Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes

labai patiko pasakos foto bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 05, 13:26)
2-asis namų darbas.

Nieko nematau schmoll.gif Papasakok kas turi keistis, pasirink margesnį foną ir objektą padėk toliau nuo fono. Tada pamatysi esmę diafragmos keitimo. Ir dar klausimas - pas tave mažiausias f 5,3? [/quote]

Dėkinga už pastabas, Rarity 4u.gif

Jei teisingai suprantu, kuo didesnė diafragma, tuo labiau išbluręs fonas.
Mažiausias f 3.5.

Kaip dabar?
f3.5
user posted image
f6.3
user posted image
f11
user posted image
Atsakyti
Na pabandysiu ir as ideti kelias nuotraukas, is vakarykscio pasivaiksciojimo, kritikai ax.gif Labai jau nedrasu pirma karta kelti nuotraukas kritikai blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 08, 14:54)
norėjau pasiklausti ar ten kur nereikalaujama, galima ND daryti dirbtinėj šviesoj? Nes šiandien pro langą tos šviesos ne kas tepatenka...

Daryk prie dirbtinio, tik be blykstes smile.gif...

QUOTE(Cheles @ 2010 11 08, 14:57)
kelios nuotraukos komentarams, kritaikai, patarimams:
del kapojimo - tokia pacia beda turiu doh.gif  zinau zinau, kad reikia nekapoti, bet persikeliu i kompa ir vel - nei rankyciu, nei kojyciu...

O man sios nuotraukos sviesios ir grazios, isdegimai asmeniskai man visai nemaiso.... Del galuniu kapojimo per laika priprasi... PAti fotografuodama labaiu stenkis apmastyt kompozicine puse ir kad sutilptu viskas... as ispradziu darydavau taip, kad pasakiau sau, jog geriau daugiau i kadra paimti ir po to apkarpyti, nei kazka reikalingo netycia nukirpti... geriau atsitrauk toliau ir su laiku priprasi...

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 08, 16:42)

Na skirtumas labai mazai matosi, bet jei esme supratai, tai ok....

QUOTE(gizzy @ 2010 11 08, 16:51)
Na pabandysiu ir as ideti kelias nuotraukas, is vakarykscio pasivaiksciojimo, kritikai ax.gif  Labai jau nedrasu pirma karta kelti nuotraukas kritikai  blush2.gif

Kas pirmiausiai uzkliuvo ir nepatiko, tai apdirbimas... ryskiai perspaudei su PS... O siaip visai neblogai, saunuole...
Nuotauikingiausia ir idomiausia paskutine... Gal tik truputeli apacios dar pakirpciau...

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 08, 17:19)
Kas pirmiausiai uzkliuvo ir nepatiko, tai apdirbimas... ryskiai perspaudei su PS... O siaip visai neblogai, saunuole...
Nuotauikingiausia ir idomiausia paskutine... Gal tik truputeli apacios dar pakirpciau...

Gali but kad perspaudziau.. blush2.gif Aciu uz kritika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 08, 17:26)
Gali but kad perspaudziau.. blush2.gif Aciu uz kritika  4u.gif

Tik neuzpyk... Cia kartais skonio reikalas, o kartais uzeina tokie periodai besimokant, kad norisi isbandyti naujoves ar dar kokias nesamones... as irgi kartais taip darau smile.gif

Pagaliau padariau pasakaite doh.gif Kazkaip tikejausi, kad lengviau bus... O dar ir savo pasiulyta reiketu pabandyti igyvendint... doh.gif Sia savaite jau niekaip nespesiu... Bet tikiuosi, kad savo pasiulyta pasaka, galesim ir truputi veliau idet blush2.gif
Atsakyti
Ir aš padariau pasakaitę... ax.gif bet dar tikiuosi, kad rytoj pavyks padaryti geresnį variantą, jei tik modeliukas mane priims 4u.gif o jei ne- tai bus šis variantas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 08, 17:45)
Ir aš padariau pasakaitę... ax.gif  bet dar tikiuosi, kad rytoj pavyks padaryti geresnį variantą, jei tik modeliukas mane priims  4u.gif o jei ne- tai bus šis variantas  blush2.gif

O as taip nusikamavus jauciuosi ir nuotaika kazkodel kazkur pabegus, kad jau nieko nelaukdama ikeliau... Modeliuku neturejau, tai teko save kankinti ir auto daryti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 08, 17:41)
Tik neuzpyk... Cia kartais skonio reikalas, o kartais uzeina tokie periodai besimokant, kad norisi isbandyti naujoves ar dar kokias nesamones... as irgi kartais taip darau smile.gif

Pagaliau padariau pasakaite  doh.gif  Kazkaip tikejausi, kad lengviau bus... O dar ir savo pasiulyta reiketu pabandyti igyvendint...  doh.gif  Sia savaite jau niekaip nespesiu... Bet tikiuosi, kad savo  pasiulyta pasaka, galesim ir truputi veliau idet  blush2.gif

Tikrai nepykstu smile.gif Labai dziaugiuosi, kad sulaukiau kritikos ir tikiuosi, kad ir kitos dar pakritikuos ax.gif Su Ps pradejau neseniai tik dirbt, tai gali but, kad persistengiu blush2.gif

Pasaka tavo laaabai grazi wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 08 lapkričio 2010 - 16:58
Akasha, man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viena ryta, ejau i susitikima su Uraganu (sinoptikai pranasavo uragana), bet papuoliau i pasimatyma su Saule

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 08, 17:28)
Viena ryta, ejau i susitikima su Uraganu (sinoptikai pranasavo uragana), bet papuoliau i pasimatyma su Saule

antra ♥
Atsakyti