QUOTE(gotte @ 2010 11 08, 11:36)
Tos, kurios fotkina su Nikon D3000[/b], apie kokį abjektyvą svajoja arba kokį jau naudoja (ne kitinį) ir kodėl būten tokį? Ar pasimoka imti dėvėtą, ar kaupti pinigus naujam? Labai lauksiu minčių patarimų, "paprotinimų"
Naudoju ne kitini, o 16-85, nes universalus (universalesnis nei kitinis). Svajoju apie zoomini (noreciau ir 70-300, bet ne pagal kisene, tai 70-200 realiau) ir koki nors sviesesni nei maniskis, gal koki 50tuka na ir zinoma 12-24 labai sauniai suvartociau peizazams, kurie pas mane kol kas dazniausiai fotografuojamas dalykas.
Nesigauna man mano ideja niekaip pasakai Vis dar pasiruosimo stadijoj esu Bandysiu siandien dar karta...
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2010 11 08, 13:57)
kelios nuotraukos komentarams, kritaikai, patarimams:
Apsvietimas patiko, bet labai truksta ryskumo. Siulyciau islaikyma nustatyti maziausiai 1/50
QUOTE(gizzy @ 2010 11 08, 15:51)
Na pabandysiu ir as ideti kelias nuotraukas, is vakarykscio pasivaiksciojimo, kritikai Labai jau nedrasu pirma karta kelti nuotraukas kritikai
Kompozicija patiko, ypac pirmos foto. O spalvos tokios nenaturalios del PS? (as su PS nedraugauju kol kas, tai net nezinau nuo jo cia ar ne nuo jo...)
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 08, 17:28)
Viena ryta, ejau i susitikima su Uraganu (sinoptikai pranasavo uragana), bet papuoliau i pasimatyma su Saule
Antra labai stipria nuotaika turi, tik man noretusi daugiau apacios, maziau dangaus.
Trecioj spalvos graziai gavosi, bet cia man noretusi maziau apacios, daugiau dangaus. Kelinta cia ryto fotografuota?