Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Manuela tai gal kazka apie vaiku fotografija?O kur studijuoji? Idomiu temu takrovei mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif vis tyliai skaitau, groziuosi, domiuosi...baudziu save biggrin.gif reikia mokytis, todel neleidziu sau pramogauti su fotiku rankoj, nes zinau, jei tik pradesiu daryt nd pagausiu kabli ir liks mano bakalauras tooooooli doh.gif tai dabar kaupiu patarimus ivairius ir piniga fototechnikai rimtesnei rolleyes.gif o tada jau kibsiu i darbus bigsmile.gif
atidziai neskaiciau temu apie fotozurnalistika tik permeciau akim...o jei ka nors apie nuotrauku apdirbima ps ir panasiom programom g.gif arba apie foto vagystes, na buna tokiu atveju kai nufotkini o tavo foto atspausdina pvz laikrastis kaip sava...na kazkas pan.sorry jei kartojuosi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Bandau ir as kibti i fotografijos moksla. Pradejau lankyti kursus, bet praktikos mazoka.. Galvoju, pasidairysiu ko nors internete. Ir vuolia, eilini karta supermamos:) Ar galima prie jusu prisijungti? Perskaiciau visa tema, kitas vargu ar pavyks iveikti - tiek jau daug jus prirase:D Pasibandziau pirmuosius namu darbus, antruosius... Kokios cia pas jus taisykles norint prisijungti? Tiesiog keliu savo foto ir diskutuoju, ar dar kazkokiu salygu yra? Iki kada reiketu atlikti visas uzduotis?Ir dar, gal galetu kas paaiskinti kaip foto sukelti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2010 11 09, 14:20)
Sveiki,
Bandau ir as kibti i fotografijos moksla. Pradejau lankyti kursus, bet praktikos mazoka.. Galvoju, pasidairysiu ko nors internete. Ir vuolia, eilini karta supermamos:) Ar galima prie jusu prisijungti? Perskaiciau visa tema, kitas vargu ar pavyks iveikti - tiek jau daug jus prirase:D Pasibandziau pirmuosius namu darbus, antruosius... Kokios cia pas jus taisykles norint prisijungti? Tiesiog keliu savo foto ir diskutuoju, ar dar kazkokiu salygu yra? Iki kada reiketu atlikti visas uzduotis?Ir dar, gal galetu kas paaiskinti kaip foto sukelti?smile.gif

sveika smile.gif prasom drasiau smile.gif pirma reiktu daryt nd. per kiek nori laiko smile.gif sia gi del saves mokais wink.gif ir klausk kas neaisku..

Foto ikelimas: foto patalpini kur nors internete, pvz. flickr. spaudi ant foto desiniu, pasirenki copy image location. zinutes lauke ikopini tai i IMG lanegli. viskas.

o kokius kursus lankai? smile.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif blyn kaip namie tamsu... doh.gif

Noriu konsultacijos:

Atlieku ND - diafragma. Ar yra kažkokie reikalavimai, kokia ji turi būti? Ar ta prasme daugiausiai, apie viduriuką ir mažiausiąi? Nes aš dabar krūvą pridariau, bet vat atrodo per mažai viena nuo kitos skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 09, 14:48)
sveikos  4u.gif blyn kaip namie tamsu...  doh.gif

Noriu konsultacijos:

Atlieku ND - diafragma. Ar yra kažkokie reikalavimai, kokia ji turi būti? Ar ta prasme daugiausiai, apie viduriuką ir mažiausiąi? Nes aš dabar krūvą pridariau, bet vat atrodo per mažai viena nuo kitos skiriasi...

nu taip, daugiausiai, apie viduriuką ir mažiausią.
Atsakyti
Laba. Mano pasaka:

user posted image

Istorija jos čia.

Lažinuos, kad neatspėjot kas tai per pasaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 lapkričio 2010 - 15:32
Na, kadangi 1nd vieną palaiminimą gavau 4u.gif , tai keliauju toliau smile.gif
f22
user posted image
f11
user posted image
f3,5
user posted image
ar tinka? ax.gif
Papildyta:
ir 3 nd rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 09, 15:24)
nu taip, daugiausiai, apie viduriuką ir mažiausią.

labai ačiū, einu darbuotis.

Grečiau orai pasikeistų, namuose taip tamsu doh.gif
Atsakyti
Įkėliau ir aš savo pasaką... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 15:27)
Laba. Mano pasaka:

niekad nebuciau atspejus kad ir kaip ji butu pateikta , nes tokios pasakos nezinau blush2.gif bet kai paskaiciau istorija bloge wub.gif labai suzavejo pateikimas, tikrai idomiai originaliai ir visai netiketas sprendimas. Nu super. Vat is kiek maciau pasaku, tai tavo sprendimas originalumu labiausiai suzavejo first.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 14:27)
Laba. Mano pasaka:

Istorija jos čia.

nerealiai ir aprasymas thumbup.gif saunuole ,kad turejai drasos nuvaziuot 4u.gif
Atsakyti