gizzy, man patiko trečia ir penkta, bet nelabai patinka PS korekcijos. Ketvirtoj dėmesį blaško nukirsta ranka ir kad viena akis šešėlyje, bet sėdžiu ir galvoju, o kaip reikėjo fotkint, kad abi akys būtų vienodai ne šešėlyje
Jetus, aš vis flick neprisiregistruoju tai ir pasakų ne visas matau Pasakykit jūs man, nuo kada penkių mėnesių kūdikiai "keliauja" po kambarį Nieko nespėju, visas dėmesys tik jai. Su pirmu taip nebuvo
Jetus, aš vis flick neprisiregistruoju tai ir pasakų ne visas matau
Pasakykit jūs man, nuo kada penkių mėnesių kūdikiai "keliauja" po kambarį Nieko nespėju, visas dėmesys tik jai. Su pirmu taip nebuvo
hi, nu tai tu pradziai surasyk sarasa kokios temos negali kartotis, o tai zmones mastys kaip tau padet ir bus veltui. Be to reiktu apibrezti ka reiskia "fotozurnalistikos referatas", tavo sarasas butu kaip pavyzdys proto sturmui palengvinti, jei kas nepatinges tau padeti. Teisingas klausimo suformulavimas yra puse atsakymo
rarity man labiau patiko, bet galvoju, kad tiesiog kitu kampu pažiūrėta į pasaką. rarity Jūratė labiau pagal pasaką, o tavo Kastytis šiuolaikiškas Mintis yra, tik modelis bailys, kad neįbrido vandenin
1. Fotožurnalistikos sąvoka ir jos turinys 2. Fotožurnalistikos funkcijos 3. Fotožurnalistinė koncepcija 4. Periodinio leidinio redakcijos nuostatos dėl fotožurnalistikos naudojimo 5. Fotografijos atsiradimo XIX a. Viduryje techninės ir technologinės prielaidos 6. Dagerotipijos proceso paskelbimas 1839 m 7. Dagerotipijos fotografavimo būdo esmė 8. Tolbotipijos fotografavimo būdo esmė 9. Fotožurnalistikos formavimasis XIX a. Antroje pusėje 10. Fotografijų atsiradimas lietuviškuose periodiniuose leidiniuose 11. Lietuvių fotožurnalistikos formavimasis Nepriklausomoje Lietuvoje 12. Fotožurnalistika kaip sudėtinė bendrosios žurnalistikos dalis, specifinė visuomenės informavimo priemonė 13. Informacinės ir iliustracinės fotografijos ypatumai 14. Tiesioginis įvykių fiksavimas 15. Fotožurnalistikos teorijos ir praktikos tarpusavio ryšiai ir nuolatinė sąveika 16. Fotografijos panaudojimas spaudoje, televizijoje, dokumentiniame kine, internete 17. Pagrindinės fotožurnalistikos funkcijos žiniasklaidoje 18. Fotografijos paskirtis knygose, laikraščiuose ir žurnaluose 19. Fotografijų perdavimas kompiuterinėmis sistemomis ir internetu 20. Informacinės ir iliustracinės funkcijos derinimas 21. Fotožurnalistų rengimas ir kvalifikacijos kėlimas 22. Fotožurnalisto darbas periodinėje spaudoje 23. Fotožurnalistų meistriškumo ugdymas 24. Fotografijos technika 25. Komponavimas ir kompozicija: pagrindiniai dėsniai, būdai, priemonės 26. Fotografų ir fotožurnalistų organizacijos 27. Fotožurnalistikos kūrinių klasifikavimo kriterijai 28. Informacinė fotografija ir fotoreportažas 29. Fotokorespondencija, fotoapžvalga 30. Fotoapybraiža 31. Fotožurnalistikos kūrinių skirstymas pagal atliekamas funkcijas 32. Pagalbiniai fotožurnalistikos kūrinių žanrai 33. Fotoiliustracija: tiesioginė, asociatyvioji, laisvoji 34. Fotoreklama 35. Savarankiški fotožurnalistikos kūrinių žanrai 36. Mažieji žanrai 37. Stambieji žanrai 38. Portretinė fotografija 39. Natiurmortų (daiktų) fotografavimas 40. Peizažas 41. Buitinė fotografija 42. Fotografijos teisės aktai 43. Dokumentinė forografija 44. Sporto varžybų fotografavimas 45. Fotografavimas naktį 46. Makro fotografija: technika ir fokusavimas 47. Gyvūnų fotografavimas 48. Internetinė fotožurnalistika 49. Gatvės fotografija 50. Urbanistinė fotografija
Aš pati buvau pasirinkusi studijinę fotografiją, tačiau dėstytojui netiko, nes mažai susiję su fotožurnalistika. Kaip matote iš sąrašo, kažką naujo sugalvoti itin sunku, tad kreipiuosi patarimo į Jus. Patį referatą parašyti nebus sunku, nes dėstytojas leidžia visą medžiagą imti iš knygų, žurnalų, interneto. Sunku sugalvoti naują temą...