Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiga @ 2010 11 08, 00:34)
Na pas ją lęšiai labai gražūs, negalėjau akių atitraukti biggrin.gif bet kai ryškinau spalvas manau ir akys pasiryškino smile.gif šiaip nelabai skiriasi realybėj ir nuotraukose  4u.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
As ir noreciau dalyvaut naujame zaidime! Einu pasaku pasiziuresiu gal per nakti kas nors nauja atsirado. Nu, bet Jus saunuoles su tom pasakom, visos nuotraukos pasakiskos.
Beje dar mano fotika prirasykit naujoj temoj Canon 1000D 18 - 55 mm KIT
Atsakyti
sveikos

Nu šianakt nesamonių prisapnavau doh.gif biggrin.gif sapnuoju, kad foktinu, reguliuoju visus nustatymus pati ir padarius nuotrauką pažiūriu, o nuotrauka gaunasi tokia, lyg aš visai kitoj pusėj stovėčiau, visai kitu kampu fotografuočiau. Ir pikta visa, kad neina sureguliuot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Turiu tokį klausimuką, kiek iš jūsų realiai fotkina kitiniais objektyvais?

Tos, kurios fotkina su Nikon D3000
, apie kokį abjektyvą svajoja arba kokį jau naudoja (ne kitinį) ir kodėl būten tokį? Ar pasimoka imti dėvėtą, ar kaupti pinigus naujam? g.gif Labai lauksiu minčių patarimų, "paprotinimų" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 08 lapkričio 2010 - 11:36
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 07, 22:07)
O mane užkabino idėja, kažkaip aš neieškau čia aiškumo rolleyes.gif

man ir taip atrodo, tiesiog įsipareigoti sau kasdien padaryti po foto - tai kas miela, gražu pasirodo ax.gif man čia būtų toks spyris sau ax.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 07, 22:54)
Flickr gal neteršiu,tai dedu čia.... mano ,siūlytojos, "Jūratės ir Kastyčio" versija ....

nu vat foto su kokia istorija thumbup.gif

QUOTE(dosa @ 2010 11 07, 23:18)
Keliu as paskutine daryta, rudenine foto  smile.gif

emocija tai gerai pagauta, tik mergaitė tamsoka atrodo ir kiek pasimeta tam medžio fone, nesimato krentančių lapų beveik ax.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 07, 23:35)
gal po ju bus noro dar viena zaidimuka pazaisti?

uzmaciau nete dvieju merginu bloga, ideja man patiko.. o ir cia i koliazu tema pasipraktikuoti neblogai manau smile.gif
taigis vieno zmogaus nuotrauka - istorijos pradzia, kito - pabaiga.
Esme - gaini nuotrauka ir turi prideti savo nuotrauka, ale uzbaigti istorija.

labai įdomi idėja, pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Tiga @ 2010 11 08, 00:25)
Daugiau flickre.com yra smile.gif Nieko ypatingo, tai gal kokių patarimų duosit?smile.gif

pirmą gal kiek šviesinčiau ir bandyčiau jb, kitose man kadravimas nelabai g.gif paskutinėje kairėj tas juodumas (striukė tikriausiai) trukdo, o šiaip, modeliukas gražus, bandyk dar 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 08, 11:36)
[b]

aš fotkinu su kitinuku smile.gif

Atsakyti
Frederica, ar dar galima jungtis pas tave į meetą 4u.gif aš mažutė, daug vietos neužimsiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 08, 12:36)
sveikos

Tos, kurios fotkina su Nikon D3000
, apie kokį abjektyvą svajoja arba kokį jau naudoja (ne kitinį) ir kodėl būten tokį? Ar pasimoka imti dėvėtą, ar kaupti pinigus naujam?  g.gif Labai lauksiu minčių patarimų, "paprotinimų"  bigsmile.gif

As turiu Nikon D3000, kol kas fotkinu su kitiniu objektyvu, o svajoju apie 50 f1.4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 11 08, 13:13)
Frederica, ar dar galima jungtis pas tave į meetą  4u.gif aš mažutė, daug vietos neužimsiu..  4u.gif

Troboj, vistiek jau sunkiai telpam, tai vienu daugiau ar mažiau biggrin.gif
Smagu, kad orai nelabai gąsdinasi, tai manau kaip nors prasisuksim mirksiukas.gif oras šeštadienį
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 08, 12:43)
Troboj, vistiek jau sunkiai telpam, tai vienu daugiau ar mažiau biggrin.gif
Smagu, kad orai nelabai gąsdinasi, tai manau kaip nors prasisuksim mirksiukas.gif oras šeštadienį

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

aš iš Kauno, tai labai norėčiau jungtis su kaunietėm ax.gif Aš pati su mašina, tai galėčiau kažką priimti į mašiną, arba galėčiau važiuoti paskui kažką, arba gal mane kas priimtų 4u.gif svarbiausia, kad kažkas dar į tą pusę važiuotų, nes aš neturiu jokio supratimo apie išvažiavimą už Kauno ribų viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 11 08, 12:47)
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

aš iš Kauno, tai labai norėčiau jungtis su kaunietėm   ax.gif  Aš pati su mašina, tai galėčiau kažką priimti į mašiną, arba galėčiau važiuoti paskui kažką, arba gal mane kas priimtų  4u.gif  svarbiausia, kad kažkas dar į tą pusę važiuotų, nes aš neturiu jokio supratimo apie išvažiavimą už Kauno ribų viena  blush2.gif

aš esu iš Alytaus, bet važiuosiu pro Kauną- tariausi paiimt Airv ir Alabama 4u.gif bet jeigu Rarity važiuos, tai prašysiuosi pas ją blush2.gif blush2.gif Gal visas ir paiimtų thumbup.gif tipltume vienam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 08, 12:55)
aš esu iš Alytaus, bet važiuosiu pro Kauną- tariausi paiimt Airv ir Alabama 4u.gif  bet jeigu Rarity važiuos, tai prašysiuosi pas ją blush2.gif  blush2.gif  Gal visas ir paiimtų  thumbup.gif tipltume vienam ax.gif

ačiū, labai labai norėčiau prisijungt 4u.gif
Atsakyti
norėjau pasiklausti ar ten kur nereikalaujama, galima ND daryti dirbtinėj šviesoj? Nes šiandien pro langą tos šviesos ne kas tepatenka...
Atsakyti
Klausimelis vaikus fotografuojancioms - man labai grazu sviesios, baltos nuotraukos, ryskiom akytem ir pan. Beda ta, kad tada labai daug isdegusiu vietu...
Fotografuoju raw, kai bandau patamsinti dingsta tas akiu melynumas.. Gal kas patars ar pasidalins patirtimi, kaip lialiukus fotografuojat?

kelios nuotraukos komentarams, kritaikai, patarimams:

user posted image

user posted image

del kapojimo - tokia pacia beda turiu doh.gif zinau zinau, kad reikia nekapoti, bet persikeliu i kompa ir vel - nei rankyciu, nei kojyciu...

del zaidimuko naujo - palaukiam pasakos visu rezultato, tada bandykim startuot su nauju mirksiukas.gif

Atsakyti