 4u.gif
Dar pastebėjau, kad žmonės įsivaizduoja, kad visiškai nesiruošdami fotosesijai, tikisi jog fotografuojantysis padarys stebuklą su nuotraukomis...
Taip pat- jog įsivaizduoja, kad fotosesija trunka keliolika minučių ir bus daaaaug nuotraukų...
Va nėštukė- visos šeimos foto daromos su mobiliaku. Tokią gražią dukrytę turi ir pati nėštukė labai graži, nu niežti nagai pafotkint, bet va supratimas ir skonis žiauriai skiriasi.. Kai pasakiau savo idėją, ji pasakė- tai tik kelis kart nufotkink, noriu su pilvuku foto... Nu bet negaliu jos pastatyt prie sienos ir nutraukt du kartus su fotiku... blink.gif
Išsiliejau. Žiūrėsim, gal dar kažką su ja sugalvosim, kad tiktų abiejoms.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 09, 20:56)
Nu va, nespėjau šokolado užsidirbti biggrin.gif

atsiverciau youtube, ten radau ne viena pamokyma smile.gif
idejau savo pasaka karsta.gif
Atsakyti