Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 07, 22:54)
Pirmiausia išvažiavom be gintarų  doh.gif

as ir zvengiu biggrin.gif Cia kaip Kastytis tingejo but Kastytis biggrin.gif prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
Uj negaliu, kap juokiuosi, uj negaliu, net garsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai puiki mintis su pasakomis, o aš dar abejojau ar dalyvauti - būčiau dabar nagus iki alkūnių nusigraužusi. Toks postūmis fotografuoti, kad net nemoku apsakyti. Dabar laukiu nesulaukiu kada galėsiu savo pasiūlytą pasaką nufotografuoti.
Frederica, tu auksas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 07, 22:54)
Flickr gal neteršiu,tai dedu čia....

Oi, negaliu, geras Kastytis lotuliukas.gif
QUOTE(frederica @ 2010 11 07, 23:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet tai jūsų diedų gerumas, nerealu...

Nu, bet ir užkibom su tom pasakom thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti yahoo.gif , kaip vaikas per Kalėdas sėdžiu ir laukiu, tikrinu ar vėl kas neįkėlė.
SMAGUMA

Cia tau aciu.Taip isjudinai visas:)
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 07, 21:54)
Flickr gal neteršiu,tai dedu čia.... mano ,siūlytojos, "Jūratės ir Kastyčio" versija ....

GEEEEEERAS... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Svekutes, kad temute atsigavus thumbup.gif
QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 09:17)
Iš vakarykštės fotosesijos

1 ir 3 gerules tokios, dangus, detales, merginos apranga-nu tiesiog kabina labai thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 18:34)
Pabandžiau ir aš šiandien su koliažu pažaist...  ax.gif

Visai smagiai gavos, saunuole smile.gif

QUOTE(DI @ 2010 11 07, 18:53)
As irgi ikelsiu kelias foto is PASAKOS, si kart ne gautoji, o mano pacios..

Isimylet galima sias foto, spalvos...mmmm-tikrai pasakiskos  wub.gif

As retai visiskai pasiimu fotoaparata i rankas, reik taisytis ax.gif
Einu dar issiaiskinius kur jus tas pasakas keliat ir kas per 365 projektas biggrin.gif

Keliu as paskutine daryta, rudenine foto smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 07, 20:54)
Flickr gal neteršiu,tai dedu čia.... mano ,siūlytojos, "Jūratės ir Kastyčio" versija ....

Nu labai jau siuolaikiskas Kastytis laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 07 lapkričio 2010 - 23:24
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 08, 00:06)
as ir zvengiu biggrin.gif Cia kaip Kastytis tingejo but Kastytis biggrin.gif prajuokino biggrin.gif

kai istorija papasakota tai daba paziuri i ta fotke, ranka ant galvos ir zvilgsni i jura tai galima mintis perskaityt: "uoj bliaaa!"
o del versijos minties nu tai kodel ne, gi daba paradai visokie vyksta, madinga, nebutinai cia kastytis turi but smile.gif
Atsakyti
bet nufotkint savo siulyta pasaka gal nera privaloma?.. g.gif nes as jau tikrai nespesiu..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 23:24)
bet nufotkint savo siulyta pasaka gal nera privaloma?..  g.gif nes as jau tikrai nespesiu..

Na atrodo sutarėm, kad neprivaloma, bet aš jau mintį ir modelį turiu, tai belieka tik smulkmena - įgyvendinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 21:24)
bet nufotkint savo siulyta pasaka gal nera privaloma?..  g.gif nes as jau tikrai nespesiu..

o kada jau dead-line'as pasakoms?
Atsakyti
smagiai sukates su tom pasakom! thumbup.gif

gal po ju bus noro dar viena zaidimuka pazaisti?

uzmaciau nete dvieju merginu bloga, ideja man patiko.. o ir cia i koliazu tema pasipraktikuoti neblogai manau smile.gif
taigis vieno zmogaus nuotrauka - istorijos pradzia, kito - pabaiga.
Esme - gaini nuotrauka ir turi prideti savo nuotrauka, ale uzbaigti istorija.
pvz:
at the sea
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ideja is cia

logistika irgi galima butu panasiai padaryt - issiuciam visi norintys dalyvauti po foto kokia gerajai fejai fredericai smile.gif ji burtu keliu padalina nuotraukas, uzbaigtas istorijas su sugalvotu pavadinimu ir albuma smile.gif

cia pamastymui ant nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 07, 22:35)

gal po ju bus noro dar viena zaidimuka pazaisti?

taigis vieno zmogaus nuotrauka - istorijos pradzia, kito - pabaiga.
Esme - gaini nuotrauka ir turi prideti savo nuotrauka, ale uzbaigti istorija.

cia pamastymui ant nakties smile.gif

Nu super idėja bigsmile.gif Aš už tongue.gif
Atsakyti