QUOTE(Mustachio @ 2010 11 07, 23:54)
Flickr gal neteršiu,tai dedu čia.... mano ,siūlytojos, "Jūratės ir Kastyčio" versija ....
rarity man labiau patiko, bet galvoju, kad tiesiog kitu kampu pažiūrėta į pasaką. rarity Jūratė labiau pagal pasaką, o tavo Kastytis šiuolaikiškas
Mintis yra, tik modelis bailys, kad neįbrido vandenin
QUOTE(Cheles @ 2010 11 08, 00:35)
uzmaciau nete dvieju merginu bloga, ideja man patiko.. o ir cia i koliazu tema pasipraktikuoti neblogai manau
taigis vieno zmogaus nuotrauka - istorijos pradzia, kito - pabaiga.
Smagi idėja
QUOTE(Cheles @ 2010 11 08, 14:57)
Klausimelis vaikus fotografuojancioms - man labai grazu sviesios, baltos nuotraukos, ryskiom akytem ir pan. Beda ta, kad tada labai daug isdegusiu vietu...
Fotografuoju raw, kai bandau patamsinti dingsta tas akiu melynumas.. Gal kas patars ar pasidalins patirtimi, kaip lialiukus fotografuojat?
kelios nuotraukos komentarams, kritaikai, patarimams:
Man irgi visai įdomūs pamąstymai užduotu klausimu
Na nukapojimą matai pati
Aš irgi kapoju, bet stengiuosi šios bėdos atsikratyti, kaip Akasha parašė, mėginu atsitraukti toliau, geriau nufotkinti daugiau, negu per mažai.
Kokia foto f reikšmė? Tiesiog man abiejose foto viena akytė ryškesnė už kitą, spėju čia dėl ryškumo gylio viskas, nes vaikiuko veidelis šonu pasisukęs, tai tolimesnė akis jau man ne fokuse lieka. Turiu ir šią bėdą, todėl didinu f reikšmę.
Patinka foto spalvos, na tokios šiltos. Man tokios nesigauna
gizzy, man patiko trečia ir penkta, bet nelabai patinka PS korekcijos. Ketvirtoj dėmesį blaško nukirsta ranka ir kad viena akis šešėlyje, bet sėdžiu ir galvoju, o kaip reikėjo fotkint, kad abi akys būtų vienodai ne šešėlyje